20.06.10, 07:40
Jadę dziś na targi rolno ogrodnicze do Sielinka!!!:) A skąd taka radość? Bo
miałam nie jechać; mój szanowny M jest na szkoleniu i nie miałam pojazdu.
Sąsiadka (lubiąca buszowanie w ogrodzie) dała się zmolestować! Mam nadzieję,
że nie stracę dużo kasy....
Obserwuj wątek
    • ewa9717 Re: Jadę!!! 20.06.10, 10:33
      Ach, chłopaki, pojechałabym z wami! ;)
      • lellapolella Re: Jadę!!! 20.06.10, 13:38
        Edziu, zazdroszczę ci:) Ja muszę czekać do września i są to raczej tarżki:)
        • tu_lucy Re: Jadę!!! 20.06.10, 18:58
          też zazdraszczam
          pochwal się zakupami :)
          • edziakrys Re: Jadę!!! 21.06.10, 07:57
            Eeee, nie macie co zazdraszczać. Tak się strasznie napaliłam a nie kupiłam
            niemalże nic. Mało było stoisk z chabziami, najwięcej z rabatówką, chociaż
            imponującą. Dzieciaki miały radochę bo zwierzątek było mnóstwo, do tego dmuchane
            zjeżdżalnie i stragany z pierdołami.
            Kupiłam magnolię "Nigra" z nadzieją że rzeczywiście będzie nigra a nie okaże się
            zwykłą solenżanką;) poza tym cisa "Summer gold". Mama zakupiła krzew Mojżesza
            zwiedziona pięknym obrazkiem... Ciekawe kogo najpierw poparzy:( i lilie w
            doniczce, kwitnące niemal. Napalałam się na liliowce bo odmian mieli duuużo, ale
            niestety na razie nie mogę za dużo kupować, bo w moim ogrodzie zaczynamy budować
            dom i już zapowiedzieliśmy roślinkom, że musimy je przesadzić. Ciekawe jak to
            zniosą.
            • yoma Re: Jadę!!! 21.06.10, 10:20
              A nie możecie wybudować domu dookoła roślinek? :)

Też mam ten problem, nic nie można posadzić przy domu, bo będzie (kiedyś)
              remont... Jak już będzie, to panom budowlańcom się przeciągnie dokoła żółtą
              taśmę, Police Line Do Not Cross, i zapowie, że ani cegłą za taśmę wykroczyć nie
              można.

Co do Mojżesza, mam, właśnie kwitnie i jeszcze nikogo nie poparzył. Nie przy
              takiej pogodzie...
              • bei Re: Jadę!!! 21.06.10, 15:01
                Ale zawsze cos przybyło:)! i popatzryłas sobie!

A ja dostałam w urodzinowym prezencie- (jutro 47)- trzy glicynie i 5
                wiciokrzewów:)
                Rodzice A i jego brat z żoną i chyba mama tej zony moczyła paluszki w
                zakupie:)- kupili az tyle- bo PIĘKNE BYŁY:)

Znowu oczy zaszkliłam, jak pomyslę, jak oni o mnie myślą:)
                • yoma Re: Jadę!!! 21.06.10, 15:18
                  Wszystkiego najlepszego i niech ci się darzy w domu i w zagrodzie. Powinowaci,
                  widzę, wyuczeni :)
                  • lellapolella Re: Jadę!!! 21.06.10, 22:10
                    kupić, nie kupić ale popatrzyć i głowę pozawracać zawsze miło:)
                    Ja niby dom mam ale zawsze istnieje Mityczna Droga Dla Traktora.
                    Tu nie sadź, bo traktor pojedzie; a gdzie traktor zawróci?; zobaczysz, zerwie ci
                    to przyczepa z drewnem...; tu nie, bo może zrobię alternatywną drogę dla
                    traktora, skoro tak ci zawsze bruździ(cha, cha, to jest najlepsze!)
                    Jak nie urok, to s...
                    Bei, wszystkiego najlepszego rówieśniczko( jeśli dobrze zrozumiałam).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka