d_pawel 05.09.09, 11:46 Btw. wszystkie 3 filmiki łączy ropa. Hmm... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: internauta Re: Intro Operation Flashpoint: Dragon Rising IP: *.olsztyn.mm.pl 05.09.09, 12:16 Bla, bla, bla - zawsze skippuję te bzdety w grach...i tak zawsze chodzi o jedno, zwłaszcza w shooterach... A już kompletnie mnie rozwala, gdy ktoś jakąś fikcję próbuje korygować z realem, weźże się ogarnij autorze... Odpowiedz Link Zgłoś
han_solo_79 Re: Intro Operation Flashpoint: Dragon Rising 05.09.09, 12:37 Ropy nie ma bo wyspa jest glownie zbudowana z wulkanitow trzeciorzedowych i czwartorzedowych i nalezy do luku wulkanicznego powstalego na zapleczu strefy subdukcji pomiedzy plytami polnocnoamerykanska a pacyficzna. A zreszta czemu ropy nie ma to temat rzeka Odpowiedz Link Zgłoś
han_solo_79 Re: Intro Operation Flashpoint: Dragon Rising 05.09.09, 16:08 Generalnie z tym "hard to reach" to troche przegieli - o tym czy ropa jest "hard" czy nie to decyduje tylko jej cena na rynkach swiatowych... Jak jest wysoka to nie ma zadnego "hard", poniesione koszty zwroca sie na pewno, nawet jak to beda parokilometrowe wiercenia. Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Intro Operation Flashpoint: Dragon Rising 05.09.09, 16:12 han_solo_79 -> Widzę, że temat filmiku trafił w twoją broszkę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Intro Operation Flashpoint: Dragon Rising IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 18:25 sex Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: Intro Operation Flashpoint: Dragon Rising 06.09.09, 01:40 Boring. Za długie i nieciekawe. Wstęp do Kingdom był fajoski, ale ten od OF niewypał na moje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdfs Re: Intro Operation Flashpoint: Dragon Rising IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.09, 13:52 podoba mi sie ten trailer OF, tak samo zreszta jak najnowszego SC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoombie Re: Intro Operation Flashpoint: Dragon Rising IP: *.ipartner.com.pl 06.09.09, 17:57 "de facto napisy otwierające, to jedyny ciekawy element tego tytułu" aha ... ale wypadało by napisać "wg mnie" "imho" czy jakiś inne zdanie sugerujące prywatne odczucia autora , albowiem np ja uważam , że film jest rewelacyjny nie tylko ze względu na poczatek , ale w całości . Nie ma co się silić na kreowanie gustów , pozostancie recenzentami a nie opiniotwórcami . Pozdrawiam zespół gc Odpowiedz Link Zgłoś