ania.drzyzga 31.08.09, 07:44 ja ja mam wstawić jaja do klikarni?no pojęcia nie mam chociaż kilka razy było pisane.a jajeczkom pozostawało po dwa dniwytłumaczcie mi systemem łopatologi albo powstawiacie te moje jajca do klikarni albo cuś...dzięki wielkie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rennya Re: na ratunek moim jajcom 31.08.09, 08:00 www.sotidragon.net/er.php otwierasz stronę z linku jak stronę ciut przewiniesz - znajdzisz miejsce, gdzie jest napisane: dragon code potem białe okienko i przycisk save me otwierasz jajo w oknie, w pasku adresów masz link - a linku bierzesz cztery ostatnie znaczki, kopiujesz i wklejasz w okienko białe, to przy dragon code i klikasz save me potem będziesz miała napisane back (jak się doda) i znowu nowe 4 znaczki wklejasz i tak wkoło... Odpowiedz Link Zgłoś
ania.drzyzga dzięki bardzo:) 31.08.09, 13:53 część mi się udało,ale niektórych nie da wstawić,pojęcia nie mam dlaczego ale dojde to tego Odpowiedz Link Zgłoś
rennya Re: dzięki bardzo:) 31.08.09, 21:33 jeśli nie są 3 dni lub mniej - nie wlezą bądź ktoś w tym samym czasie Ci jajka dodawał jaki był komunikat??? Odpowiedz Link Zgłoś