konrad.walczybinski 10.09.09, 07:59 I bardzo fajnie, nie można narzekać. Choć Eurobasketu rzeczywiście poza telewizją i Internetem to nie widać. Ale co mnie to obchodzi :) Ja wiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kassan EuroBasket 2009. Łotysze opanowali Halę Olivia IP: *.grupalotos.pl 10.09.09, 08:43 To to jest wszystko w Hali Olivia??? Mieszkam od urodzenia w Gdańsku i pierwsze słysze że coś sie dzieje w tej hali...Zenada, co za promocja...To miasto schodzi na psy.!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: EuroBasket 2009. Łotysze opanowali Halę Olivi IP: *.chello.pl 10.09.09, 21:08 Dokładnie. Na psy. Coraz więcej takich szczekających na oślep kundli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc portalu EuroBasket 2009. Łotysze opanowali Halę Olivia IP: 91.150.132.* 10.09.09, 09:56 Promocja? a gdzie promocja samej koszykówki wsród dzieci i młodzieży? Która mogła od kilku miesięcy rywalizować aby finałowy mecz odbył się np. przed meczem grupowym? Promocja nie samych zawodów ale promocja koszykówki to zawodzi!!! Gdzie są uliczne rozgrywki przed halą tak aby dzieciaki pokazały się kibicom z innych krajów. Na to nie trzeba aż takich dużych pieniedzy tylko chęci organizacyjne i oczywiście umiejętności. Jak ich nie macie to zatrudnijcie mnie- zaplanuję i pokażę że się da jak sie chce. Pozdrawiam wszytkich miłośników sportu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Negro99 Re: EuroBasket 2009. Łotysze opanowali Halę Olivi IP: 80.241.67.* 10.09.09, 11:22 "Olivia nie jest nową halą. Grają w niej hokeiści. Została zaadoptowana na potrzeby EuroBasketu. Życzę powodzenia każdemu, kto włoży kiedyś ręce w organizację takiej imprezy, i w takim obiekcie" ale Jakubowski PITOLI! Hala nie raz juz byla adoptowana przez jego samego i Prokom na mecze Euroligi wiec jak nikt w polsce mial pojecie o organizowaniu kosza na lodowisku. Mecze euroligi dodatkowo wygladalo duuuuuzo lepiej chocby jesli chodzi o jedzenie + napoje, czy chocby nakrecanie atmosfery (przez organizatorow) chocby przypomne inauguracje Euroligi z CSKA dwa sezony temu... shame on you Jack! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mopsik Jaka promocja IP: 80.50.231.* 10.09.09, 14:35 Jaka promocja, w Warszawie nawet jednego plakatu ani atrakcji związanych z euro basketem nie widać, nie którzy zanjomi jak powiedziałem że byłem na meczu hiszpania serbia dziwiło się że ta impreza jest w Warszawie. Jedyne atrakcje pod samym torwarem: trzy budki z kiełbaś, dwie z piwem i jedna z krówkami, trzy kosze i telebim. PORAŻKA jeżeli euro mamy tak zorganizować to lepiej niech nam zabiorą, a jeszcze sZeść toytoyi. Odpowiedz Link Zgłoś