Gość: MMaI IP: 95.108.2.* 17.10.09, 00:37 wow już się usprawiedliwili na wszelki wypadek... nie pwoinna, nie chce ale musi, bo kasa piechotą nie chodzi a mieć 50k$ i nie mieć 50k$ to już 100k$ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vbh Re: WTA w Linzu. Radwańska walczy o ostatni bilet IP: *.zone12.bethere.co.uk 17.10.09, 01:19 acha, czyli wg tego artykułu agnieszka ma wycofac sie i zaprzepascic szansę na gre w masters o co walczyła cały sezon tylko dlatego by udowodnic ze nie gra dla pieniedzy... zatanówcie sie o czym wy kó... piszecie, znów zaczyna sie nakecanie przeciwko Agnieszce na gazecie i to ma byc rz\etelny portal informacyjny HAHAHA nikt przy zdrowych zmysłach nie bierze was na powaznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek -gd. niech jedzie moze spotka tych co stocznie mieli IP: *.dyn.optonline.net 17.10.09, 03:59 kupic! kretacze! i niech kataru sie nie nabawi,plissss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolf WTA w Linzu. Radwańska walczy o ostatni bilet IP: *.chello.pl 17.10.09, 07:59 w razie czego ja moge załatwić wilczy bilet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monco Ha, ha ha. IP: *.raciborz.vectranet.pl 17.10.09, 08:25 Poziom waszych komentarzy jest poniżej jakiejkolwiek krytyki, aż się uśmiałem :) Kto ma czas wypisywać takie bzdury w internecie? Skąd wy ludzie wyciągacie swoje wnioski? Artykuł zawiera kilka informacji przydatnych dla kibica (jakie Agnieszka ma szanse na masters i jej stan zdrowia) plus kilka zdań komentarza jej menedżera. Chyba się ktoś doktoryzował w nadinterpretacji mało znaczących artykułów. Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
guru_ji WTA w Linzu. Radwańska walczy o ostatni bilet 17.10.09, 08:45 Szaleństwo! Gdy swego czasu przeczytałem, że w ciągu miesiąca poprzedzającego US Open Agnieszka ma grać w 5-6 turniejach, to z ekranu wołami krzyczało słowo: K O N T U Z J A. I tak się oczywiście stało. Agnieszka zaprzepaściła dobrą formę i szansę na piękny wynik w szlemowym turnieju. Teraz znowu! Dlaczego Agnieszka nie miałaby odpocząć, wyleczyć się, i grać wiele lat, zamiast już do końca kariery wciąż mieć kłopoty ze zdrowiem. Powinna natychmiast zakończyć sezon, zanim będzie do tego zmuszona przez stare i nowe urazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrozek Gołym okiem widać przemęczenie IP: *.aster.pl 17.10.09, 09:51 Wystarczy spojrzeć na twarz Radwańskiej, na przygaszone oczy, na rzucajacy sie w oczy brak energii, trudności z przyspieszaniem gry, na jej reakcje w związku z niemoznością szybkiego skończenia poprzedniej gry z Francuzką. A na tym forum, tak jak zwykle na polskim forum tyle głupot się wypisuje, tyle tu bezinteresownej niechęci. JESTEM ZA REZYGNACJĄ Z TURNIEJU W MOSKWIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Gołym okiem widać przemęczenie IP: *.icpnet.pl 17.10.09, 12:11 a Radwańska się ciebie pytała o zgodę na start w turnieju w Moskwie? uważaj żebyś nie spadł ze swojego poziomu ego na poziom IQ, możesz się solidnie połamać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pierrecruise Zaraz się rozpłacze 17.10.09, 10:05 normalnie dziewczyna haruje jak górnik i jeszcze dostaje za to grosze, skandal Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Robisz pan podpuchę, panie Archutowski! 17.10.09, 10:10 Ja tam w Agnieszkę wierzę. Stać ją na zwycięstwo i wejście do ósemki najlepszych. Jeśli nawet nie osiągnie tego w tym sezonie - to w następnym bankowo. W tym sezonie Agnieszka stale poprawia swe wyniki. Już osiągnęła bardzo wiele - ale stać ją na więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] WTA w Linzu. Radwańska walczy o ostatni bilet IP: *.chello.pl 17.10.09, 13:07 Gdzie transmisja? Na eurosporcie dzisiaj podobno nie ma:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] Re: Na eurosport 2 IP: *.chello.pl 17.10.09, 13:30 a w internecie? niestety nie jestem szczesliwa posiadaczka kablowki :) Odpowiedz Link Zgłoś