negativum 24.02.25, 01:20 Się w gardle odbija Donaldowi Franciszkowi. Myślał sobie skrobiąc kartofle, że nie będzie musiał nic robić. I nalazł kozła ofiarnego. A tu szykuje się ciężki czas dla rotacyjnego. Kiedy ścigać złych PiSowców, jak trzeba deregulować? SprawdzaMY - intro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-popis Re: Deregulacja 24.02.25, 06:21 negativum napisał: > Się w gardle odbija Donaldowi Franciszkowi. Myślał sobie skrobiąc kartofle, że > nie będzie musiał nic robić. I nalazł kozła ofiarnego. A tu szykuje się ciężki > czas dla rotacyjnego. Kiedy ścigać złych PiSowców, jak trzeba deregulować? Nie wiem co z tym zrobi Tuska ale sądzę, że nic ale stan warunków prowadzenie biznesu w Polsce to stan budowany od wielu, wielu lat a szczególnie intensywnie zaczęło się żle dziać za rządów PiS i Morawieckiego i tutaj dochodziło do iście kafkowski absurdów w przepisach i prawie gospodarczym ale nie dziwiłem się bo pisowcy mieli i mają prywatny sektor za złodziejaszków a państwowy ma tyle kasy, że zatrudni po prostu więcej prawników i księgowych. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Deregulacja 24.02.25, 10:39 Nie wiem dlaczego w tym rządzie nie ma mądrych ludzi. Muszą się posiłkować z zewnątrz. Za regulację odpowiada Ursula. Za deregulację Brzózka. I tak się to buja. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Deregulacja 24.02.25, 13:15 hrasier_2 napisał: > Nie wiem dlaczego w tym rządzie nie ma mądrych ludzi. Muszą się posiłkować z z > ewnątrz. Za regulację odpowiada Ursula. Za deregulację Brzózka. Za powodzian Owsiak a za , niestety, obronność Kosiniak Kamysz Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Deregulacja 24.02.25, 12:27 a kto w unii liczy się z tzw prezydencją Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Deregulacja 24.02.25, 13:16 hordol napisała: > a kto w unii liczy się z tzw prezydencją Polski? A kto tam się liczy z Tuskiem. Ludżmi o charakterze lokaja raczej się gardzi ale ...wykorzystuje do jakiś małych, niestrategicznych celów. Odpowiedz Link Zgłoś