shadowriver Re: Final Fantasy Versus XIII ominie TGS 31.08.09, 15:36 Trochę spóźnione info :p angielskie fansity FF wiedziały już o tym tydzień temu. No ale rozumiem że czekaliście na zaufane źródło. Nie martwcie się Nadal jest Jump Feasta (Impreza SE) tam coś na pewno pokażą z Vesusa ;] Odpowiedz Link Zgłoś
argeth Re: Final Fantasy Versus XIII ominie TGS 31.08.09, 15:49 Mamy się nie spodziewać tytułu przez kilka najbliższych lat? Rozumiem, że nie w tym lecz pod koniec następnego to chyba nie byłaby aż tak nierealna data. Odpowiedz Link Zgłoś
beniamin.durski Re: Final Fantasy Versus XIII ominie TGS 31.08.09, 15:49 Mail @kontakt, jeśli uważasz, że coś ważnego pominęliśmy. Co do źródła to prawda, że z reguły fansity o FF nie są dla mnie żadnym wykładnikiem, szczególnie, że jest ich za dużo, a SE to nie Rockstar, żeby takie strony mocno wspierać i promować. Odpowiedz Link Zgłoś
beniamin.durski Re: Final Fantasy Versus XIII ominie TGS 31.08.09, 15:58 @argeth: No i XIII i Versus XIII wyszłyby w tym samym roku w Europie i Stanach? To tak jakby Blizzard wypuścił Starcraft 2 i Diablo 3 w tym samym roku... Po prostu niemożliwe :] Odpowiedz Link Zgłoś
barracudo Re: Final Fantasy Versus XIII ominie TGS 31.08.09, 16:44 Mi to odpowiada niech porządnie zrobią jedną grę a później zapowiadają drugą. Odpowiedz Link Zgłoś
ale_baniav2 Re: Final Fantasy Versus XIII ominie TGS 31.08.09, 17:28 Ciarki mnie przechodza za kazdym razem jak widze news o FFvs13 Odpowiedz Link Zgłoś
shadowriver Re: Final Fantasy Versus XIII ominie TGS 31.08.09, 21:04 @beniamin.durski był to wyciek z czasopisma japońskiego z wywiadem, więc trochę pewne źródło ;] ok może się postaram wysyłać jak będzie jakieś ciekawe info. Odpowiedz Link Zgłoś