Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ATP World Tour Finals. Dlouhy, Paes - Kubot, Ma...

IP: *.tktelekom.pl 23.11.09, 22:23
    Zapowiedz na głownej stronie: Polacy żądzą!!! To nawet nie jest
    śmieszne
    Obserwuj wątek
      • Gość: hehe ATP World Tour Finals. Dlouhy, Paes - Kubot, Ma... IP: *.chello.pl 23.11.09, 22:23
        ale co Polacy robią z tą swoją żądzą, bo nie zrozumiałem dokładnie
        intencji autora?
      • Gość: plum ATP World Tour Finals. Dlouhy, Paes - Kubot, Ma... IP: 77.236.0.* 23.11.09, 22:23
        "Czech dwukrotnie zepsuł swoje podanie przy stanie 4:3 w tie breaku.
        Dwupunktowe prowadzenie sprawiło, ze Czech z Austriakiem pewnie wygrali
        dwie decydujące piłki."

"Mecz zdecydowanie ciągnęli Łukasz."

Ałaaaaa, kto to pisał???
      • Gość: Tomek ATP World Tour Finals. Dlouhy, Paes - Kubot, Ma... IP: *.chello.pl 23.11.09, 22:24
        Polacy żądzą???? Na Boga, ludzie, nie jesteśmy niczyją żądzą...
      • Gość: Baaa ŻĄDZĄ? A co to za słowo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.09, 22:24
        ?
        • Gość: pwilkin Re: ŻĄDZĄ? A co to za słowo? IP: *.acn.waw.pl 23.11.09, 22:24
          Nie znasz? Narzędnik liczby mnogiej od "żądza".
          • Gość: pwilkin Re: ŻĄDZĄ? A co to za słowo? IP: *.acn.waw.pl 23.11.09, 22:25
            Tfu, pojedynczej ofc :P
      • Gość: pwilkin Re: ATP World Tour Finals. Dlouhy, Paes - Kubot, IP: *.acn.waw.pl 23.11.09, 22:24
        Ano, wstyd :/
      • Gość: big ATP World Tour Finals. Dlouhy, Paes - Kubot, Ma... IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.09, 22:24
        żądzą??

hmmmm
      • golek Re: ATP World Tour Finals. Dlouhy, Paes - Kubot, 23.11.09, 22:25
        ja pi......
        taki byk na głównej stronie. buuuuhahahaaaaaaa
      • Gość: greg Re: ATP World Tour Finals. Dlouhy, Paes - Kubot, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 22:25
        Na mnie już nie liczcie! To koniec! Tytuł ns pierwszej stronie
        gazeta.pl "Polacy żądzą w Masters". Śmietnik nie gazeta
      • Gość: Piotr Marczyński ATP World Tour Finals. Dlouhy, Paes - Kubot, Ma... IP: *.ifsab.se 23.11.09, 22:26
        "Polacy żądzą" - w której podstawówce daja promocję za taką
        ortografię?
      • Gość: buda1956 ach, ta żądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 22:26
        Niewykluczone, że przystojni Polacy nie jednemu /kochajacemu inaczej/
        żądzą w gardle stoją!
      • Gość: p ATP World Tour Finals. Dlouhy, Paes - Kubot, Ma... IP: *.ghnet.pl 23.11.09, 22:27
        halo czubodrużyno, żądzić?serio? a może jednak rządzić? jakas masakra
      • Gość: czepialska Polacy "ŻĄDZĄ"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 22:29
        Czy ja dobrze widziałam na głównej stronie "Gazety"? Wierzyć mi się nie chce, choć w sporcie podobno wszystko jest możliwe. Korektor poszedł już do domu, a komputer zaakceptował, bo zna takie słowo? Mam nadzieję, że błąd zaraz zniknie. Pozdrowienia dla redaktora - "mistrza polskiej ortografii".
      • gtv Re: ATP World Tour Finals. Dlouhy, Paes - Kubot, 23.11.09, 22:29
        żądzą sprzątaczki jest pisanie tytułów w portalu gazety
      • Gość: kazik ATP World Tour Finals. Dlouhy, Paes - Kubot, Ma... IP: *.net.azartsat.pl 23.11.09, 22:29
        Hej Wyborcza poprawcie sobie tytuł bo dzieci czytają. Jesli już to ...Polacy
        rządzą a nie "żądzą".
      • Gość: Gość ATP World Tour Finals. Dlouhy, Paes - Kubot, Ma... IP: *.xdsl.centertel.pl 23.11.09, 22:29
        Polacy rządzą! Gazeta.pl niestety nie.
      • Gość: kfiatek ATP World Tour Finals. Dlouhy, Paes - Kubot, Ma... IP: *.debica140.tnp.pl 23.11.09, 22:33
        Ale tekst "...deblowy był rywalizacja ....Mecz zdecydowanie ciągnęli Łukasz.
        .....grac lepiej... " redaktorze trochę na wstrzymanie.
        • Gość: kfiatek Re: ATP World Tour Finals. Dlouhy, Paes - Kubot, IP: *.debica140.tnp.pl 23.11.09, 22:35
          o trochę widzę już uwag jest...
      • guru133 Czytając tytuł można by pomyśleś że Kubot grał w 23.11.09, 23:42
        dwóch osobach jako debel. Czy w redakcji sportowej muszą pracować redaktorzy o
        bardzo ograniczonej inteligencji?
      • Gość: Gość Kubot pokonał czołowy debel IP: *.INTELINK.pl 24.11.09, 04:23
        Tak naprawdę, gdyby mu Marach nie przeszkadzał, to Kubot już dawno wszystko by
        wygrał. Co za pech, że w polskim deblu musi być jakiś obcokrajowiec...
        A tak poważnie, to fajnie się czyta, że nasi wygrywają, ale po co takie
        informacje podlewać polskim kompleksem?
      • Gość: kangur ATP World Tour Finals. Dlouhy, Paes - Kubot, Ma... IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 24.11.09, 06:44
        Brawo deblisci liczymy na was ze w nastepnych meczach bedzie OK .Oj
        i niech nasza mlodzierz zacznie ciezko pracowac a wyniki napewno
        przyjda .PRACA,PRACA Ijeszcze raz PRACE, innej drogi do sukcesu nie
        ma.
      • Gość: kotus Znowu te nasze kompleksy! IP: *.147.66.82.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.11.09, 08:53
        To prasa z krajów rywali powinna pisać "Nasi przegrali z czołowym deblem
        świata". Przecież skoro Kubot z Marachem dostali się na ten turniej to nie
        dlatego, że są słabym deblem świata. Więcej logiki.
      • Gość: zbig ATP World Tour Finals. Dlouhy, Paes - Kubot, Ma... IP: *.multi-ip.pl 24.11.09, 09:22
        Duet czesko-hinduski panie Redaktorze!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka