mam6lat 21.10.06, 20:46 szukam studiujących (obecnie) Architekt. Krajobrazu na miedzyuczelnianych Podyplomowych studiach w Krakowie - PROSZE O OPINIE NT. TYCH STUDIóW Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martvica Re: szukam studiujących Architekt. Krajobrazu w K 23.10.06, 21:31 Masz na myśli Międzyuczelniane Podyplomowe Studium Terenów Zieleni? Architektura krajobrazu to kierunek na Politechnice ;) Zapisałam się, i cóż... nie da się wiele powiedzieć po jednym zjeździe. Przeraża mnie nieco perspektywa rysowania, niby tego właśnie chcę się nauczyć, ale na razie jestem kompletne zielone cielę. Opinie słyszałam różne, ale na ogół nie najlepsze- że chaos i bałagan na poziomie organizacyjnym, że nie daje żadnych uprawnień. No ale przynajmniej będzie co wpisać do CV, a nazwa długa i szumna. pozdrówki Martva Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: szukam studiujących Architekt. Krajobrazu w K 23.10.06, 21:39 no to zachowam kontakt do Ciebie....:) mnie przyjęli przed dwoma laty, ale z powodu zagrożonej ciąży musiałam zrezygnować; plnuję od przyszłego roku, ale chce widzieć, ze warto :) po jakich jesteś studiach? Odpowiedz Link Zgłoś
martvica Re: szukam studiujących Architekt. Krajobrazu w K 24.10.06, 12:56 Skończyłam ogrodnictwo na krakowskiej AR. Najwięcej ludzi jest właśnie po ogrodnictwie i po leśnictwie. To pogadamy za rok ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: szukam studiujących Architekt. Krajobrazu w K 24.10.06, 13:05 ......mam nadzeje, ze dasz mi szanse pogadac w tzw. miedzyczasie ;) czy ja dobrze zroumiałam - nie ma sie uprawnień budowlanych na mała architekture ogrodową? Odpowiedz Link Zgłoś
martvica Re: szukam studiujących Architekt. Krajobrazu w K 06.11.06, 10:01 Wydaje mi się, że nie. Znaczy chyba możesz ją projektować, ale ten projekt musi jeszcze podbic i zatwierdzić 'prawdziwy' architekt. Może napisz do nich i zapytaj? Odpowiedz Link Zgłoś