bszabatowski 20.12.13, 14:51 Jak w temacie: Link Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mietlorz707 Ta gazetka jest coraz lepsza! 20.12.13, 17:22 Zawsze czytam ją w celach wyłącznie rozrywkowych, ale tym razem już tytuł "Przyszli radni?" na pierwszej stronie mnie rozbawił. :D Odpowiedz Link Zgłoś
amarian2 Re: Ta gazetka jest coraz lepsza! 20.12.13, 17:40 W okresie przedświątecznym zawsze cieszy fakt, że ktoś (nawet mietlorz) się ubawił. Wiem, że starym i sfrustrowanym ciężko przywyknąć do zmian i młodości. Odpowiedz Link Zgłoś
mietlorz707 Re: Ta gazetka jest coraz lepsza! 20.12.13, 18:18 Ależ Marianie, przecież to co robicie powinno być powodem do radości, a nie źródłem frustracji. Przywyknij więc jakoś do zmian, nigdy nie postrzegałem Cię jako starego lub sfrustrowanego. Więcej wiary w siebie, Marianie, więcej optymizmu! Może przed świętami nawet Ty się uśmiechniesz? A tytuł ubawił mnie, gdyż pierwsza myśl, która opanowała moją mietlorską łepetynę powiedziała mi, skąd przyszli. A druga, gdzie pójdą po wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
aloes69 Re: Ta gazetka jest coraz lepsza! 21.12.13, 07:37 No, no...to niesamowite jaką reakcję łańcuchową wywołał wpis Fifika. I wyglada na to , że wszyscy go czytają ... nawet więcej - reagują. Co prawda jak przy większości reakcji łańcuchowych trudno przewidzieć ostateczny efekt końcowy, który czasami wymyka sie spod kontroli, ale trzeba mu oddać sprawiedliwość, że już sam fakt zainicjowania tego procesu jest godny uznania ;):) Ponieważ zamierzam utonąć w cudownej atmosferze przygotowań przedświątecznych ( najlepiej wychodzi mi logistyka), by potem rozkoszować się smakiem wigilijnych potraw ( tu degustacja) - już teraz, zanim zabłyśnie pierwsza gwiazdka na niebie życzę ABSOLUTNIE WSZYSTKIM - BEZ WYJĄTKU magicznych , spokojnych, przepełnionych radością, miłością, ale i mądrymi refleksjami świąt. P.S. “Nie uważaj żadnego dobrego uczynku za tak mało ważny, żeby nie można było go spełnić, ani żadnego złego uczynku za tak mało znaczący, żeby można było sobie nań pozwolić” - przysłowie chińskie. aloes69 Odpowiedz Link Zgłoś
aloes69 uzupełnienie 21.12.13, 10:43 Oczywiście chodziło mi o gwiazdkę , która zabłyśnie w dniu 24 grudnia 2013r :) A moje życzenia adresowane są do Tych, którzy zechcą je od mnie przyjąć - nic na siłę;) Odpowiedz Link Zgłoś
amarian2 Re: uzupełnienie 21.12.13, 16:46 Dziękuję za życzenia i Tobie także życzę spokojnych świąt. Wiele mądrych, satyrycznych bajek w następnym roku, którymi nas uraczasz (może mniej wierszy) :). A nam wszystkim aby inne gazet także reagowały na krytyczne uwagi a nie udawały, że nie widzą swoich mieszkańców. Tym się różni gazeta od …… . Odpowiedz Link Zgłoś
fast-kajfasz Re: Nowe wydanie Prawdy 22.12.13, 19:35 Pietraszewska!!!! Ha ha ha jaja sobie robisz przed świętami. Nie psuj świąt!! Odpowiedz Link Zgłoś