bartekp 19.07.02, 10:51 Kostia, wy wszystko wiecie. Pytam więc - Marek Koćmiel, to uczciwy facet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kostia Do Bartka P. (i innych Małp) IP: *.xtra.pl 19.07.02, 21:10 bartekp napisał: > Kostia, wy wszystko wiecie. Pytam więc - Marek Koćmiel, to uczciwy facet? Nie znam. A skoro nie znam to obowiązuje zasadaa domniemania (u klonów, nie Małp) domniemania niewinności. Więc uczciwy. Ale jeżeli przedstawisz inne, wiarygodne argumenty to zastanowię się i być może zmienię zdanie.Tak uczciwy. Aha w innym POST-ie zrobiłem Ci ponownie dowcip-pułapkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuter Re: Do Bartka P. (i innych Małp) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.02, 21:36 Gość portalu: Kostia napisał(a): > Aha w innym POST-ie zrobiłem Ci ponownie dowcip-pułapkę. ale z Ciebie zgrywus!!! podziwiam Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Do Bartka P. (i innych Małp) 19.07.02, 21:47 sorry, że zapytam, skuti, jeszcze ci szczęka nie opadła z wrażenia?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuter Re: Do Bartka P. (i innych Małp) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.02, 22:03 jottka napisała: > sorry, że zapytam, skuti, jeszcze ci szczęka nie opadła z wrażenia?? :)) co wy mi sie tu jotka wcinacie do inteligentnej dyskusji z Panem Kostia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka apropo dyskusji 19.07.02, 22:24 cem siem podciągnąć i nabrać poloru, nie utrudniaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuter Re: apropo dyskusji IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.02, 22:30 jottka napisała: > cem siem podciągnąć i nabrać poloru, nie utrudniaj :) kobieto do garuf! GDZIE SA KLONY???? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: apropo dyskusji 19.07.02, 22:34 klony poszły pozmywać :)) to jak - dyskutujemy na poziomie? no to ja lubię kawę ze śmietanką :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuter Re: apropo dyskusji IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.02, 22:43 jottka napisała: > klony poszły pozmywać :)) chwali im sie - cza dbac o higiene i porzadek bo potem takiemu jednemu z drugim pomyla sie tabletki czerwone z nibieskimi i jest nieszczescie > to jak - dyskutujemy na poziomie? to zalezy ile macie wzrostu Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: apropo dyskusji 19.07.02, 22:45 no za duża to ja nie jestem :(( no ale właśnie chcę się podciągnąć oraz dorosnąć do wyżyn, noooo .. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Do Bartka P. (i innych Małp) 19.07.02, 23:48 Gość portalu: skuter napisał(a): > Gość portalu: Kostia napisał(a): > > Aha w innym POST-ie zrobiłem Ci ponownie dowcip-pułapkę. > > ale z Ciebie zgrywus!!! > podziwiam hehehe, cos boskiego, padlem ze smiechu, jak to przeczytalem - brawo ! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś