Dodaj do ulubionych

Final Fantasy Versus XIII ominie TGS

31.08.09, 15:33
NIE!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • shadowriver Re: Final Fantasy Versus XIII ominie TGS 31.08.09, 15:36
      Trochę spóźnione info :p angielskie fansity FF wiedziały już o tym tydzień temu. No ale rozumiem że czekaliście na zaufane źródło.

Nie martwcie się suspicious Nadal jest Jump Feasta (Impreza SE) tam coś na pewno pokażą z Vesusa ;]
    • argeth Re: Final Fantasy Versus XIII ominie TGS 31.08.09, 15:49
      Mamy się nie spodziewać tytułu przez kilka najbliższych lat? Rozumiem, że nie w tym lecz pod koniec następnego to chyba nie byłaby aż tak nierealna data.
    • beniamin.durski Re: Final Fantasy Versus XIII ominie TGS 31.08.09, 15:49
      Mail @kontakt, jeśli uważasz, że coś ważnego pominęliśmy.

Co do źródła to prawda, że z reguły fansity o FF nie są dla mnie żadnym wykładnikiem, szczególnie, że jest ich za dużo, a SE to nie Rockstar, żeby takie strony mocno wspierać i promować.
    • beniamin.durski Re: Final Fantasy Versus XIII ominie TGS 31.08.09, 15:58
      @argeth: No i XIII i Versus XIII wyszłyby w tym samym roku w Europie i Stanach? To tak jakby Blizzard wypuścił Starcraft 2 i Diablo 3 w tym samym roku... Po prostu niemożliwe :]
    • barracudo Re: Final Fantasy Versus XIII ominie TGS 31.08.09, 16:44
      Mi to odpowiada smile niech porządnie zrobią jedną grę a później zapowiadają drugą.
    • ale_baniav2 Re: Final Fantasy Versus XIII ominie TGS 31.08.09, 17:28
      Ciarki mnie przechodza za kazdym razem jak widze news o FFvs13 smile
    • shadowriver Re: Final Fantasy Versus XIII ominie TGS 31.08.09, 21:04
      @beniamin.durski był to wyciek z czasopisma japońskiego z wywiadem, więc trochę pewne źródło ;] ok może się postaram wysyłać jak będzie jakieś ciekawe info.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka