Gość: zbyszek IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.01.04, 23:45 tego pan prezes zrobił w balona. Po uszczęśliwieniu mnie składem A.D. 2004 ,czuję się jakbym kupił bilet na inny pociąg. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SPIDER Re: Kto kupił karnet na mecze Apatora IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.04, 14:27 A ja karnetu nie kupilem, ale zamierzam to zrobić w najbliższym czasie! Co roku kupuję i mam zamiar to dalej robic nawet jeśli APATOR będzie jeździł w obecnym składzie! Kupowałem gdy APATOR walczył w barazach i kupowałem gdy walczył o mistrza! DROGI ZBYSZKU!!!! Jak chcesz to mój kolega chetnie odkupi od Ciebie ten karnet I Twój problem sie rozwiąże!! Bo po co nam na stadionie tacy kibice jak Ty (czyt. "zrobieni w balona")?? POZDRAWIAM SERDECZNIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinek Re: Kto kupił karnet na mecze Apatora IP: *.iweb.pl 16.01.04, 14:32 No nie przesadzajcie!.O co Wam chodzi?Protas jest,Crump ma byc,Miedzinski nie odszedł.Moze nic nie kumam ,ale jak Waszym zdaniem miałby wygladac skład Apatora,który by Was zadowolił??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toma Toruń Re: Kto kupił karnet na mecze Apatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.04, 14:37 Skład jest taki na jaki nas obecnie stać i trzeba jeździć i nie oglądać się na nikogo. Prawdziwy kibic na pewno przyjdzie na mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Re: Kto kupił karnet na mecze Apatora IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.01.04, 21:38 Masz Toma rację , ale ilu prawdziwych kibiców ma Apator można było się przekonać dwa trzy lata temu na meczach z Piłą,Gdańskim i Gorzowem. Odpowiedz Link Zgłoś