helena_50 30.04.06, 15:09 szukam dobrego sklepu ogrodniczeg z krzewami ozdobnymi.Nie mogw przebolec i musze kupic nowe krzewy poniewaz ta zima zrobila wielkie spustoszenie w moim ogrodzie.a najbardziej zal mi róz parkowych i zarnowcow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heart_of_ice Re: krzewy ozdobne 30.04.06, 16:34 droga heleno! smiem zauwazyc, ze powinnas napisac, czy tego sklepu szukasz w Szczecinie, Krakowie czy Wroclawiu.... czy moze w Australii, bo jest tu tez sporo osob zza granicy Pauli -- bywam na Łysej Górze:) Odpowiedz Link Zgłoś
helena_50 Re: krzewy ozdobne 30.04.06, 17:52 słoneczko tak ładnie swieci a tu tyle złosliwosci.W INTERNECIE Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: krzewy ozdobne 30.04.06, 18:38 zlosliwosci????? no nie... ja (i reszta forumowiczy tez) naprawde nie jestem duchem swietym i nie wiem, czy szukasz w Chinach, w Warszawie, czy w internecie - nie napisalas tego i nijak to z twojego posta nie wynikalo; mnostwo osob pyta tu o sklepy interentowe i wszyscy precyzuja, ze tego wlasnie szukaja forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=309&w=38093352&a=38093352 Pauli -- Mężczyźni są z Marsa, a kobiety ze... Snickersa;) Odpowiedz Link Zgłoś
zettka Re: krzewy ozdobne 30.04.06, 17:53 no tak,jak sie szuka,to dobrze przyblizyc gdzie... Odpowiedz Link Zgłoś