bubulina 20.02.03, 14:51 czy ktoś może wie co jest wart najnowszy prgram do projektowania ogrodów firmy Intersoft OGROD PRO 2. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerzy.wozniak Re: projektowanie ogrodow 20.02.03, 20:34 Nie testowałem i nie widziałem, czy coś wiecie???? Każdy taki program wzbudza zawsze duże zainteresowanie gdyż jeśli jest dobry pozwala na ciekawa, pouczającą i edukująca zabawą. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
bubulina Re: projektowanie ogrodow 21.03.03, 08:03 Zainteresowanym donoszę że do kwietniowego numeru MURATORA dołączono CD z programem do projektowania ogrodów "Wymarzony Ogród".Probram był recenzowany na stronach gazety,między innymi zawiera biblotekę ponad 2000 roślin.Koszt tylko 9,90 zł.Fajna zabawka. Odpowiedz Link Zgłoś
elaos Re: projektowanie ogrodow 21.03.03, 11:13 Też widziałam zapowiedż tego numeru Muratora.Koszt zakupu jest na tyle niewygórowany,że można zaryzykować. Nawet gdyby program nie był rewelacją,co podejrzewam,to i tak może być niezła zabawa.Kupiłam w marcu "Ogród" z płytą o pnączach i muszę stwierdzić, że program jest zupełnie przyzwoity. W kwietniu podzielimy się wrażeniami. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
cool_bilbo Re: projektowanie ogrodow 21.03.03, 12:58 Mam juz tego Muratora, a z programem niezła zabawa. Zalety: duza baza roslin (ponoc 2000) ze zdjeciami i opisami wymagan, symulacja wzrostu roslin, widok z kilku kamer (miejsc w ogrodzie), wady: mozna projektowac tylko na dzialce prostokatnej, nie wezszej niz 10m - ja mam wezsza - mam szeregowca pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jack_ Re: projektowanie ogrodow 21.03.03, 13:23 cool_bilbo napisał: > Mam juz tego Muratora, a z programem niezła zabawa. Zalety: duza baza roslin > (ponoc 2000) ze zdjeciami i opisami wymagan, symulacja wzrostu roslin, widok z > kilku kamer (miejsc w ogrodzie), wady: mozna projektowac tylko na dzialce > prostokatnej, nie wezszej niz 10m - ja mam wezsza - mam szeregowca > > pozdrawiam Można projektowac na działce węższej - 10 m to min. wymiar tzw. bazy natomiast możesz ograniczyć sobie płotami powierzchnię np: 7x14 - typowy ogródek przy szeregówce. Program niestety jest gorszy o wszystkich innych z jakimi miałem do czynienia - ale czego oczekiwać za darmo... Odpowiedz Link Zgłoś