Gość: Durendal Re: Ważne ogłoszenie Blizzarda IP: *.chello.pl 21.08.09, 21:27 www.worldofwarcraft.com/cataclysm/ Oficjalna strona z trailerem Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Ważne ogłoszenie Blizzarda 21.08.09, 21:28 Ale działa strona dodatku . www.worldofwarcraft.com/cataclysm/ Odpowiedz Link Zgłoś
szklanka_herbaty Re: Ważne ogłoszenie Blizzarda 21.08.09, 21:32 Dobrze, że sprawdzałem przed conem tą stronkę A jeśli chodzi o wowa, to w zasadzie niewiele nowego się dowidziałem. Jedynie archeologia jako profesja mnie trochę zaskoczyła i to w sumie wszystko. Mounty latające zapowiadali już wcześniej w "starych światach", nowe rasy wyciekły wcześniej w postaci wprowadzenia masek na halloween, a jak wiadomo w wowie maski zawsze co roku w halloween były tylko z ras grywalnych. Zmiany w lokacjach i sama katastrofa też w sumie nie są niczym, czego nie dało się wygrzebać wcześniej. A ... no i jeszcze deadmines na 25 osób to coś nowego, bo przecież zrobienie RAIDa w miejscu, gdzie dotychczas był tylko mały loch dla postaci na niskich poziomach to faktycznie krok niespodziewany. Mam obawy, że będzie tam teraz masa ludzi, którzy będą tłuc słabych i "świeże postacie" idących do zwykłego deadmines, kiedy zgraja hi-levelowych łebków będzie się nudzić czekając aż zbierze się 25 ludu. Odpowiedz Link Zgłoś
brak-uje Re: Ważne ogłoszenie Blizzarda 21.08.09, 21:56 Szczerze powiem że nudzi mnie już troche to że blizzard na konferencjach ujawnia jakie klasy nowe ma dana gra... Na początku to było zabawne... Teraz jest lekko żałośne...Teraz tak myśle, jak w takim nwn2 jest około 50 klas postaci,to bioware musiało by zwołać 50 konferencji żeby je ujawnić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ibfo Re: Ważne ogłoszenie Blizzarda IP: *.net137.okay.pl 21.08.09, 21:57 www.youtube.com/watch?v=B_IIe4Wufyw -monk gameplay Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Ważne ogłoszenie Blizzarda IP: *.satfilm.net.pl 21.08.09, 22:01 strona d3 ledwo zipie, ale działa... na pierwszy rzut oka Monk jest skrzyżowaniem palladyna i zabójczyni o.O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blizzard suck! Re: Ważne ogłoszenie Blizzarda IP: *.net137.okay.pl 21.08.09, 22:04 Beznadzieja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: Ważne ogłoszenie Blizzarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 22:07 "Teraz tak myśle, jak w takim nwn2 jest około 50 klas postaci,to bioware musiało by zwołać 50 konferencji żeby je ujawnić..." Jakby jeszcze bioware cokolwiek robilo przy nwn2 to moze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqn Re: Ważne ogłoszenie Blizzarda IP: *.legnica.vectranet.pl 21.08.09, 23:18 "Mówili, że para dziennikarzy prowadzących transmisję tv mówią "fani nie wiedzieli się, czego się spodziewać"." że co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OldSkull Re: Ważne ogłoszenie Blizzarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 00:18 Jaka tam nowa? Przecież mnich już był w dodatku Diablo: Hellfire. Swoją drogą nawet fajnie się mnichem grało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cah Re: Ważne ogłoszenie Blizzarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 01:07 otwierasz lodówkę a tam qqn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Ważne ogłoszenie Blizzarda IP: *.broker.com.pl 22.08.09, 11:30 To co? Zaczynamy liczenie polygonów mnicha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marioz Re: Ważne ogłoszenie Blizzarda IP: *.chello.pl 22.08.09, 12:31 no tak tylko hellfire nie jest dzielem blizzarda... swietnie mialo byc 5 nowych postaci, a jest wlasciwie jedna witch doctor. na nastepnym blizzconie oglosza jakiegos rangera czy sharpshootera, badziew z lukiem;/ liczylem w sumie na jakiegos ninja... Odpowiedz Link Zgłoś
szklanka_herbaty Re: Ważne ogłoszenie Blizzarda 22.08.09, 13:05 No to przecież masz ninja co się nazywa "Monk" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Ważne ogłoszenie Blizzarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 13:54 wyglada na to, ze wow po tym dodatku bedzie beznadziejny, nowe połaczenia klasowo-rasowe : troll-druid (jeszcze da sie przezyc, tak jak human-hunter), ale tauren palladyn, to przesada jak dla mnie, a nowe rasy tragedia, nie wiem po co robia ten dodatek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Ważne ogłoszenie Blizzarda IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.09, 14:29 "Weście"? Na bogów, kto tego człowieka w ogóle dopuścił do egzaminu maturalnego?! Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Ważne ogłoszenie Blizzarda 22.08.09, 15:56 x -> Za wskazanie błedu thx. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiuss Re: Ważne ogłoszenie Blizzarda 22.08.09, 20:20 Tauren paladyn, rotfl, juz wiem czemu nie gram w ten badziew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eRepublik Re: Ważne ogłoszenie Blizzarda IP: *.net.stream.pl 23.08.09, 18:39 www.erepublik.com/en/referrer/lukasznaw Odpowiedz Link Zgłoś