jerzy.wozniak 29.03.02, 07:51 Wszystkim forumowiczom zarówno tym stałym jak i tym, którzy odwiedzają te strony od czasu do czasu życzę Cudownych, Wiosennych i Radosnych Świąt Wielkanocnych! Jurek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kreska1952 Re: Wesołych Świąt! 29.03.02, 19:24 Dzięki za zyczenia i równiez na odpowiedź na moje pytanie :))) Również życzę WESOŁYCH ŚWIĄT! Odpowiedz Link Zgłoś
tula Re: Wesołych Świąt! 29.03.02, 19:32 Przesylam wiosenno-wielkanocne pozdrowienia. Tula Odpowiedz Link Zgłoś
juzwa Re: Wesołych Świąt! 29.03.02, 19:40 Wszystkim Forumowiczom młodym i starym Wszystkiego Najlepszego z okazji Świąt i takiegoooooooo jajaaaaaaaaa życzy Juzwa Odpowiedz Link Zgłoś
maciekwiercinski Re: Wesołych Świąt! 29.03.02, 21:19 Witam! I ja się przyłączam do życzeń dla wszystkich... Pozdrawiam! Maciek Odpowiedz Link Zgłoś
maciekwiercinski Re: Wesołych Świąt! 30.03.02, 02:30 maciekwiercinski napisał(a): > Witam! > > I ja się przyłączam do życzeń dla wszystkich... > > Pozdrawiam! > > Maciek PS I... kwiatuszków ciągle kwitnących... Nawet zimą... Da się to osiągnąć nawet w naszym klimacie... tylko: "Pamiętajcie o ogrodach..." Pozdrawiam! Maciek Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Re: Wesołych Świąt! 29.03.02, 21:25 Jestem i ja! Samiutkich miłych chwil! Radości i słoneczka! Szczerze! Z ukłonami! Wiosenny? M.J. Odpowiedz Link Zgłoś
ptasik Re: Wesołych Świąt! 29.03.02, 22:15 Witam wszystkich bardzo serdecznie i oczywiście się dołączam i życzę samych dobroci i życzę .... Katula Odpowiedz Link Zgłoś
ewa111 Re: Wesołych Świąt! 29.03.02, 22:58 Życzę panu i wszystkim forumowiczom wiosennego nastroju, świeżego powietrza i wspaniałego odpoczynku podczas Świąt. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
hektorr Re: Wesołych Świąt! 30.03.02, 11:56 ogrodów na miare tych angielskich....satysfakcji z wlasnego hobby i duzo zdrowia do realizacji nowych pomysłów... Odpowiedz Link Zgłoś