mali_na 02.09.05, 16:15 Modrzew szczepiony japoński:D I od razu mam lepszy chumor Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gebo13 Re: A ja sem dzis kupiła.... 02.09.05, 18:35 Niewątpię,że nastrój Ci się poprawił,bo mnie takie zakupy też cieszą. Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: A ja sem dzis kupiła.... 03.09.05, 00:36 A ten modrzew, to nie jest przypadkiem strzepiony? Odpowiedz Link Zgłoś
mali_na Re: A ja sem dzis kupiła.... 03.09.05, 08:09 Szczepiony, kochanieńcy, szczepiony! Większy nie będzie , bo do obcego kijka wszczepiono gałązki modrzewia:D I ma formę płaczącą Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: A ja sem dzis kupiła.... 03.09.05, 09:07 No dobra. Fajna z Ciebie kobitka :) Jeśli szczepiony, to masz dobry humor i o to mi chodziło (jakbyś się wybierała pisać jakieś podanie o pracę np., z "chumorem" ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mali_na Re: A ja sem dzis kupiła.... 03.09.05, 22:09 Ups, przepraszam, dyslektyk ze mnie straszny. Nnike, szukasz sekretarki:0 Polecam się:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: A ja sem dzis kupiła.... 03.09.05, 22:45 Dobra riposta pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif Od razu mi się humor poprawił pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/Funny-Face- 1.gif :D Odpowiedz Link Zgłoś
przemoaj5 Tez mam lepszy humor... 05.09.05, 07:38 Wybudowałem element wodny.... Woda lejąca sie z pnia drzewa prosto do glinianego dzbana. Szum wody bardzo uspakaja mnie i wprowadza w dobry humor.Wszystko obłożone starymiu konarami, nocą podświetlone. Oh co za nastrój.... Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Tez mam lepszy humor... 05.09.05, 07:47 przemoaj5 napisał: > Wybudowałem element wodny.... Woda lejąca sie z pnia drzewa prosto do > glinianego dzbana. Szum wody bardzo uspakaja mnie i wprowadza w dobry > humor.Wszystko obłożone starymiu konarami, nocą podświetlone. Oh co za > nastrój.... Nie uspoił Cię za bardzo? Bo chyba woda powinna lać się z dzbana do pnia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
przemoaj5 Re: Tez mam lepszy humor... 05.09.05, 07:50 Pień jest wysoki, i woda strumieneim leje sie do garnka. Tak to wygląda, dziś całą noc słuchałem szumu wody. Może zrobie film z tago zakątka ogrodu więc będzie można posłuchac.... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Tez mam lepszy humor... 05.09.05, 08:41 przemoaj5 napisał: > całą noc słuchałem szumu wody. Może zrobie film z tago zakątka ogrodu więc > będzie można posłuchac.... A zobaczyć? Bo do posłuchania wystarczy mp3, o, sam "zobacz" ;) tiny.pl/q5z5 Odpowiedz Link Zgłoś
gebo13 Re: Tez mam lepszy humor... 05.09.05, 21:58 Każdy ma swoją radość z ogrodu.Też jakoś poszalałam i kupiłam sobie wrzosy,i sosnę himalajską...aż mi lżej i radośniej a do tego wątek wyżej mi się dni pomieszały Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Tez mam lepszy humor... 05.09.05, 22:30 Do mnie jedzie 150 cm metasekwoja (z Allegro, za... 15 zł i aż się boję, czy prawdziwa ;)), pół metrowa jodełka pospolita za piątkę i bukszpan złocisty. To tyle, jeśli chodzi o nowe ciuchy :D Odpowiedz Link Zgłoś
best-seler1 Re: Tez mam lepszy humor... 05.09.05, 22:49 Nnike, zima idzie! Odziej się nieco (mimo wszystko).A ten jęzorek - spiłować troszeczkę przed zimą!;) Odpowiedz Link Zgłoś
gebo13 Re: Tez mam lepszy humor... 05.09.05, 23:04 best-seler1 napisała: > Nnike, zima idzie! Odziej się nieco (mimo wszystko).A ten jęzorek - spiłować > troszeczkę przed zimą!;) ________________________________________________ Eeeee,a gdzie ten jęzorek? bo nie widzę.... Odpowiedz Link Zgłoś
gebo13 Re: Tez mam lepszy humor... 07.09.05, 23:56 No i znowu po zabiegach dzisiaj poszalałam...2 ketmie przytargałam do domu,a jeszcze zagościła latria kłosowa,przetacznik i dostałam w prezencie od leśniczego garść iglaków...ufff. Powiem Wam,że sosenki poznałam,ale jedno drzewko nie za bardzo.Miękkie igiełki jak u modrzewia,ale rosną naprzeciwlegle i są gęste jak u świerka....Hmmm,już posadziłam w zacienionym miejscu,aby za bardzo się niewygrzało i nie wysuszyło tej jesieni.Dziś za pózno aby szukać nazwy,ale jak ktoś nie podpowie z Fachowców....na Was liczę!to tak zostanie już w tym miejscu.. Odpowiedz Link Zgłoś