zosia_z12 14.10.05, 10:59 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=309&w=30105131&a=30297105 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=309&w=30383381&a=30398686 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=309&w=29752502&a=29759334 Zosia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nnike Re: TO NIE JEST TABLICA OGŁOSZEŃ 14.10.05, 11:23 ani tym bardziej Biuro Śledcze. Temat jabłoni BEFOREST sama wywołałaś: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=309&w=30105131&a=30148804 A poza wszystkim, pięknie wypunktowałaś miejsca, gdzie dałam odnośniki do szkółki wysyłkowej. Będą się tam cieszyć, mając je w jednym miejscu, a pewnie także inni forumowicze, planujący zakupy poprzez net ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Obiecuję... 14.10.05, 11:28 ...Ci, Zosiu, że od tej chwili traktuję Cię jak grzechotnika, którego strach pogłaskać, bo wdzięczność swą objawia zgodnie z naturą, o czym nie pomyślałam, wyciągając do niego rękę... Odpowiedz Link Zgłoś
elaos Re: TO NIE JEST TABLICA OGŁOSZEŃ 14.10.05, 14:22 Nnike, nie daj się prowokować. Jeśli ktoś nie odróżnia, albo nie chce odróżniać, spamu od informacji to mu przez miesiąc nie wytłumaczysz. Namiary na szkółkę Grzywy znalazłam na tym forum i dzięki temu będę miała wreszcie odmiany, których szukałam od dawna. Pozdrawiam - Ela Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay Re: TO NIE JEST TABLICA OGŁOSZEŃ 14.10.05, 14:54 Haloooo!? Czy to pogotowiegórnicze? Pani Zosia_z dwunastki znowu drąży wątki! poetka skrytoziemna. Odpowiedz Link Zgłoś
pogotowieogrodnicze do Zosi 14.10.05, 20:14 Wycofaj sie z tego forum bo tu nic sie mądrego nie dowiesz tu ostatnio niektórzy są kłótliwie nastawieni i do Ciebie i do mnie i tez do tych co biora Cie w obrone.Zapraszam na całkiem spokojne forum forumogrodnicze.info/index.php gdzie uzyskaśz rzeczową odpowiedz na każde zadane pytanie.Nie polemizuj bo TU CIĘ ZNISZCZĄ pozdrawiam i wspólczuje Ci Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Was obojga 14.10.05, 20:26 Czułam, że dobrana z Was para... Jest to sens tak męczyć się z nami? Nie dość, że nie chcecie przestrzegać reguł panujących na tym forum, ziejecie oboje jadem i katujecie się wciąż tu bywając. Po co? A wydawało się, że wszystko wróciło do normy i będzie spokój. A Ty, Januszu, co robisz? Nadal wykorzystujesz KAŻDĄ okazję, by zareklamować tu swoje forum. Skoro tam jest tak fajnie i spokojnie, po co stamtąd wychodzisz na inne fora? Tu też BYŁO spokojnie i niech wreszcie znowu będzie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pogotowieogrodnicze Re: Was obojga 14.10.05, 23:14 Pani Nnike Juz od pewnego czasu staram sie unormować stosunek wobec mojej osoby.Juz też od pewnego czasu nikt mi tutaj nie ubliżał .Chociaż Pani miała problem z jodełką i autentycznie starałem sie Pani pomóc.Moja pomoc została w pewnym sensie zignorowana.Ale widzę ze nie doceniła Pani mojego wyciągnięcia ręki(wg zasady uderzą cie w policzek a nadstaw mu drugi).Posiadam bardzo dużą wiedżę praktyczną w ogrodnictwie.Dlatego skoro mam czas przed kolejną akcją,to go chciałem wykorzystać i pomóc potrzebujacym.Wiem że w moich diagnozach nie ma tego polotu jaki płynie z Pani wypowiedzi.I nie zamierzam Pani ani pozostałych forumowiczów obrażać.Ale jeżeli czytam że ta (dziewczyna lub Pani-logo mi nic o tym nie mówi)jest i będzie traktowana jak grzechotnik i do tego zwierzećia porównuje również mnie.To niech Pani wybaczy.Prosze i upoważniam Pania do przytoczenia na tym forum formy obrazy jaką wobec Pani wytoczyłem skoro tak Pani twierdzi.Ogromna szkoda ,ze w chwili mojego wejscia na to Forum (przyznam sie że nie czytałem o tych NETYKIETACH)pewna znana tu grupa osób chciała mi w wyrażny sposób pokazać KTO TU RZĄDZI.a NIKT NIE WYCIĄGNĄŁ REKI I NIE SPYTAŁ czy znam regulamin.Jeszcze raz oświadczam że pokazałem sie na tym forum nie jako sprzedawca dobrej marki samochodów czy producent materiału szkólkarskiego, czy wykonawca terenów zieleni,tylko chciałem zaprezentować moj autorski pomysł.Prosze w google,ogolnopolskiej bazie ogrodniczej wpisać pogotowie ogrodnicze lub diagnostyka ogrodów to zobaczy Pani ze nikt tego w Polsce nie zrobił wcześniej odemnie.Jak Pani sie również orientuje o tym czy z tego że jest tu odniośnik do mojej strony w tej chwili nie mam żadnych dochodów a z tego tygodnia podczas ktorego wisiał mój link (30zł do tyłu) nie otrzymałem zadnego telefonu natomiast w tym samym czasie działała na tym forum ANTYREKLAMA prowadzona między innymi przez Panią. Nikt nie może mi zabraniać udzielania sie na innych forach.Płace za internet porownywalnie do Pani i wielu innych użytkowników.Uważam wręcz odwrotnie te wszystkie fora powinny ze soba sie wymieniać doświadczeniami, bo zyskaja na tym wszyscy bez wyjątku miłośnicy zieleni,kwiatów i ogrodów.Prosze o wątek z białymi pąkami sosny czarnej,dlaczego bez(lilak)nie kwitnie .Prosby do Moderatora w stylu Prosze zweryfikowąc tego Pana ze wygłasza tum jakieś HEREZJE.Mogłbym od dziś zrezygnowac z udzielania pomocy ale dlaczego?Wiem że napewno nigdy w życiu nie chcialaby być Pani moja klientką ale prosze o tym nie decydować za innych.Na tym drugim forum też próbowano (byc może pod innym nikiem)ośmieszyc moje pogotowie.Uważam że forum dyskusyjne powinno równiez wciągać w dyskusje bo tylko z takich rozmów mozna wyciągnąc wnioski(nie sztuka znależć link czy odnośnik swiat sie zmienia tak szybko jak komputery.Nie mam nic przeciw umiejętnościom Pana Jurka Wożniaka wrecz doceniam jego ogromną wiedzę i fachowośc i nie chciałbym aby ktos zrozumiał to jako złe intencje, ze dziele sie swoją wiedza i wprowadzam wątki do dyskusji.Ale moich wątków sie nie podejmuje na tym forum głownie za przyczyną zupełnej ignorancji jednoczesnie namawiajac mnie do reklamowania płatnego na tym forum. To jest wogóle bez sensu.Co bedzie dalej na tym forum zapewne zdecyduje pozytywny rozsądek. Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Was obojga 14.10.05, 23:45 pogotowieogrodnicze napisał: > Pani Nnike Juz od pewnego czasu staram sie unormować stosunek wobec mojej > osoby.Juz też od pewnego czasu nikt mi tutaj nie ubliżał . Popełnia Pan nadużycie. NIKT PANU NA TYM FORUM NIE UBLIŻYŁ. Zorientował się Pan w końcu, że próbuje spamować i nawet nas przeprosił. Nie na długo. Już przynajmniej dwukrotnie po tym fakcie, widziałam nawoływania do udziału w innym forum. Żeby innym. Pańskim forum. A przecież za to Pan przepraszał. To jest właśnie to, co denerwuje mnie najbardziej: niereformowalna nachalność, objawiająca się również w mojej skrzynce mailowej, która zniechęca mnie do korzystania z Pańskich porad. > Ale jeżeli czytam że ta (dziewczyna lub Pani-logo mi nic o > tym nie mówi)jest i będzie traktowana jak grzechotnik i do tego zwierzećia > porównuje również mnie. Jakim cudem? Zosia to Pański drugi nick??? Coraz lepiej... > pewna znana tu grupa osób chciała mi w wyrażny > sposób pokazać KTO TU RZĄDZI.a NIKT NIE WYCIĄGNĄŁ REKI I NIE SPYTAŁ czy znam > regulamin. Po pierwsze, szefem jest Ekspert, Pan Jerzy Woźniak. I On tu "rządzi", w sensie że do Jego porad mamy absolutne zaufanie. Odnośnie znajomości regulaminu... Przepraszam, czy rozmawiam z 6-latkiem?!! Ile razy zwracałam Panu uwagę, że nie jest elegancko puszyć się i stwarzać na łamach GW konkurencyjne forum? Zrezygnował Pan z niego i nagle zaczyna ekspansję następnego, również "swojego" forum. Ileż razy można pisać to samo do dorosłego (wykształconego, z tytułem, jeśli wierzyć) człowieka!? Pan z uporem maniaka brnął jakby nie umiał czytać. NAPISZĘ RAZ JESZCZE, CHOĆ ZACZYNA MNIE NUDZIĆ TA "ZABAWA": chce Pan udzielać porad, proszę udzielać ich TU, na tym forum i to w całości bez znanego już zapraszania, że reszta do przeczytania gdzie indziej. Jeśli źle się Pan tu czuje, no cóż... Nikt Pana na siłę tu nie trzyma. Tylko proszę nie zapomnieć pozabierać innych nicków. Odpowiedz Link Zgłoś
pogotowieogrodnicze treśc meila podobno z pogróżkami 15.10.05, 10:40 wysłany do nnike@gazeta.pl sposób który podaje w latach sześcdziesiatych był zalecany w celu przyspieszenia owocowania w sadownictwie tylko wtedy do tego byl uzywany nóż "tandem dwuostrzowy" którym nacinało sie korę w maju.(aby rana zdążyła sie zabliżnic do jesieni)co nie zawsze sie udawało i czesto rośliny ginęły.Sposób który zdradziłem używam z bardzo dobrymi wynikami u wielu moich klientów. Poniewaz posiadam internet dopiero od 3 miesięcy chciałem sie zareklamowac.Posiadam własną strone www.pogotowieogrodnicze.pl na którym bedzie działało forum ale tylko dla moich klientów.Wczoraj otworzyłem forum prywatne w "gazecie"ale jestem jeszcze słaby w kompie.Mam ponad trzydziestoletnia praktykę i twierdzenie ze podaje jakieś HEREZJE jest po prostu nie na miejscu.Sądze że administrator nie podzieli tego stanowiska jeżeli zna się na rzeczy.Na tym forum przy tylu niefachowych i niekontrolowanych wypowiedziach naprawde można dostać fjoła. pozdrawiam i chciałbym wiedzieć z kim mam przyjemność Pogotowie Ogrodnicze inż.Janusz Zaremba Czestochowa Innego @ do tej Pani nie wysyłałem Janusz Zaremba Naftowa Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: treśc meila podobno z pogróżkami 15.10.05, 19:29 Panie! Odczep się pan wreszcie ode mnie, bo nie zdzierżę. GDZIE NAPISAŁAM O POGRÓŻKACH?!!! GDZIE NAPISAŁAM, ŻE KTOŚ PANU UBLIŻYŁ?!! Tak jest napisane powyżej: "To jest właśnie to, co denerwuje mnie najbardziej: niereformowalna nachalność, objawiająca się również w mojej skrzynce mailowej, która zniechęca mnie do korzystania z Pańskich porad." Mam dość pańskiej obecności w każdym prawie TEMACIE, z odnośnikami do wątku skierowanego do mnie, tak jakby tu na forum byli sami idioci i nie umieli do niego trafić. NADAL JEST PAN NACHALNY, PISZE KŁAMLIWE INFORMACJE I SIEJE FERMENT NA FORUM. PROSZĘ SIĘ DO MNIE WIĘCEJ NIE ODZYWAĆ. ANI SŁOWEM! Odpowiedz Link Zgłoś
pogotowieogrodnicze Re: treśc meila podobno z "poszturchiwaniem" 15.10.05, 20:03 Po czwarte - ja też dostałam maila z "poszturchiwaniem" od pogotowia, którego zbyłam milczeniem i nie mam zamiaru cytować publicznie prywatnej korespondencji. Tak się nie robi. Nie wiedziałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
malinarak Do NNIKKE i INNYCH 15.10.05, 22:44 Nnike,proszę, nie daj się prowokować. Uważam ,że na takie posty nie powinniśmy odpowiadać. Ignorancja i tylko ignorancja. Dużo już zostało tu napisane. ONI cieszą się,że to FORUM staje się jadowite.Nie warto.Życie jest takie krótkie. Nie skracajmy go sobie jeszcze. To FORUM było kiedyś OAZĄ spokoju,ciepła,radości. Chciałabym żeby znów tak było. Pozdrawiam.MAlina Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Do NNIKKE i INNYCH 15.10.05, 23:10 Malinko. Ja powiedziałam wszystko. A jednak końca nie widać, bo ekspansja trwa. I częściowo udana. Forum rozbite, skłócone... Nie kijem, to pałą. Tylko DLACZEGO?!! Komu myśmy przeszkadzali? Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Nie tędy droga! 16.10.05, 15:41 Oni zniszczą to forum! Ignorowanie nic nie da! Trzeba się ich pozbyć! Odpowiedz Link Zgłoś