Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dresy reprezentacji - wstyd

IP: 192.168.1.* / *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.08.01, 12:11
    Czytaliście o dresach naszych sportowców? . "Kupili krajowe i sie ich wstydzą.."
    TO PO CO KUPOWALI BARANY JEDNE . Mogli albo dać wszystkicm dresy z olimpiady
    albo nie dawać w ogóle , ale nie... musieli przecież kupić!!! Ludzie , ja
    zwariuje w tym kraju idotów!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: jurek Re: Dresy reprezentacji - wstyd IP: 10.63.101.* / *.dhl.com 08.08.01, 12:22
        Zgadza sie, wszystko jest postawione na glowie. Rozumiem, ze lepiej kupowac
        polskie bo pomagamy poskiemu przemyslowi, ale skoro ten przemysl produkuje
        chlam to po jakiego grzyba ten chlam kupowac i potem wstydzic sie go zalozyc.
        Znowu jakto zwykle u nas ktos z centrali podpisal umowe z firma, wzial od niej
        prowizje, a teraz reprezentantom polski kaza ubierac sie w dziadostwo. Nie
        lepiej zainwestowac w drozsze ale estetyczniejsze ubrania typy Nike, Reebok (o
        przepraszam to chyba kryptoreklama). A tak Ci nasi sportowcy pomimo tego ze sa
        naprawde fantastyczni maja malo ciekawe stroje (pod wzgledem estetycznym - nie
        wiem jak pod innym bo ich nie nosilem)

PS. jezeli sie myle prosze o korekte postu

pozdrawiam

Jurek
      • Gość: Rigel Re: Dresy reprezentacji - wstyd IP: 213.77.14.* 08.08.01, 12:57
        Gość portalu: D@r napisał(a):

Ludzie , ja zwariuje w tym kraju idotów!!!!!

no to nie bedziesz sam

• Gość: kate Re: Dresy reprezentacji - wstyd IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 20:36
          To jest podobno tak ,że Reebok się wycofał trzeba było kupić krajowe.Niestety
          głupota PZLA sięga dna bo mają na składzie stare,,reeboki" i mogli chociaż
          takie dać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka