czarna_ida 09.03.10, 08:22 Mam cos takiego ma choince, i nie wiem czy nie przenioslo sie na moje jalowce. Jak uratowac moje rosliny ?? Bardzo dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieshniak Re: smrekun jodlowiec 09.03.10, 14:20 Smrekun jodłowiec, to chyba jakiś nowy gatunek? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pogotowieogrodnicze Re: smrekun jodlowiec 10.03.10, 07:59 nic nowego -ochojnik jodłowy Janusz Internetowe prowadzenie ogrodów Odpowiedz Link Zgłoś
wieshniak Re: smrekun jodlowiec 10.03.10, 09:23 pogotowieogrodnicze napisał: > nic nowego -ochojnik jodłowy > Janusz Ochojnik jodłowy to rzeczywiście żadna nowość ale, że funkcjonuje on również pod nazwą smrekun jodłowiec to chyba jakaś wiedza tajemna albo wytwór fantazji? Poproszę o źródło. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_ida Re: smrekun jodlowiec 11.03.10, 15:22 a czym to zwalczyc ? Mam male dziecko i psa :) Myslalam zeby to czyms opryskac dopoki jeszcze towarzystwo nie siedzi w ogrodzie :) dzieki.. Odpowiedz Link Zgłoś
pogotowieogrodnicze Re: smrekun jodlowiec 10.03.10, 07:57 nie przeniesie się na jałowce Odpowiedz Link Zgłoś