yoma 13.12.09, 23:29 załogę pani prezes wróciła i przywiozła to i owo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andziaos ale mam wyczucie czasu :) czerwony dywan rozłożony 13.12.09, 23:35 specjalnie dla Pani Prezes ofkors. Przywiozłaś nam tę lodowatą zimnicę ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: ale mam wyczucie czasu :) czerwony dywan rozł 13.12.09, 23:40 A ić w czwartek na Teneryfie było +28 C... grudzień kurcze... Odpowiedz Link Zgłoś
leloop Re: Witam szanowną 14.12.09, 08:56 tadaaam, witam szanowna pania prezes na wychodzctwie :), bylo wracac ? mroz nawet do mnie dotarl :/ ale dobrze, ze juz jestes, Twoja nieobecnosc dalo sie odczuc, robilim co moglim ... ;) a Czeska pewnie uschla z tesknoty :( to tera niech opowiada !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Witam szanowną 14.12.09, 14:40 a mój dywan zasypało na amen ale i tak witam, śniegiem i śniegiem:)Że tak spytam niedyskretnie: co Pani Prezes przywiozła? Czy to zielone? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Witam szanowną 14.12.09, 15:01 U mnie śnieg pada dzisiaj, a dobrze, bo się martwiłam o Wieś skutą mrozem. Przywiozłam strelicję, drzewo smocze, stado nasion i coś. Nie wiem, co to jest. Sukulent niewątpliwie, liście zredukowane na maksa, ale są to nadal liście, a nie igły, a te łodygi ma złote i czerwone. W miarę starzenia się zielenieją. Przepraszam, że mnie nie było, już się biorę do roboty :) Odpowiedz Link Zgłoś
berita Re: Witam szanowną 16.12.09, 23:18 Przywiozłam kiedyś nasiona strelicji z Hiszpanii i o nich zapomniałam. Po 2 latach je znalazłam, wsadziłam w ziemię i dziś mam piękną roślinkę :) Rośnie w oczach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Witam szanowną 17.12.09, 21:52 A robiłaś coś z nimi specjalnie? Bo miałam kiedyś nasiona strelicji i nic z nich nie wylazło. Teraz przywiozłam i nasiona, i sadzonkę małą. Odpowiedz Link Zgłoś