Gość: mark IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.04, 19:19 Większość z tych pytań jest okropnie durna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sławek Re: Adam Małysz: Poniosło mnie IP: *.lido 18.01.04, 19:35 Gość portalu: mark napisał(a): > Większość z tych pytań jest okropnie durna. Fakt! Ale szczesliwie odpowiedzi bija je na glowe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jop Re: Adam Małysz: Poniosło mnie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.04, 19:36 To chyba nie byl wywiad tylko cytaty luznych rozmow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr_Z Re: Adam Małysz: Poniosło mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 20:23 Jest mało tak skromnych i normalnych ludzi z pierwszych stron "gazet" jak Pan Adam. To ON pozytywnie łączy wszystkich NAS. Więcej takich POLAKÓW. Piewszy raz chce mi się z kim kolwieg gadać. POLSKA JEST NAPRAWDĘ DZIĘKI NIEMU WIELKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jm dlaczego Kwaśniewski reklamuje Tenson'a? IP: *.acn.pl 18.01.04, 22:35 Czy ktoś z was wie dlaczego Kwaśniewski (prezydent POLSKI) reklamuje kurtki Tenson'a (ZAGRANICZNEJ firmy). Widzieliście wywiad z Kwachem w czasie relacji z konkursu: na kołnierzu napis TENSON prawie tak duży jak jego (Kwacha) głowa. Coś tu chyba jest nie tak? Wydaje mi się że nie powinien się afiszować publicznie w "wyrobach" konkretnej firmy, tym bardziej zagranicznej (polskiej bym chyba przełknął), tym bardziej takiej która jest aktualnie w sądzie z PZN-em. Jak sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dw Bez przesady IP: *.proxy.aol.com 18.01.04, 23:35 Kwasniewski byl tam na wakacjach a nie oficjalnie. To nie jest istotne co nosza Kwasniewski, Miller, Rokita czy bracia Kaczynscy prywatnie. Niestety trudno byloby wymagac od politykow kompletowania calosci swej prywatnej garderoby w Wolczance. W Stanach widzialem wielokrotnie Busha pokazywanego w wywiadach ze swojej posiadlosci w Teksasie i nikogo nie obchodzilo, ze mial na sobie np koszulke z napisem Sony lub w strojach z nazwami zespolow baseballowych. Clinton uprawial jogging biegajac w koszulkach reklamujacych Izod. To nic niezwyklego, pod warunkiem oczywiscie, ze do ekspozycji nazw firm nie dochodzi w czasie wykonywania obowiazkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domi A widzieliscie tego kmiota Federera? IP: *.pozn.gazeta.pl 19.01.04, 15:20 A dla mnie zenujacy byl moment, kiedy rozpoczynala sie krotka rozmowa w TV z Kurzajewskim. Malysz usiadl na krzeselku obok tego szolmena i wtedy do akcji weszly lapy Federera. Najpierw te lapy zaczely ustawiac narty wzgledem kamery, potem wyciagaly Adamowi spod kombinezonu pod szyja jakas naszywke. Co za popelina. Co za kmiot ten Federer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smary Re: Adam Małysz: Poniosło mnie IP: *.telkornet / 192.168.2.* 18.01.04, 23:26 adam = prosty gość z gór. i za to go lubię!!! a wszyscy ci co mówili, że sie skończył ....fuck off!!! leci 2 metry leci 1000, obojętne!!! dobrze wygrywać ale jeszcze lepiej być uczciwym...jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zobacz.glt.pl Re: Adam Małysz: Poniosło mnie - wierze IP: *.crowley.pl 19.01.04, 09:06 ze bedzie dobrze. Jak nie on, to moze rutkowski ;) :) --- www.zobacz.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Adam Małysz: Poniosło mnie IP: 213.17.160.* 19.01.04, 09:13 ADAM BRAWO BRAWO MIMO ZE JESTES MALY TO I TAK JESTES WIELKI BRAWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laik Re: Adam Małysz: SKANDAL-ZAKOPANE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.04, 12:32 TO SKANDAL JAK BEZNADZIE3JNIE TVP POKAZYWAŁA ZAWODY, W OGÓLE NIE POKAZYWALI TEJ WSPANIAŁEJ POLSKIEJ PUBLICZNOŚCI.AŻ OLEK CZERWONY KWAŚNIEWSKI POIRYTOWAŁ SIĘ TYM I KAZAŁ POKAZAĆ UJAK WSPANIALE BAWI SIĘ PUBLICZNOŚĆ. A KURZAJEWSKI TO BĘĆWAŁ DO KWADRATU-JAK TAK MOŻNA PIEPRZYĆ GŁUPOTY I NIE WIDZIEĆ TEJ WSPANIAŁEJ ATMOSFERY,LUDZI.KTO ZA TO ODPOWIADA W TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Adam Małysz: Poniosło mnie IP: *.dip.t-dialin.net 19.01.04, 12:49 Adam jest fantastyczny i to, ze mial 2 miejsce w Zakopanem bardzo mnie cieszy, ale ja i tak mu zawsze kibicuje. On nie musi wygrywac, ale przez niego dowiedziala sie polowa swiata gdzie jest Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funky Koval Durni dziennikarze-sorry IP: *.plo.warszawa.supermedia.pl 19.01.04, 15:07 Skoki oglądam odkąd zacząłem cokolwiek rozumieć z tego świata. Zawsze pasjonowało mnie latanie, więc siłą rzeczy zainteresowanie skokami narciarskimi było oczywiste.Jestem Fanem z dwóch epok, których przełomem był Boklev-nie Bułgar ale Szwed. Ci co są fanami, nie od czasu zwycięstw Adama Małysza, wiedzą o co chodzi...:)) Dłuuuuuugo czekałem na polskiego mistrza!!! i doczekałem się... Panie Adamie podziwiam, szanuję i dziękuję!!!!! A teraz dziennikarze-Boże jakież durne pytania zadają... wczorajsza transmisja i przedwczorajsza i te komentarze. A wcześniej... kiedy naszemu "Małyszolocikowi":)) wiodło się gorzej. No i co z tego!!!.A poczytaj jeden z drugim choćby o Jensie Weisflogu-też miał przerwę w wygrywaniu a jednak wrócił... i wygrywał Puchary Świata. Zresztą pieknie jest patrzeć na dalekie skoki nawet jeśli akurat nie są w wykonaniu Polaka. Dziennikarze też chyba mają swoje gorsze dni, zresztą oni chyba mają ciągle gorsze dni i to od dawna, tu mistrzem świata jest Pan Szaranowicz... I na koniec dajcie spokój Mateuszowi Rutkowskiemu-nie róbcie z niego, już teraz, następcy Pana Adama. Wyrządzicie mu wielką krzywdę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bercik Re: Durni dziennikarze-sorry IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.04, 16:33 Zgadzam się w 100%!!! Odpowiedz Link Zgłoś