Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Brak Cartera w meczu gwiazd

IP: *.cu.com.pl 08.02.02, 12:00
    Wielka szkoda !
    Po pierwsze zbraknie na tej widowiskowej imprezie najbardziej widowiskowego
    gracza !
    Po drugie jest to poważne oslabienie dla wschodu
    w tym momencie moze zdarzyc sie niespodzianka i zachod moze nawet wygrac choc
    caly czas licze na MJ-a
    Obserwuj wątek
      • Gość: nathan Re: Brak Cartera w meczu gwiazd IP: *.acn.waw.pl 08.02.02, 12:29
        Nie tylko ty na niego liczysz. Niejaki Mitch
        Lawrence też. A oto jego tekst zkopiowany z espn.com:

"Jordan, not Iverson, could take trophy"

Allen Iverson will be out to make history at this weekend's All-Star Game in
        Philadelphia. With the game on his home floor and everything set up for the
        local star to outshine all others, Iverson will be out to become the first NBA
        player to win back-to-back MVP awards.

So how come I don't like his chances?

Because when Michael Jordan walks onto the First Union Center court, you can
        expect something magical to happen.

Ever since his All-Star debut in the infamous freeze-out game in 1985, the All-
        Star Game has always been Jordan's own little playground. Two of the last
        three times he's played in the game, he's taken home the MVP. Sometimes, when
        other players were more deserving. But he holds that kind of spell over the
        fans and media members who cast votes for the award.

So when the NBA's best comes to Philly, all eyes will be on No. 23. And he
        could be out to make some history, too. No player has ever won the MVP award
        four times, outright. The great Bob Pettit has three individual awards and
        once shared the honor with Elgin Baylor.

Jordan has three MVP's
        • reggie Re: Brak Cartera w meczu gwiazd 08.02.02, 12:38
          Brak Cartera, to dobrze, zaraz idę na zakłady, bo tryumf Zachodu jest teraz
          pewny jak amen w pacierzu.
          Co do MJ, jak zwykle lubisz Nathan zasypywać nas jakimiś pojedynczymi,
          oderwanymi od rzeczywistości teoriami, którymi podpierasz swoje wywody.
          Jeden trzęsący się nad MJ strzykający jadem staruszek to nie wszyscy
          komentatorzy.
          Poszukaj na ESPN choćby, albo na sportingnews artykułów, w których MJ nie
          przyznawano jakos tak bardzo wielkości, polecam, to ciekawa lektura Nathan!
          Pzdr.
          • Gość: nathan Re: Brak Cartera w meczu gwiazd IP: *.acn.waw.pl 08.02.02, 12:50
            Pewnie, że lubię. A dlaczego miałbym nie lubieć? Jeżeli już tak mówisz to
            powiedz mi w takim razie na czym opieraja swoje wywody ci, którzy wychwalają
            Wilta, m. in. ty?
            Opinie oderwane od rzeczywistości? Hmm.... Chyba zaraz nasmaruje maila do espn
            i powiem im żeby nie dawali opinni jakichś (ale ten gość ma mniej więcej z 40
            lat!!! :-) ) strauchów strzykających jadem bo bzdury pletą i nic się nie
            orientują w tym co piszą. Tak wogóle to kogo oni tam zatrudniają?! Żałosnych
            gości, którzy nie znają się na rzeczy. Predystynują do najbardziej
            opiniotwórczego serwisu w USA, a tu takie bzdety!!! Nie do pomyślenia!
            :-)))))))))))

Oj reggie, reggie ......

Pzdr.
            • Gość: nathan Re: Brak Cartera w meczu gwiazd IP: *.acn.waw.pl 08.02.02, 13:12
              Jaka pierwszą rzecz zrobiłem po napisaniu posta? Odwiedziłem sportingnews.com.
              Kliknełem na najświeższą opinię i co zobaczyłem? Proszę:

Dan Graf
              The Sporting News

Rant

Enough already with the Jason Kidd-for-MVP campaign.

We could argue right through All-Star weekend about what makes an MVP
              • reggie Re: Brak Cartera w meczu gwiazd 08.02.02, 15:37
                To jakiś kolejny dyletant, nie wiem skąd oni ich tam biorą?
                Nathan, poszukaj dobrze, gdzieś po świętach były głosy nt MJa, w archiwum może
                są teraz, więcej obiektywizmu proszę...
                Pzdr.
                • Gość: nathan Re: Brak Cartera w meczu gwiazd IP: *.acn.waw.pl 08.02.02, 16:52
                  Reggie o czym ty mówisz?! Przecież to nie moje opinie tylko ekspertów tych
                  serwisów i poważnych dzienników ze Stanów, a ty apelujesz do mnie o
                  obiektywizm. Napisz do nich. Mówisz, że to kolejny dyletant, chyba tam sami
                  tacy pracują. W takim razie, więc i ci, którzy pisza o Chambie.
                  Od świąt minęło juz trochę i MJ z Wizards zagrali w tym czasie kilka dobrych
                  meczy.

Pzdr.
                  • reggie Re: Brak Cartera w meczu gwiazd 08.02.02, 23:02
                    Znalazło by się kilku klakierów, którym imponuje ten blichtr, ta sztampa
                    otaczająca Jordana, ten wielki szum medialny, w którym ten hochsztapler czuje
                    się dobrze, nawet prasę, a przynajmniej jej częśc, ma po swojej stronie.
                    Ale sa prawdziwi znawcy na tym ziemskim łez padole, są, jeszcze żyją, maja się
                    jednak coraz gorzej, bo zagłuszani sa przez takich szczekaczy, którzy powąchali
                    smaku pieniedzy od Jordana i wysługują mu się umiejętną klaką. Jeszcze jednak
                    potrafimy odróżnić, kto jest z nami, a kto przeciwko nam. Naprzód moje dzieci,
                    w narodzie jest wielka siła, razem pokonamy tego reakcyjnego karła, razem
                    dzieci, hej, jeszcze naród wie, co ma myśleć, wroga propaganda sukcesu nie
                    stępiła jescze naszych uczuć, wrażeń, mówię teraz do wszystkich matek, ojców,
                    starców, wszyscy od morza aż po tatry, musza wiedzieć, że kraj zalewa seria
                    taniej lichwy, że elementy wyrotowe spłycaja nasze zycie, a my jako Polacy i
                    Katolicy mówimy tym reakcyjnym karłom stanowcze nie!
                    • Gość: nathan Re: Brak Cartera w meczu gwiazd IP: *.acn.waw.pl 09.02.02, 15:02
                      Boże! Patrzysz i nie grzmisz!!!

Mówimy tym reakcyjnym karłom stanowcze nie!
                      Naprzód moje dzieci, w narodzie jest wielka siła, razem pokonamy tego
                      reakcyjnego karła; Propaganda sukcesu; hohsztaplerzy; kto jest z nami, a kto
                      przeciwko nam; i nalepsze: elementy wywrotowe!

Buahahaha! Zupełnie jakbym czytał Trybunę z `63. Szkoda jeszcze, że nie
                      dodałeś: Nie chęć do Jordana - gwarancją dobrobytu, bezpieczeństwa, potęgi
                      kraju i narodu; Nie ma miejsca na tym forum dla wichrzycieli politycznych albo
                      Wróg Cię kusi Coca-Colą :-)))))))))) czy Zaniesiemy za granice prawdę o tym
                      kto najlepszy, niech żyje jednośc narodu.

Pzdr. pomimo wszystko ;-)

P.S. przestaje juz powoli wiedzieć o co chodzi, a wchodzenie na płaszczyznę
                      religijną może być niebezpieczne. Odradzam takie odwoływania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka