scott_the_ciota 28.08.09, 15:24 bardzo slabiutko to wyglada, wrecz zenujaco! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inneloginyjuzzajete Re: Trailer: Motorstorm: Arctic Edge 28.08.09, 15:34 @scott przeciez to tytul na PSP, zwroc uwage ile sie dzieje na trasie i jak szybka ta gra jest... docen to... jak dla mnie must have na mojego fat'a Odpowiedz Link Zgłoś
eszuran Re: Trailer: Motorstorm: Arctic Edge 28.08.09, 15:43 A na mojego slima może nie must have, ale jak się nawinie to nie omieszkam sprawdzić. Wygląda całkiem ładnie - byłem przekonany, że to reklama wersji na PS2. Trasy wyglądają na trochę ciasne, ale to chyba jedyna wada. Odpowiedz Link Zgłoś
polychessman Re: Trailer: Motorstorm: Arctic Edge 28.08.09, 16:15 Jak na psp wygląda nieźle, jeśli jeszcze będzie fajny model zniszczeń to jestem na tak. Odpowiedz Link Zgłoś
beniamin.durski Re: Trailer: Motorstorm: Arctic Edge 28.08.09, 18:07 Zniszczeń? :] Odpowiedz Link Zgłoś
solokazama Re: Trailer: Motorstorm: Arctic Edge 28.08.09, 18:44 @autor newsa - bo w motorstormie trzeba miec tez muze na full/sluchawki, wtedy sie czuje motorstorma =D. Odpowiedz Link Zgłoś
adamus7856 Re: Trailer: Motorstorm: Arctic Edge 28.08.09, 18:53 Co do muzy to kawałek jest tez w Dircie 2 Odpowiedz Link Zgłoś
czezare_pl Re: Trailer: Motorstorm: Arctic Edge 28.08.09, 19:01 Motorstorm to nie jest gra dobra na PSP.To samo Gran Turismo, a moze jeszcze bardziej. Jedzie sie, ale calkowicie bez emocji. Jedyne warte uwagi i poswieconego czasu scigalki na PSP to IMO Ridge Racer 1 i 2. Odpowiedz Link Zgłoś
kamsonowicz Re: Trailer: Motorstorm: Arctic Edge 29.08.09, 13:10 @czezare_pl: ojej, na prawdę nie grałeś w ToCA 2 i 3, Midnight Club 3 i LA, i obydwa Burnouty na PSP? Chyba nie, bo byś tak nie pisał. Motorstorm na pewno będzie warty zagrania, może bez obsrania, ale myślę, że da radę. Odpowiedz Link Zgłoś
kszaqu Re: Trailer: Motorstorm: Arctic Edge 29.08.09, 17:24 Wie Ktoś jak się nazywa piosenka w tym trailerze ? Odpowiedz Link Zgłoś