Dodaj do ulubionych

TO NIE JEST TABLICA OGŁOSZEŃ

14.10.05, 10:59
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=309&w=30105131&a=30297105
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=309&w=30383381&a=30398686
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=309&w=29752502&a=29759334
Zosia
Obserwuj wątek
    • nnike Re: TO NIE JEST TABLICA OGŁOSZEŃ 14.10.05, 11:23
      ani tym bardziej Biuro Śledcze.

Temat jabłoni BEFOREST sama wywołałaś:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=309&w=30105131&a=30148804
      A poza wszystkim, pięknie wypunktowałaś miejsca, gdzie dałam odnośniki do
      szkółki wysyłkowej. Będą się tam cieszyć, mając je w jednym miejscu, a pewnie
      także inni forumowicze, planujący zakupy poprzez net ;)
      • nnike Obiecuję... 14.10.05, 11:28
        ...Ci, Zosiu, że od tej chwili traktuję Cię jak grzechotnika, którego strach
        pogłaskać, bo wdzięczność swą objawia zgodnie z naturą, o czym nie pomyślałam,
        wyciągając do niego rękę...
    • elaos Re: TO NIE JEST TABLICA OGŁOSZEŃ 14.10.05, 14:22
      Nnike, nie daj się prowokować. Jeśli ktoś nie odróżnia, albo nie chce
      odróżniać, spamu od informacji to mu przez miesiąc nie wytłumaczysz.
      Namiary na szkółkę Grzywy znalazłam na tym forum i dzięki temu będę miała
      wreszcie odmiany, których szukałam od dawna.
      Pozdrawiam - Ela
    • morgana_le_fay Re: TO NIE JEST TABLICA OGŁOSZEŃ 14.10.05, 14:54
      Haloooo!?
      Czy to pogotowiegórnicze?
      Pani Zosia_z dwunastki znowu drąży wątki!

poetka skrytoziemna.
    • pogotowieogrodnicze do Zosi 14.10.05, 20:14
      Wycofaj sie z tego forum bo tu nic sie mądrego nie dowiesz tu ostatnio niektórzy
      są kłótliwie nastawieni i do Ciebie i do mnie i tez do tych co biora Cie w
      obrone.Zapraszam na całkiem spokojne forum forumogrodnicze.info/index.php
      gdzie uzyskaśz rzeczową odpowiedz na każde zadane pytanie.Nie polemizuj bo TU
      CIĘ ZNISZCZĄ
      pozdrawiam i wspólczuje Ci

Janusz
      • nnike Re: Was obojga 14.10.05, 20:26
        Czułam, że dobrana z Was para...
        Jest to sens tak męczyć się z nami? Nie dość, że nie chcecie przestrzegać reguł
        panujących na tym forum, ziejecie oboje jadem i katujecie się wciąż tu bywając.
        Po co? A wydawało się, że wszystko wróciło do normy i będzie spokój.

A Ty, Januszu, co robisz? Nadal wykorzystujesz KAŻDĄ okazję, by zareklamować tu
        swoje forum. Skoro tam jest tak fajnie i spokojnie, po co stamtąd wychodzisz na
        inne fora? Tu też BYŁO spokojnie i niech wreszcie znowu będzie!!!!
        • pogotowieogrodnicze Re: Was obojga 14.10.05, 23:14
          Pani Nnike Juz od pewnego czasu staram sie unormować stosunek wobec mojej
          osoby.Juz też od pewnego czasu nikt mi tutaj nie ubliżał .Chociaż Pani miała
          problem z jodełką i autentycznie starałem sie Pani pomóc.Moja pomoc została w
          pewnym sensie zignorowana.Ale widzę ze nie doceniła Pani mojego wyciągnięcia
          ręki(wg zasady uderzą cie w policzek a nadstaw mu drugi).Posiadam bardzo dużą
          wiedżę praktyczną w ogrodnictwie.Dlatego skoro mam czas przed kolejną akcją,to
          go chciałem wykorzystać i pomóc potrzebujacym.Wiem że w moich diagnozach nie ma
          tego polotu jaki płynie z Pani wypowiedzi.I nie zamierzam Pani ani pozostałych
          forumowiczów obrażać.Ale jeżeli czytam że ta (dziewczyna lub Pani-logo mi nic o
          tym nie mówi)jest i będzie traktowana jak grzechotnik i do tego zwierzećia
          porównuje również mnie.To niech Pani wybaczy.Prosze i upoważniam Pania do
          przytoczenia na tym forum formy obrazy jaką wobec Pani wytoczyłem skoro tak Pani
          twierdzi.Ogromna szkoda ,ze w chwili mojego wejscia na to Forum (przyznam sie że
          nie czytałem o tych NETYKIETACH)pewna znana tu grupa osób chciała mi w wyrażny
          sposób pokazać KTO TU RZĄDZI.a NIKT NIE WYCIĄGNĄŁ REKI I NIE SPYTAŁ czy znam
          regulamin.Jeszcze raz oświadczam że pokazałem sie na tym forum nie jako
          sprzedawca dobrej marki samochodów czy producent materiału szkólkarskiego, czy
          wykonawca terenów zieleni,tylko chciałem zaprezentować moj autorski
          pomysł.Prosze w google,ogolnopolskiej bazie ogrodniczej wpisać pogotowie
          ogrodnicze lub diagnostyka ogrodów to zobaczy Pani ze nikt tego w Polsce nie
          zrobił wcześniej odemnie.Jak Pani sie również orientuje o tym czy z tego że jest
          tu odniośnik do mojej strony w tej chwili nie mam żadnych dochodów a z tego
          tygodnia podczas ktorego wisiał mój link (30zł do tyłu) nie otrzymałem zadnego
          telefonu natomiast w tym samym czasie działała na tym forum ANTYREKLAMA
          prowadzona między innymi przez Panią. Nikt nie może mi zabraniać udzielania sie
          na innych forach.Płace za internet porownywalnie do Pani i wielu innych
          użytkowników.Uważam wręcz odwrotnie te wszystkie fora powinny ze soba sie
          wymieniać doświadczeniami, bo zyskaja na tym wszyscy bez wyjątku miłośnicy
          zieleni,kwiatów i ogrodów.Prosze o wątek z białymi pąkami sosny czarnej,dlaczego
          bez(lilak)nie kwitnie .Prosby do Moderatora w stylu Prosze zweryfikowąc tego
          Pana ze wygłasza tum jakieś HEREZJE.Mogłbym od dziś zrezygnowac z udzielania
          pomocy ale dlaczego?Wiem że napewno nigdy w życiu nie chcialaby być Pani moja
          klientką ale prosze o tym nie decydować za innych.Na tym drugim forum też
          próbowano (byc może pod innym nikiem)ośmieszyc moje pogotowie.Uważam że forum
          dyskusyjne powinno równiez wciągać w dyskusje bo tylko z takich rozmów mozna
          wyciągnąc wnioski(nie sztuka znależć link czy odnośnik swiat sie zmienia tak
          szybko jak komputery.Nie mam nic przeciw umiejętnościom Pana Jurka Wożniaka
          wrecz doceniam jego ogromną wiedzę i fachowośc i nie chciałbym aby ktos
          zrozumiał to jako złe intencje, ze dziele sie swoją wiedza i wprowadzam wątki
          do dyskusji.Ale moich wątków sie nie podejmuje na tym forum głownie za przyczyną
          zupełnej ignorancji jednoczesnie namawiajac mnie do reklamowania płatnego na tym
          forum. To jest wogóle bez sensu.Co bedzie dalej na tym forum zapewne zdecyduje
          pozytywny rozsądek.

Janusz
          • nnike Re: Was obojga 14.10.05, 23:45
            pogotowieogrodnicze napisał:

> Pani Nnike Juz od pewnego czasu staram sie unormować stosunek wobec mojej
            > osoby.Juz też od pewnego czasu nikt mi tutaj nie ubliżał .

Popełnia Pan nadużycie. NIKT PANU NA TYM FORUM NIE UBLIŻYŁ.

Zorientował się Pan w końcu, że próbuje spamować i nawet nas przeprosił.

Nie na długo.
            Już przynajmniej dwukrotnie po tym fakcie, widziałam nawoływania do udziału w
            innym forum. Żeby innym. Pańskim forum.
            A przecież za to Pan przepraszał.
            To jest właśnie to, co denerwuje mnie najbardziej: niereformowalna nachalność,
            objawiająca się również w mojej skrzynce mailowej, która zniechęca mnie do
            korzystania z Pańskich porad.

> Ale jeżeli czytam że ta (dziewczyna lub Pani-logo mi nic o
            > tym nie mówi)jest i będzie traktowana jak grzechotnik i do tego zwierzećia
            > porównuje również mnie.

Jakim cudem? Zosia to Pański drugi nick??? Coraz lepiej...

> pewna znana tu grupa osób chciała mi w wyrażny
            > sposób pokazać KTO TU RZĄDZI.a NIKT NIE WYCIĄGNĄŁ REKI I NIE SPYTAŁ czy znam
            > regulamin.

Po pierwsze, szefem jest Ekspert, Pan Jerzy Woźniak. I On tu "rządzi", w sensie
            że do Jego porad mamy absolutne zaufanie.
            Odnośnie znajomości regulaminu... Przepraszam, czy rozmawiam z 6-latkiem?!!

Ile razy zwracałam Panu uwagę, że nie jest elegancko puszyć się i stwarzać na
            łamach GW konkurencyjne forum? Zrezygnował Pan z niego i nagle zaczyna
            ekspansję następnego, również "swojego" forum. Ileż razy można pisać to samo do
            dorosłego (wykształconego, z tytułem, jeśli wierzyć) człowieka!?
            Pan z uporem maniaka brnął jakby nie umiał czytać.

NAPISZĘ RAZ JESZCZE, CHOĆ ZACZYNA MNIE NUDZIĆ TA "ZABAWA":
            chce Pan udzielać porad, proszę udzielać ich TU, na tym forum i to w całości
            bez znanego już zapraszania, że reszta do przeczytania gdzie indziej.

Jeśli źle się Pan tu czuje, no cóż... Nikt Pana na siłę tu nie trzyma. Tylko
            proszę nie zapomnieć pozabierać innych nicków.
            • pogotowieogrodnicze treśc meila podobno z pogróżkami 15.10.05, 10:40
              wysłany do nnike@gazeta.pl
              sposób który podaje w latach sześcdziesiatych był zalecany w celu przyspieszenia
              owocowania w sadownictwie tylko wtedy do tego byl uzywany nóż "tandem
              dwuostrzowy" którym nacinało sie korę w maju.(aby rana zdążyła sie zabliżnic do
              jesieni)co nie zawsze sie udawało i czesto rośliny ginęły.Sposób który
              zdradziłem używam z bardzo dobrymi wynikami u wielu moich klientów.
              Poniewaz posiadam internet dopiero od 3 miesięcy chciałem sie
              zareklamowac.Posiadam własną strone www.pogotowieogrodnicze.pl na którym bedzie
              działało forum ale tylko dla moich klientów.Wczoraj otworzyłem forum prywatne w
              "gazecie"ale jestem jeszcze słaby w kompie.Mam ponad trzydziestoletnia praktykę
              i twierdzenie ze podaje jakieś HEREZJE jest po prostu nie na miejscu.Sądze że
              administrator nie podzieli tego stanowiska jeżeli zna się na rzeczy.Na tym forum
              przy tylu niefachowych i niekontrolowanych wypowiedziach naprawde można dostać
              fjoła.

pozdrawiam i chciałbym wiedzieć z kim mam przyjemność
              Pogotowie
              Ogrodnicze inż.Janusz Zaremba

Czestochowa
              Innego @ do tej Pani nie wysyłałem
              Janusz Zaremba
              Naftowa
              • nnike Re: treśc meila podobno z pogróżkami 15.10.05, 19:29
                Panie! Odczep się pan wreszcie ode mnie, bo nie zdzierżę.
                GDZIE NAPISAŁAM O POGRÓŻKACH?!!! GDZIE NAPISAŁAM, ŻE KTOŚ PANU UBLIŻYŁ?!!
                Tak jest napisane powyżej:
                "To jest właśnie to, co denerwuje mnie najbardziej: niereformowalna nachalność,
                objawiająca się również w mojej skrzynce mailowej, która zniechęca mnie do
                korzystania z Pańskich porad."

Mam dość pańskiej obecności w każdym prawie TEMACIE, z odnośnikami do wątku
                skierowanego do mnie, tak jakby tu na forum byli sami idioci i nie umieli do
                niego trafić.
                NADAL JEST PAN NACHALNY, PISZE KŁAMLIWE INFORMACJE I SIEJE FERMENT NA FORUM.
                PROSZĘ SIĘ DO MNIE WIĘCEJ NIE ODZYWAĆ.
                ANI SŁOWEM!
                • pogotowieogrodnicze Re: treśc meila podobno z "poszturchiwaniem" 15.10.05, 20:03
                  Po czwarte - ja też dostałam maila z "poszturchiwaniem" od pogotowia, którego
                  zbyłam milczeniem i nie mam zamiaru cytować publicznie prywatnej korespondencji.
                  Tak się nie robi. Nie wiedziałaś?
                  • malinarak Do NNIKKE i INNYCH 15.10.05, 22:44
                    Nnike,proszę, nie daj się prowokować.
                    Uważam ,że na takie posty nie powinniśmy odpowiadać.
                    Ignorancja i tylko ignorancja.
                    Dużo już zostało tu napisane. ONI cieszą się,że to FORUM
                    staje się jadowite.Nie warto.Życie jest takie krótkie.
                    Nie skracajmy go sobie jeszcze.
                    To FORUM było kiedyś OAZĄ spokoju,ciepła,radości.
                    Chciałabym żeby znów tak było.
                    Pozdrawiam.MAlina
                    • nnike Re: Do NNIKKE i INNYCH 15.10.05, 23:10
                      Malinko. Ja powiedziałam wszystko. A jednak końca nie widać, bo ekspansja trwa.
                      I częściowo udana. Forum rozbite, skłócone...

Nie kijem, to pałą. Tylko DLACZEGO?!!
                      Komu myśmy przeszkadzali?
                    • abstrakt2003 Nie tędy droga! 16.10.05, 15:41
                      Oni zniszczą to forum! Ignorowanie nic nie da! Trzeba się ich pozbyć!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka