Gość: Arch IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.09, 19:43 RANAULT????? To jakaś nowa stajnia??? żenujące Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Solic F1. Renault wycofa się, bo ekologia ważniejsza ... IP: *.chello.pl 24.11.09, 21:40 Błagam, nie publikujcie wypowiedzi z bloga pana Raja. Nie przypominam sobie, żeby kiedykolwiek sprawdziło się coś, co prorokował na temat F1, poza tym mam poważne wątpliwości co do jego przenikliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
az.anonim baju baju panie Raju 24.11.09, 22:04 "Bartosz Raj, dziennikarz Sport.pl, na swoim blogu..." i tu pośpiesznie kończę czytanie, szanując swój cenny czas. Odpowiedz Link Zgłoś
von_seydlitz Juz wiem, dlaczego nie kupiłem Renaulta 25.11.09, 07:14 Nie lubię ekologicznego pitolenia przy motoryzacji.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcde F1. Renault wycofa się, bo ekologia ważniejsza ... IP: 81.219.189.* 24.11.09, 22:28 Tak się uśmiałem , że aż się spierdziałem ))) . Ups . Toż to nieekoligiczne . Może mnie nie zastrzelą i nawet nie zamkną . Ghosn jest debilem czy za debili uważa resztę świata ? Chyba jeszcze żyje na tym świecie kilkaset milionów tęgich umysłów z IQ ponad 100 . Oczywiści oprócz mnie )) . A tak na poważnie . Żałosne jest takie tłumaczenie się z " wycofki " . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsgsdf a kim do ciezkiej cholery jest Bartosz Raj!! IP: *.lublin.mm.pl 24.11.09, 22:51 moze magisterke pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
kretu23 Światło pod strzechy.... 24.11.09, 23:19 klina bym walnął, a nie się pogrążał i konfabulował tudzież kocopolił. :D pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toma Re: Światło pod koldre. IP: 80.214.254.* 24.11.09, 23:47 i zobaczsz ze pan bartosz tam konia w..i takich kretynstw, to nawet moja ex.nie potrafila wymyslic, Renault F1, musi sie wydzwignac z niemilej sytuacji ,z przed paru m-cy i zrobi to dzieki kubicy ktory jet wielka nadzieja F1, ma jeszcze drugiego pilota oznajmic do polowy grudnia i oby niebyl to Montagny, bo wowczas Robert bedzie sam jezdzil,v'la Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad F1. Renault wycofa się, bo ekologia ważniejsza ... IP: *.salwator.net 25.11.09, 07:10 "...bez pochylenia się nad nią stanie się ważna zupełnie dla nikogo..." czy Pan Redaktor czyta to co pisze. Rozumiem tłumaczenie, ale oprócz znajomości słów jest jeszcze coś takiego jak składnia i sens wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazon "raj zawodowiec" IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.11.09, 07:54 Kolejny raz sie zapytam. Czyim znajomym, kolega, synusiem albo wnuczusiem jest Raj? Przeciez widac, ze te koles jest do Gazety na sile wcisniety i promowany. Totalny amator ktory z rozwojem umocjonalnym i tworczym zatrzymal sie jak mial 15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: F1. Ekologiczny problem Ranault IP: 195.158.247.* 25.11.09, 08:00 znowu ten pieprzony bożek ekologii na horyzoncie! ech! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian ej znawca IP: 217.153.82.* 25.11.09, 09:48 Smutno ci, ze taczki to najszybszy pojazd jaki prowadziles? Odpowiedz Link Zgłoś
honkers F1. Renault wycofa się, bo ekologia ważniejsza ... 25.11.09, 08:31 "Tym samym dolał oliwy do ognia uznając, że F1 bez pochylenia się nad nią stanie się ważna zupełnie dla nikogo - pisze na blogu Bartosz Raj powołując się na crash.net." - to fragment blogu czy bełkotu ? Kochani redaktorzy - te teksty czytają również dzieci... Potem dostają pały z polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frodo To miało być dowcipne zapożyczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 14:53 Bodajże z "Misia" S. Bareji (" z twarzy podobny zupełnie do nikogo") i choć nie przepadam za publicystami GW to w tym akurat wypadku proszę się nie czepiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MB GP KUBICA F1. Renault wycofa się, bo ekologia ważniejsza ... IP: *.vc.shawcable.net 25.11.09, 09:24 dziennikarze z Niemiec(AMS)rzekomo nieoficjalnie juz slyszeli,ze Renault sie wycofa na co czeka MB GP... Odpowiedz Link Zgłoś
pawellnowak Czy nie zastanawia Was 25.11.09, 11:16 Czy nie zastanawia Was, że ekoterroryści ciągle protestują, a nie śmią wystapić przeciw np. wielkim koncernom produkującym elektronikę,by ich produkty były trwalsze i dzięki czemu niebezpiecznych odpadów było mniej? Pseudoekolodzy nie śmią ruszyć na tych, którzy rzeczywiście i widocznie zagrażają środowisku, a to już jest hipokryzja, Odpowiedz Link Zgłoś