Dodaj do ulubionych

Deregulacja

24.02.25, 01:20
Się w gardle odbija Donaldowi Franciszkowi. Myślał sobie skrobiąc kartofle, że nie będzie musiał nic robić. I nalazł kozła ofiarnego. A tu szykuje się ciężki czas dla rotacyjnego. Kiedy ścigać złych PiSowców, jak trzeba deregulować?

Obserwuj wątek
    • no-popis Re: Deregulacja 24.02.25, 06:21
      negativum napisał:

> Się w gardle odbija Donaldowi Franciszkowi. Myślał sobie skrobiąc kartofle, że
      > nie będzie musiał nic robić. I nalazł kozła ofiarnego. A tu szykuje się ciężki
      > czas dla rotacyjnego. Kiedy ścigać złych PiSowców, jak trzeba deregulować?
      Nie wiem co z tym zrobi Tuska ale sądzę, że nic ale stan warunków prowadzenie biznesu w Polsce to stan budowany od wielu, wielu lat a szczególnie intensywnie zaczęło się żle dziać za rządów PiS i Morawieckiego i tutaj dochodziło do iście kafkowski absurdów w przepisach i prawie gospodarczym ale nie dziwiłem się bo pisowcy mieli i mają prywatny sektor za złodziejaszków a państwowy ma tyle kasy, że zatrudni po prostu więcej prawników i księgowych.
    • hrasier_2 Re: Deregulacja 24.02.25, 10:39
      Nie wiem dlaczego w tym rządzie nie ma mądrych ludzi. Muszą się posiłkować z zewnątrz. Za regulację odpowiada Ursula. Za deregulację Brzózka. I tak się to buja.
      • no-popis Re: Deregulacja 24.02.25, 13:15
        hrasier_2 napisał:

> Nie wiem dlaczego w tym rządzie nie ma mądrych ludzi. Muszą się posiłkować z z
        > ewnątrz. Za regulację odpowiada Ursula. Za deregulację Brzózka.
        Za powodzian Owsiak a za , niestety, obronność Kosiniak Kamysz
    • hordol Re: Deregulacja 24.02.25, 12:27
      a kto w unii liczy się z tzw prezydencją Polski?
      • no-popis Re: Deregulacja 24.02.25, 13:16
        hordol napisała:

> a kto w unii liczy się z tzw prezydencją Polski?
        A kto tam się liczy z Tuskiem. Ludżmi o charakterze lokaja raczej się gardzi ale ...wykorzystuje do jakiś małych, niestrategicznych celów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka