Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kto kupił karnet na mecze Apatora

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.01.04, 23:45
    tego pan prezes zrobił w balona.
    Po uszczęśliwieniu mnie składem A.D. 2004 ,czuję się jakbym kupił bilet na
    inny pociąg.
    Obserwuj wątek
      • Gość: SPIDER Re: Kto kupił karnet na mecze Apatora IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.04, 14:27
        A ja karnetu nie kupilem, ale zamierzam to zrobić w najbliższym czasie! Co
        roku kupuję i mam zamiar to dalej robic nawet jeśli APATOR będzie jeździł w
        obecnym składzie! Kupowałem gdy APATOR walczył w barazach i kupowałem gdy
        walczył o mistrza!
        DROGI ZBYSZKU!!!! Jak chcesz to mój kolega chetnie odkupi od Ciebie ten
        karnet I Twój problem sie rozwiąże!! Bo po co nam na stadionie tacy kibice jak
        Ty (czyt. "zrobieni w balona")?? POZDRAWIAM SERDECZNIE!!!!
        • Gość: zinek Re: Kto kupił karnet na mecze Apatora IP: *.iweb.pl 16.01.04, 14:32
          No nie przesadzajcie!.O co Wam chodzi?Protas jest,Crump ma byc,Miedzinski nie
          odszedł.Moze nic nie kumam ,ale jak Waszym zdaniem miałby wygladac skład
          Apatora,który by Was zadowolił???
          • Gość: Toma Toruń Re: Kto kupił karnet na mecze Apatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.04, 14:37
            Skład jest taki na jaki nas obecnie stać i trzeba jeździć i nie oglądać się na
            nikogo. Prawdziwy kibic na pewno przyjdzie na mecz.
            • Gość: kowal Re: Kto kupił karnet na mecze Apatora IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.01.04, 21:38
              Masz Toma rację , ale ilu prawdziwych kibiców ma Apator można było się
              przekonać dwa trzy lata temu na meczach z Piłą,Gdańskim i Gorzowem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka