Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bravo Adam, Bravo Ammann!

IP: *.waw.cdp.pl 10.02.02, 19:27
    Bravo Adasiu, dzieki za wszystko. Teraz spokojnie bedzie Adam mogł skakac w
    środę na duzej skoczni. Cieszę sie ze wspanialego sukcesu przesympatycznego
    Ammanna. I gratuluje srebra Svenowi Hannawaldowi. Ale najważniejsze , ze po 30
    latach znowu Polska wśród medalistów Igrzysk Olimpijskich.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Iwona Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.02, 19:38
        Oj, jak ja się cieszę. Brawo Adasiu!!!!!
        • Gość: drago Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: 156.17.3.* 10.02.02, 19:42
          Bardzo, bardzo sie ciesze, ze Polska wreszcie po 30 latach odniosla tak wielki
          sukces dzieki Adasiowi. Tak trzymaj "polski Orle".
          • gabcia Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! 10.02.02, 19:56
            Chyba w pierwszej serii troszkę za mało ali tych pumktów. Ogólnie też bardzo
            się cieszę i fajnie, że nie jestem sam. Na dużej mamy złoto, bo jest beściak!!!1
            • Gość: Sven Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.02, 20:05
              no za malo dali ale tez adam wyladowal tak jakby cos przedtem wypil...czy to
              byl samogon??? przeczytamy jutro w www.bild.de
              • Gość: niesven Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: 213.76.59.* 10.02.02, 20:22
                ty totalny debilu!
                jak w ogóle możesz coś takiego mówić!!!! Adam powinien być drugi, a wspaniałe
                było to, że skok ustał!!!! MAMY MEDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                A tacy jak ty powinni się schować, bo nawet gdyby wygrał znalazłbyś coś
                przeciwko niemu! Czytaj dalej takie szmatławce jak Bild! Pozdrawiam...
                • Gość: Sven Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.02, 20:26
                  no czytam tez rozne expresiki........
                  • Gość: Kraków Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.chello.pl 10.02.02, 20:47
                    Sven!Ty k..wo!Jeste� tu go�ciem od pewnego czasu.Za każdym razem kiedy czytam twoja opinie to mnie szlag trafia.Co� ci się nie podoba to wal się na ryj.
                    • Gość: lopez Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.02, 21:54
                      Gość portalu: Kraków napisał(a):

> Sven!Ty k..wo!Jeste� tu go�ciem od pewnego czasu.Za każdym razem kiedy czytam t
                      > woja opinie to mnie szlag trafia.Co� ci się nie podoba to wal się na ryj.

TYPOWO POLSKIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?:((((((((((((((((((

• Gość: bi WSTYD PANIE "KRAKÓW"....... IP: *.kluczbork.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 23:40
                      Gość portalu: Kraków napisał(a):

> Sven!Ty k..wo!Jeste� tu go�ciem od pewnego czasu.Za każdym razem kiedy czytam t
                      > woja opinie to mnie szlag trafia.Co� ci się nie podoba to wal się na ryj.

nawet nie chce mi sie komentowac ...
                      wyrazy mowia duzo o ich nadawcy..., szkoda ze tak sie reaguje na odmienne zdanie..
                      • darhew Re: WSTYD PANIE 11.02.02, 10:40
                        brawo Simon , brawo Sven brawo Adam
                        czy nie tak powinno byc?
                        darekh
                  • g.robert Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! 10.02.02, 20:56
                    Brawo Ammann. Brawo Hannawald. Brawo Małysz. Co za emocje. Ah, gdyby nie to
                    lądowanie po pierwszym skoku. Byłoby złoto.
                  • Gość: nigers Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.eds.de 11.02.02, 15:20
                    Sven wypierdalaj wydupczony przez swojego capa obesrancu!!
                • Gość: miki Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.waw.cdp.pl 11.02.02, 11:37
                  Uważam, że Małysz dał dupy. Warunki miał wymarzone, długości skoków ok,
                  natomiast styl skoku zależał tylko od niego. Skoczył tyle samo co Ammann i 0,5
                  m dalej niż Hannawald a przegrał o 6 i 4,5, punktów, co jest po prostu dużo.
                  W ubiegłym roku często stylem nadrabiał różnice w długościach. Możemy podniecać
                  się brązem, ale tak naprawdę liczy się tylko złoto.
              • Gość: Zocha Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.chello.pl 10.02.02, 20:28
                Gość portalu: Sven napisał(a):

> no za malo dali ale tez adam wyladowal tak jakby cos przedtem wypil...czy to
                > byl samogon??? przeczytamy jutro w www.bild.de

TY ŚWINIO!!!
              • Gość: Pasqda Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: 80.244.139.* 11.02.02, 08:09
                Lecz sie buraku na nogi, bo na glowe jest juz za pozno. I nie zapomnij
                wyciagnac slomy z butów, jak wchodzisz tu cos napisac.
          • Gość: annewej Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.ipt.aol.com 10.02.02, 20:03
            Gość portalu: drago napisał(a):

> Bardzo, bardzo sie ciesze, ze Polska wreszcie po 30 latach odniosla tak wielki
            > sukces dzieki Adasiowi. Tak trzymaj "polski Orle".

Super, super Adam bardzo sie cieszymy i trzymamy kciuki, Adam jest dobrze
            a za 3 dni bedzie bardzo dorze. Trzymaj sie , nie daj sie.

Jozek S.
          • Gość: stary Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: 193.0.117.* 11.02.02, 11:07
            Gość portalu: drago napisał(a):

> Bardzo, bardzo sie ciesze, ze Polska wreszcie po 30 latach odniosla tak wielki
            > sukces dzieki Adasiowi. Tak trzymaj "polski Orle".
            Co to jest!!!!!!!!!!!! czy na forum jest tylko rodzina małysza?!!! Troche krytyki
            Małysza pokonało jakies dziecko!!! Poza tym to adas był chyba troszke hm hm w
            kazdym razie ostro nim zawiało przy lądowaniu ;) . Ale powaznie to nie najgożej.
            MAŁYSZ TAK TRZYMAJ!

• Gość: modjo Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: 10.0.220.* 10.02.02, 19:56
          Brawo, brawo! Ale spójrzcie na noty za styl. Czy rzeczywiście skok Adama był
          najsłabszy stylowo wśród tych, którzy zakwalifikowali się do drugiej serii???
          Chyba sędziowie trochę(!) Go skrzywdzili(16,5 od Amerykanina w 1. serii i 20,0
          od tego samego sędziego w 2.). Choć trzeba uczciwie przyznać, że Ammann i
          Hannawald byli dziś odrobinę lepsi.
          • Gość: Marco Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 00:14
            Gość portalu: modjo napisał(a):

> Brawo, brawo! Ale spójrzcie na noty za styl. Czy rzeczywiście skok Adama był
            > najsłabszy stylowo wśród tych, którzy zakwalifikowali się do drugiej serii???
            > Chyba sędziowie trochę(!) Go skrzywdzili(16,5 od Amerykanina w 1. serii i 20,0
            > od tego samego sędziego w 2.). Choć trzeba uczciwie przyznać, że Ammann i
            > Hannawald byli dziś odrobinę lepsi.

Noty pewnie dla tego są różne bo sędzia był obiektywny - te skoki były różne
            stylowo. Pierwszy skok Małysz zawalił i został oceniony prawidłowo.
          • Gość: Zibi Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 00:37
            Graulacje! To niwatpliwie wieljki wynik, ale nie oszukujmy się także
            rozczarowanie. Medal medlaem, ale złoto nie jest brązem. Widocznie przyszło nam
            zapłacic za złoto Fortuny. Jeśli ktoś się nie zgadza, to niech podpowie po co
            mistzr świata, zdobywca pucharu świata, lider pucharu Swiata jedzie na
            olimpiadę po medla czy po złoty medal . Moim zdaniem to drugie
        • Gość: Dominika BRAWO ADAM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 20:11
          Adam,płakalismy ze szczęścia , dzieki Tobie !! Gratulujemy
      • Gość: Sellek Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.02.02, 19:43
        Należy mieć tylko nadzieję, że w środę Adam będzie nad Svenem...
        • Gość: torunczy Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 19:49
          Wspaniała walka, szkoda że w pierwszym skoku nie do końca wyszło,złoto było w
          zasięgu.Mimo wszystko jestem zbudowany postawą Adama.Tak trzymać na dużej
          skoczni.Bravo Adamie i dziękujemy za wspaniałe przeżycia.
          • Gość: sapcio Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.devs.futuro.pl 10.02.02, 19:57
            gdzie dwoch sie bije tam trzeci...
            brawa dla ammana i brawa dla malysza, wszyscy od niego za duzo wymagaja
          • Gość: npojazd Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.02.02, 19:57
            Trochę szkoda że Małysz tylko brązowy, ale nie rozumiem też tekstów typu"Jak to
            dobrze że Hani tylko drugi".
            A w środę? Też nie wiadomo jak będzie, bo przecież Małysz jest lepszy na
            średniej skoczni.
          • Gość: Jacek Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.OL1.srv.t-online.de 10.02.02, 20:32
            Brawo Adam ! Wazne ze jest medal. Jezeli ktos jest zawiedziony z powodu 3 miejsca Adama to niech pomysli o
            innych: Schmitt, Ahonen, Jusilainen, Austriacy, nie wymagajmy zbyt wiele ! Adam miesza w tym towarzystwie
            juz
            drugi rok i miejmy nadzieje ze to jeszcze nie wszystko z jego strony. Hannawald zawiedziony, widac to bylo po
            jego twarzy. I dobrze ! Dobrze ze nie wygral ten zarozumialec mimo ze po drugim skoku juz przedwczesnie sie
            cieszyl ! Nieciekawy typ ! Mowi wam to Polak ktory mieszka w Niemczech od wielu lat i nie cierpi tej
            propagandowej cieczki ktora plynie z tutejszej telewizji ( RTL, ARD, ZDF) Niemiecko- jezyczna stacja Euro- Sport
            jest ok.
            • Gość: Marco Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 00:18
              Gość portalu: Jacek napisał(a):

> Brawo Adam ! Wazne ze jest medal. Jezeli ktos jest zawiedziony z powodu 3 miejs
              > ca Adama to niech pomysli o
              > innych: Schmitt, Ahonen, Jusilainen, Austriacy, nie wymagajmy zbyt wiele ! Adam
              > miesza w tym towarzystwie
              > juz
              > drugi rok i miejmy nadzieje ze to jeszcze nie wszystko z jego strony. Hannawald
              > zawiedziony, widac to bylo po
              > jego twarzy. I dobrze ! Dobrze ze nie wygral ten zarozumialec mimo ze po drugim
              > skoku juz przedwczesnie sie
              > cieszyl ! Nieciekawy typ ! Mowi wam to Polak ktory mieszka w Niemczech od wielu
              > lat i nie cierpi tej
              > propagandowej cieczki ktora plynie z tutejszej telewizji ( RTL, ARD, ZDF) Niemi
              > ecko- jezyczna stacja Euro- Sport
              > jest ok.

A ja się cieszę, że Małysz był 3 ten zarozumialec. A Hannavald ma praewo cieszyć
              suię z dobrego skoku kiedy tylko mu się spodoba i nie musi Cię prosić o specjalne
              pozwolenie na to by okazać radość .
            • Gość: Axe Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.elbacsb.com.pl 11.02.02, 14:03
              Gość portalu: Jacek napisał(a):

> Brawo Adam ! Wazne ze jest medal. Jezeli ktos jest zawiedziony z powodu 3 miejs
              > ca Adama to niech pomysli o
              > innych: Schmitt, Ahonen, Jusilainen, Austriacy, nie wymagajmy zbyt wiele !
              ^^^^^^^^^^
              Ehmmm, sorry, ale Risto Jusilainen AFAIK w ogóle nie przyjechał na igrzyska
              (wczoraj przynajmniej nie startowal nawet w kwalifikacjach), wydaje mi się, że K.
              Miklas wspomniał, że "wygryzł" go z drużyny Toni Nieminen (Risto zaczął dobrze
              sezon, ale szybko straszanie spadła mu forma)

Axe
        • Gość: emem Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.acn.waw.pl 10.02.02, 19:56
          A ja mam nadzieje ze w srode wymienia sedziow na bardziej obiektywnych
          • Gość: Simon Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: 172.17.15.* 11.02.02, 12:59
            najlepiej zeby byli tak bardzo obiektywni aby wygral nasz Adam :)))
        • Gość: Simon Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: 172.17.15.* 11.02.02, 12:54
          Gość portalu: Sellek napisał(a):

> Należy mieć tylko nadzieję, że w środę Adam będzie nad Svenem...

To zalezy ktory ten Sven bedzie

• Gość: mviszek Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.gazeta.pl 10.02.02, 19:55
        Brawo, brawo, brawo. Niech zyje Adam. Wreszcie medal. Pieknie Amman. Zobaczymy
        jak bedzie w srode.
      • Gość: emem Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.acn.waw.pl 10.02.02, 19:57
        Ammanowi rzeczywiscie gratuluje zlota. A Svenovi nie ma co gratulowac -
        sedziowie mu zalatwili ten medal
        • Gość: Martyna Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: 217.96.45.* 10.02.02, 20:01
          bardzo sie ciesze ze Adam znalazl sie na podjum to ogromny sukces ciesze sie
          ze Ammann jest pierwszy choc nie ukrywam wolalabym zeby jego miejsce zaja Adam
          za nich dwoch i za Martina trzymam kciuki na duzej skoczni i nie zapominam o
          naszych reprezentantach nielubie svena wiec nie wypowiadam sie na jego temat
          • Gość: grego Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.waw.cdp.pl 10.02.02, 20:07
            Emem opanuj się. Jak sędziowie załatwili Hannavaldovi medal. Czy nie
            zauważyłeś, ze najdłuższy skok w konkursie oddal Hannavald. Ja za nim nie
            przepadam, ale to nie znaczy, że mam stracić rozum i pisac glupoty. Powtarzam
            cieszmy sie z sukcesu Adama, to jest najwazniejsze!
            • Gość: agentka Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.myDad.info 10.02.02, 22:56
              najdluzysz skok moze i oddal hani ale Adas mail laczna dlugos skokow rowna
              Ammanowi czyli wieksza od Svena !
        • janzdziarski Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! 10.02.02, 20:03
          Wstydze sie za Adama Malysza. Jak mogl tak zawiesc wszystkich Polakow.
          Przyniosl naszemu narodowi hanbe. Wszystkie jego dotychczasowe dokonania nic
          nie znacza. Nie chcialo mu sie walczyc o zloto, bo i tak wiedzial, ze bedzie
          mial emeryture olimpijska.
          • mikolaj7 Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! 10.02.02, 20:09
            janzdziarski napisał(a):

> Wstydze sie za Adama Malysza. Jak mogl tak zawiesc wszystkich Polakow.
            > Przyniosl naszemu narodowi hanbe. Wszystkie jego dotychczasowe dokonania nic
            > nie znacza. Nie chcialo mu sie walczyc o zloto, bo i tak wiedzial, ze bedzie
            > mial emeryture olimpijska.

co za brednie. wspolczuje Ci.
          • Gość: Amanda Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.as2.ipls.in.voyager.net 10.02.02, 20:09
            Widocznie za duza presja. Ja osobiscie uwazam, ze stac go na zloto. Tak, musze
            przyznac, ze tez jestem zawiedziona. Trzymajmy jednak kciuki w srode!
          • Gość: grego Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.waw.cdp.pl 10.02.02, 20:10
            Jandziarski jestes idiotą - to sie zdarza. Ale nie wypisuj publicznie głupot,
            to moze wszyscy sie nie dowiedza o Twoim stanie zdrowia.
            • Gość: Kylie Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.tnt5.b2.uunet.de 10.02.02, 22:55
              Ludzie!!Czytajac te obelgi pod adresem rywali Adama mam wrazenie ze wam
              wszystkim odbija. Ani Hannawald nie jest zarozumialy,ani Sloweniec glupi,
              ani dziura w sniegu za duza,ani woda za mokra.To jest sport,a wy nauczcie
              sie tak doceniac innych, jak Adama w Niemczech doceniaja.Polskie media
              to dno,wstyd sluchac tych komentarzy i manipulacji.Raz jeden jez lepszy
              raz drugi,trzeba to przyjac normalnie.Jak Adam w srode nie wygra, to chyba
              zwyciezce zlinczujecie. Mam nadzieje, ze kiedys polscy kibice nie beda
              jak glupie barany reagowac na nakazy plynace z TV, tylko beda sie cieszyc
              bez obrazania innych.
              • Gość: agentka Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.myDad.info 10.02.02, 23:07
                Gość portalu: Kylie napisał(a):

> Ludzie!!Czytajac te obelgi pod adresem rywali Adama mam wrazenie ze wam
                > wszystkim odbija. Ani Hannawald nie jest zarozumialy,ani Sloweniec glupi,
                > ani dziura w sniegu za duza,ani woda za mokra.To jest sport,a wy nauczcie
                > sie tak doceniac innych, jak Adama w Niemczech doceniaja.Polskie media
                > to dno,wstyd sluchac tych komentarzy i manipulacji.Raz jeden jez lepszy
                > raz drugi,trzeba to przyjac normalnie.Jak Adam w srode nie wygra, to chyba
                > zwyciezce zlinczujecie. Mam nadzieje, ze kiedys polscy kibice nie beda
                > jak glupie barany reagowac na nakazy plynace z TV, tylko beda sie cieszyc
                > bez obrazania innych.

Jak dobrze wiadomo wiekszosc POLSKICH kibiców ( w tym ja :)) nie lubia Svena i
                maja do tego powody , a takie teksciki

>ze kiedys polscy kibice nie beda
                > jak glupie barany reagowac na nakazy plynace z TV, tylko beda sie cieszyc
                > bez obrazania innych.
                to wez lepiej zachowaj dla siebie , bo czy cie sie to podoba czy nie i tak tego
                nie zmienisz
                tak jak ty mozesz miec dosc tego ze polscy kibice napierzaja caly czas na Svena
                to inni maja dosc tego ze co chwila oddzywa sie jakis gosc z
                Ligi Ochrony Praw Svena Hannawalda i pieprzy ze to biedny chlopak i caly czas na
                niego bluzgaja ! i nie chodzi mi tu o Niemcow czy innych skoczkow jako
                narodowosc , chodzi mi tylko i wylacznie i Svena !

A przede wszystkim ciesze sie ogromnie z sukcesow Adasia , gratuluje Ammanowi
                mam nadzieje ze w srode bedziemy cieszyc sie na calego z nastepnego medalu !
                • Gość: Marco Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 00:37
                  Gość portalu: agentka napisał(a):

> Gość portalu: Kylie napisał(a):
                  >
                  > > Ludzie!!Czytajac te obelgi pod adresem rywali Adama mam wrazenie ze wam
                  > > wszystkim odbija. Ani Hannawald nie jest zarozumialy,ani Sloweniec glupi,
                  > > ani dziura w sniegu za duza,ani woda za mokra.To jest sport,a wy nauczcie
                  > > sie tak doceniac innych, jak Adama w Niemczech doceniaja.Polskie media
                  > > to dno,wstyd sluchac tych komentarzy i manipulacji.Raz jeden jez lepszy
                  > > raz drugi,trzeba to przyjac normalnie.Jak Adam w srode nie wygra, to chyba
                  > > zwyciezce zlinczujecie. Mam nadzieje, ze kiedys polscy kibice nie beda
                  > > jak glupie barany reagowac na nakazy plynace z TV, tylko beda sie cieszyc
                  > > bez obrazania innych.
                  >
                  >
                  >
                  >
                  > Jak dobrze wiadomo wiekszosc POLSKICH kibiców ( w tym ja :)) nie lubia Svena
                  > i
                  > maja do tego powody , a takie teksciki
                  >
                  > >ze kiedys polscy kibice nie beda
                  > > jak glupie barany reagowac na nakazy plynace z TV, tylko beda sie cieszyc
                  > > bez obrazania innych.
                  > to wez lepiej zachowaj dla siebie , bo czy cie sie to podoba czy nie i tak teg
                  > o
                  > nie zmienisz
                  > tak jak ty mozesz miec dosc tego ze polscy kibice napierzaja caly czas na Sve
                  > na
                  > to inni maja dosc tego ze co chwila oddzywa sie jakis gosc z
                  > Ligi Ochrony Praw Svena Hannawalda i pieprzy ze to biedny chlopak i caly czas
                  > na
                  > niego bluzgaja ! i nie chodzi mi tu o Niemcow czy innych skoczkow jako
                  > narodowosc , chodzi mi tylko i wylacznie i Svena !
                  >
                  >
                  >
                  > A przede wszystkim ciesze sie ogromnie z sukcesow Adasia , gratuluje Ammanowi
                  > mam nadzieje ze w srode bedziemy cieszyc sie na calego z nastepnego medalu !

A jakie to niby masz powody złotko. Bo odważył się wygrać z Adasiem? Może
                  dlatego, że jest Niemcem? Bo chyba nie dlatego, że niby jest na dopingu bo to
                  oskarżenie nie jest już śmieszne ale żenujące( był 2 razy drugi w Zakopanem choć
                  podobno miał nie przyjeżdżać by uniknąć kontroli dopingowej). Czyżby dlatego, że
                  był chory na anoreksję? Już wiem, on na pewno jest zarozumiały ( musi być - w
                  końcu wygrał z Małyszem - czy jakiś skromny skoczek mógł dokonać takiej
                  profanacji????) W tej sprawie niektórzy zdali się na intuicjęi skandaliczne
                  wypowiedzi polskich komentatorów.
                  • Gość: agentka Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.myDad.info 11.02.02, 14:54
                    Gość portalu: Marco napisał(a):

> A jakie to niby masz powody złotko. Bo odważył się wygrać z Adasiem? Może
                    > dlatego, że jest Niemcem? Bo chyba nie dlatego, że niby jest na dopingu bo to
                    > oskarżenie nie jest już śmieszne ale żenujące( był 2 razy drugi w Zakopanem cho
                    > ć
                    > podobno miał nie przyjeżdżać by uniknąć kontroli dopingowej). Czyżby dlatego, ż
                    > e
                    > był chory na anoreksję? Już wiem, on na pewno jest zarozumiały ( musi być - w
                    > końcu wygrał z Małyszem - czy jakiś skromny skoczek mógł dokonać takiej
                    > profanacji????) W tej sprawie niektórzy zdali się na intuicjęi skandaliczne
                    > wypowiedzi polskich komentatorów.

Moze Cie to nie rusza ze jestes nazywany polskim pijakiem albo cos w tym stylu ,
                    oprocz tego "olewanie" polskiej telewizji tesz swiadczy o jego szacunku do
                    wszystkich , a ze przyjechal do Zakopanego to co niby laske komus robil?
                    przyjechal bo mu bylo szkoda straconych punktow w klasyfikacji , Ammman wygral z
                    Adasiem i Risto wygral ,Matti i kilku jeszcze innych gosci i jakos nikt ich za
                    to nie wiesza ! Moze bys spostrzegl ze cos jest nie tak skoro tyle ludzi ma cos
                    do Svena
                  • Gość: Kylie Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.tnt2.b2.uunet.de 11.02.02, 17:00
                    Gość portalu: Marco napisał(a):

> Gość portalu: agentka napisał(a):
                    >
                    > > Gość portalu: Kylie napisał(a):
                    > >
                    > > > Ludzie!!Czytajac te obelgi pod adresem rywali Adama mam wrazenie ze w
                    > am
                    > > > wszystkim odbija. Ani Hannawald nie jest zarozumialy,ani Sloweniec gl
                    > upi,
                    > > > ani dziura w sniegu za duza,ani woda za mokra.To jest sport,a wy nauc
                    > zcie
                    > > > sie tak doceniac innych, jak Adama w Niemczech doceniaja.Polskie medi
                    > a
                    > > > to dno,wstyd sluchac tych komentarzy i manipulacji.Raz jeden jez leps
                    > zy
                    > > > raz drugi,trzeba to przyjac normalnie.Jak Adam w srode nie wygra, to
                    > chyba
                    > > > zwyciezce zlinczujecie. Mam nadzieje, ze kiedys polscy kibice nie bed
                    > a
                    > > > jak glupie barany reagowac na nakazy plynace z TV, tylko beda sie cie
                    > szyc
                    > > > bez obrazania innych.
                    > >
                    > >
                    > >
                    > >
                    > > Jak dobrze wiadomo wiekszosc POLSKICH kibiców ( w tym ja :)) nie lubia S
                    > vena
                    > > i
                    > > maja do tego powody , a takie teksciki
                    > >
                    > > >ze kiedys polscy kibice nie beda
                    > > > jak glupie barany reagowac na nakazy plynace z TV, tylko beda sie cie
                    > szyc
                    > > > bez obrazania innych.
                    > > to wez lepiej zachowaj dla siebie , bo czy cie sie to podoba czy nie i ta
                    > k teg
                    > > o
                    > > nie zmienisz
                    > > tak jak ty mozesz miec dosc tego ze polscy kibice napierzaja caly czas n
                    > a Sve
                    > > na
                    > > to inni maja dosc tego ze co chwila oddzywa sie jakis gosc z
                    > > Ligi Ochrony Praw Svena Hannawalda i pieprzy ze to biedny chlopak i caly
                    > czas
                    > > na
                    > > niego bluzgaja ! i nie chodzi mi tu o Niemcow czy innych skoczkow jako
                    > > narodowosc , chodzi mi tylko i wylacznie i Svena !
                    > >
                    > >
                    > >
                    > > A przede wszystkim ciesze sie ogromnie z sukcesow Adasia , gratuluje Amman
                    > owi
                    > > mam nadzieje ze w srode bedziemy cieszyc sie na calego z nastepnego medalu
                    > !
                    >
                    > A jakie to niby masz powody złotko. Bo odważył się wygrać z Adasiem? Może
                    > dlatego, że jest Niemcem? Bo chyba nie dlatego, że niby jest na dopingu bo to
                    > oskarżenie nie jest już śmieszne ale żenujące( był 2 razy drugi w Zakopanem cho
                    > ć
                    > podobno miał nie przyjeżdżać by uniknąć kontroli dopingowej). Czyżby dlatego, ż
                    > e
                    > był chory na anoreksję? Już wiem, on na pewno jest zarozumiały ( musi być - w
                    > końcu wygrał z Małyszem - czy jakiś skromny skoczek mógł dokonać takiej
                    > profanacji????) W tej sprawie niektórzy zdali się na intuicjęi skandaliczne
                    > wypowiedzi polskich komentatorów.

Zastanawia mnie skad polscy kibice tak doskonale "znaja" Svena? Pzeciez go
                    osobiscie nie znaja. sven skacze juz od kilku lat,ale dopiero po turnieju
                    czterech skoczni zaczela sie ta glupia nagonka.Szkoda, ze Niemcy w ten sam sposob
                    nie wygwizdali Malysza, ale bedzie jeszcze niejedna okazja,zeby ten blad naprawic.
                    • Gość: agentka Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.myDad.info 11.02.02, 21:53
                      wiesz dlaczego dopiero teraz polscy kibice zaczeli miec pretensje do Svena ?
                      bo wczesniej jak byl cienki jak palec nie smial gadac takich bredni i robic
                      tego co robil jak mu strzelila slawa do glowy ,
                      • Gość: Kylie Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.tnt8.b2.uunet.de 12.02.02, 16:20
                        Gość portalu: agentka napisał(a):

> wiesz dlaczego dopiero teraz polscy kibice zaczeli miec pretensje do Svena ?
                        > bo wczesniej jak byl cienki jak palec nie smial gadac takich bredni i robic
                        > tego co robil jak mu strzelila slawa do glowy ,

A skad ty niby wiesz,co powiedzial Sven? No jasne,z polskich,superprofesjonalnych
                        mediow.Zaloze sie,ze nie rozumieja polowy z tego,co mowi, a moze w ogole nie
                        znaja niemieckiego.To co polscy komentatorzy z wami robia, to pranie mozgu.Sven
                        jest zupelnie normalny i nic mu nie odbilo.To co Polacy z nim zrobili w Zakopcu
                        przynioslo wstyd wszystkim Polakom. Kiedy Malysz wygrywa w Niemczech, to mu
                        wszyscy gratuluja,a nie wygwizduja.A poza tym Sven byl w Zakopcu gosciem.Nie
                        musze ci chyba tlumaczyc,co sie z goscmi robi.Kazdemu przeszla by ochota na
                        ogladanie jeszcze raz Polaczkow.Polecam ci swietne artykuly o Malyszu (pozytywne)
                        i wywiad ze Svenem w "Der Spiegel",o ile w ogole znasz niemiecki.Pozdrawiam cie
                        z Niemiec i dobrze radze: nie wierz telewizji.
            • janzdziarski A moze rzut beretem? 11.02.02, 15:30
              Mamy swojego bohatera narodowego. Jeden z najlepszych skoczkow narciarskich
              swiata. Powszechnie wiadomo, ze to najbardziej prestizowy sport wymyslonu przez
              czlowieka. Co tam bieg na 15 km, slalom gigant, czy hokej na lodzie. Wiadomo
              skoki i rzut beretem to jest to.
              P.S. Jestem teraz w U.K. bardzo przepraszam, ale nie pokazali tu transmisji ze
              skokow narciarskich. Mial byc 15 min. przekaz, ale przedluzyla sie transnisja z
              meczu pilkarskiego Senegal v. Kamerun. Jednak zjazd byl pokazany w calosci.
          • Gość: Szwedka Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.cm-upc.chello.se 10.02.02, 20:12
            janzdziarski napisał(a):

Ty jeden wstydzisz sie za Adama, a wiekszosc za Ciebie.
            Najwygodniej siedziec przed tv i wymagac od zawodnika tylko i wylacznie zlota,
            bo pewnie zakupiles skrzynke piwska i teraz cala zabawe szlag trafil, nie?
            Napij sie i nie wracaj tu. Zalosny jestes.

• Gość: Iwona Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.02, 20:25
            janzdziarski napisał(a):

Stuknij sie w glowe człowieku i to tak bardzo mocno!!! Mnie Adam przyniósł
            dzisiaj morze radości tym swoim medalem. Wiesz, ile igrzysk przeszło obok w ciągu
            ostatnich 30 lat? I NIKT z Polaków w tym czasie nie zdobył żadnego medalu,
            dopiero Adam Małysz. Jak to jest, że my Polacy nie potrafimy się cieszyć z tego,
            co daje nam los?
            • Gość: krolowa Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.as1.ipls.in.voyager.net 10.02.02, 21:46
              >
              > Stuknij sie w glowe człowieku i to tak bardzo mocno!!! Mnie Adam przyniósł
              > dzisiaj morze radości tym swoim medalem. Wiesz, ile igrzysk przeszło obok w cią
              > gu
              > ostatnich 30 lat? I NIKT z Polaków w tym czasie nie zdobył żadnego medalu,
              > dopiero Adam Małysz. Jak to jest, że my Polacy nie potrafimy się cieszyć z tego
              > ,
              > co daje nam los?

A ja mysle, ze trzeba miec wieksze ambicje i dazyc do lepszego. To nic, ze czasem
              nie wychodzi, wiec oczywiscie, ze brawo dla Malysza. Mam jednak nadzieje na
              srodowe zloto. Bede trzymac kciuki!
              A ten Jan Zdziarski po prostu sie zawiodl i nic w tym zlego, ze zyczyl Malyszowi
              wygranej. Ja jestem na obczyznie i wszystkim opowiedzialam jakiego to mamy
              wspanialego sportowca i ze pewnie zdobedzie zloto i troche mi szkoda;(((((
              • Gość: Iwona Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.02, 22:37
                I to właśnie jest taka nasza typowo polska cecha (nie pozbędziemy się jej nawet
                mając obywatelstwo innego kraju czy mieszkając na końcu świata) - wieczne
                malkontenctwo i narzekanie, że mogło być lepiej.... Ale przecież mogło też być
                gorzej... Czy wiesz, że wszyscy pozostali zawodnicy z finałowej 30, czyli 27
                dorosłych facetów oddałoby wszystko, by być na miejscu któregoś z trzech
                najlepszych skoczków, Oni nie pogardziliby tym brązowym medalem. Przecież to
                jest medal olimpijski. Następna taka szansa przytrafi się tylko nielicznym z
                Nich dopiero za 4 lata... I jeszcze jedno - kilka tygodni temu
                większość "prawdziwych kibiców" myślała, że Adam się skończył... wierzyli
                nieliczni i to dla Nich zdobył ten MEDAL - piękny, tylko czy AŻ brązowy?????
                Dla mnie jest bezcenny... I jeszcze raz Mu dziękuję za piękny dzień.
              • Gość: Simone Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: 172.17.15.* 11.02.02, 13:22
                Krolowa:
                > A ja mysle, ze trzeba miec wieksze ambicje i dazyc do lepszego. To nic, ze czas
                > em
                > nie wychodzi, wiec oczywiscie, ze brawo dla Malysza. Mam jednak nadzieje na
                > srodowe zloto. Bede trzymac kciuki!
                > A ten Jan Zdziarski po prostu sie zawiodl i nic w tym zlego, ze zyczyl Malyszow
                > i
                > wygranej. Ja jestem na obczyznie i wszystkim opowiedzialam jakiego to mamy
                > wspanialego sportowca i ze pewnie zdobedzie zloto i troche mi szkoda;(((((

Pan Jan Zdziarski nie zyczyl zlota Adamowi on go od niego wymagal!

• Gość: Stereo Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.02, 20:40
            Chlopcze-jestes o zdrowych zmyslach? ogladales w ogole konkurs? jak mozesz twierdzic, ze nie chcialo mu sie
            walczyc ??!?!?!?!?!?! a tekstu o hanbie dla narodu nawet nie warto komentowac....
          • Gość: MEME Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.chello.pl 10.02.02, 20:41
            janzdziarski napisał(a):

To sie przeprowadz do Szwajcarii albo Niemiec Ty DEBILU.
          • Gość: Kraków Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.chello.pl 10.02.02, 20:54

janzdziarski napisał(a):

Jandziarski! A ja sie wstydze za wszystkich takich jak ty.Stary opanuj sie! Zawód dla wszystkich Polaków! Jakdla mnie to jest ogromny powód do rado�ci i do tępienia takich frajerów jak ty!!!!!
          • Gość: Simon Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: 172.17.15.* 11.02.02, 13:14
            janzdziarski napisał(a):

Nie tylko ty sie wstydzisz ale takze wszystkie shańbione ludy afrykanskie
            przylaczaja sie do Ciebie. Ammann nie wiedzial (tak jak Malysz)czy bedzie mial
            emeryture i dlatego wygral, natomiast Sven zadowolil sie srebrnym bo ma miec
            rente olimpijska.
            tacy sa teraz skoczkowie!

• Gość: Marco Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 00:25
          Gość portalu: emem napisał(a):

> Ammanowi rzeczywiscie gratuluje zlota. A Svenovi nie ma co gratulowac -
          > sedziowie mu zalatwili ten medal

Czytam już którąś twoją wypowiedź i cały czas nie mogę zrozumieć jak można mieć
          tak ograniczone horyzonty myślowe. W jaki sposób Hanniemu sędziowie załatwili
          medal??? Czyżby prawidłowo oceniając pierwszy skok Małysza po którym o mały włos
          nie upadł??? Powinni się wstydzić, za to należały się noty po 20,0 a nawet
          patrząc, że to przecież był Małysz powinni zrobić wyjątek i może jakiś małe 20,5
          lub 21,0. Nie wiem dotarło wreszcie do Ciebie ,że Małysz był po prostu od Ammana
          i Hannavalda słabszy?
        • Gość: Simon Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: 172.17.15.* 11.02.02, 13:03
          Gość portalu: emem napisał(a):

> Ammanowi rzeczywiscie gratuluje zlota. A Svenovi nie ma co gratulowac -
          > sedziowie mu zalatwili ten medal

Podobno kilku sedziow zalatwilo mu dobre noszenie ale tak to juz jest : bogatemu
          wiatr w oczy a biednemu w plecy:)))

• Gość: Sara Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.as2.ipls.in.voyager.net 10.02.02, 20:05
        No pewnie ze brawo, ale jednak szkoda, ze tylko braz.
      • Gość: Aska Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.ports.pol.pl 10.02.02, 20:06
        Adam jest po prostu rewelacyjny!!!
        a ja wzruszona, ze wreszcie mamy medal!!!
        • Gość: Marcin Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 20:13
          janzdziarski chyba na głowę upadłeś.Małysz numer 1!!!!!
      • Gość: Ola Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.02, 20:15
        Rewelacja!!!!!!!!! Bardzo się cieszę, że Adamowi spełniły się marzenia - zdobył
        medal olimpijski!! Gratuluję!!
      • Gość: harcerka Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: 213.173.209.* 10.02.02, 20:19
        BRAWO SIMON I BRAWO ADAŚ!!!TRZYMAJCIE TAK DALEJ!!!
        • Gość: BZORU Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.02, 20:34
          Myślę że nie możemy nażekać, Malysz w pierwszym skoku mało się nie wywrocił.
          Oczywiście gdyby nie to byłoby wyżej, ale cieszmy się z tego co mamy. Ale gdyby
          nie utrzymal rownowagi nie byloby go w drugirj serii. Niejest źle - przed nami
          konkurs na dużej skoczni. Trzymam kciuki na Adama !!!!!!!
          POzdr
          • janzdziarski Nasz Zbawco Malyszu - nie daj sie ukrzyzowac 10.02.02, 20:58
            No tak nie ma juz problemow w gospodarce, kredytu Millera i Gudzowatego. Mamy
            brazowy medal (kal jest tez brazowy). No dalej chrzescijanie, jestem wstretnym
            Zydem, ktory chcial ukrzyzowac naszego Zbawce - Adama Malysza. Gdyby mi to sie
            udalo pewnie zaczelibyscie stawiac mu pomniki i oltarze. Pisze to by
            przypomniec Wam, ze to bzdura byc dumnym z kogos kto dobrze skacze na nartach
            (nawet -jak sie okazuje - nie najlepiej).
            • mikolaj7 Re: Nasz Zbawco Malyszu - nie daj sie ukrzyzowac 10.02.02, 21:08
              janzdziarski napisał(a):

> No tak nie ma juz problemow w gospodarce, kredytu Millera i Gudzowatego. Mamy
              > brazowy medal (kal jest tez brazowy). No dalej chrzescijanie, jestem wstretnym
              > Zydem, ktory chcial ukrzyzowac naszego Zbawce - Adama Malysza. Gdyby mi to sie
              > udalo pewnie zaczelibyscie stawiac mu pomniki i oltarze. Pisze to by
              > przypomniec Wam, ze to bzdura byc dumnym z kogos kto dobrze skacze na nartach
              > (nawet -jak sie okazuje - nie najlepiej).

sprobuj byc w czyms tak dobry jak malysz w skakaniu to
              wtedy pogadamy.
              • Gość: Antek Brawo Adam IP: *.sympatico.ca 10.02.02, 22:05
                To wspaniale - a tak sie obawialem bo tych wspanialych
                jest tak wielu.
                Pamiatka na cale zycie juz jest a co dalej to
                oczywiscie zyczymy jak najlepiej - ale spokojnie Adam
                • Gość: EWA Re: Brawo Adam, podziwiam i serdecznie dziekuje IP: 212.157.223.* 11.02.02, 13:04
                  Drogi Mistrzu,

Jestem szczesliwa z powodu Pana sukcesu. Jest to wspaniale wydarzenie sportowe
                  i narodowe. Dziekuje za Pana ciezka prace, jej wspaniale rezultaty i spektakle
                  ktore ofiaruje Pan publicznosci. Zycze dalszych sukcesow w sporcie i szczescia
                  w zyciu. Trzymam kciuki w srode.

Ewa
            • Gość: U Re: Nasz Zbawco Malyszu - nie daj sie ukrzyzowac IP: *.telia.com 10.02.02, 21:19
              Idiota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Iwona Re: Nasz Zbawco Malyszu - nie daj sie ukrzyzowac IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.02, 22:40
              Skąd Ty się urwałeś????????????
            • Gość: KOMUCH Re: Nasz Zbawco Malyszu - nie daj sie ukrzyzowac IP: *.chello.pl 11.02.02, 02:37
              w pelni popieram twoja opinie o debilu dekarzu co fruwa se to tu to tam na
              swoich zasranych nartkach. Ponizej godnosci ludzkiej jest znizanie sie do
              przezywania jego wyczynow na rowni z wizyta pana papieza w ojczyznie. Ludzie
              oprzytomnijcie!!!! Malysz nie wyleczy was z kompleksu polaczka glupiego
              nieudacznika!!! Spojrzcie prawdzie w oczy a zobaczycie wy wszyscy fani malysza
              pokemonow i harrego pottera ze sami jestescie gowno warci i wolicie podziwiac
              polmozga na skoczni bo przynajmniej jest mniej chujowy od was!!!
              • Gość: meg Re: Nasz Zbawco Malyszu - nie daj sie ukrzyzowac IP: 10.0.222.* 11.02.02, 03:37
                Gość portalu: KOMUCH napisał(a):

> w pelni popieram twoja opinie o debilu dekarzu co fruwa se to tu to tam na
                > swoich zasranych nartkach.
                Ponizej godnosci ludzkiej jest znizanie sie do
                > przezywania jego wyczynow na rowni z wizyta pana papieza w ojczyznie.

ponizej tzw godnosci jest takie nurzanie sie w rynsztoku ja powyzej

Ludzie
                > oprzytomnijcie!!!! Malysz nie wyleczy was z kompleksu polaczka glupiego
                > nieudacznika!!!

ty chyba masz sporo kompleksow

> Spojrzcie prawdzie w oczy a zobaczycie wy wszyscy fani malysza
                > pokemonow i harrego pottera ze sami jestescie gowno warci i wolicie podziwiac
                > polmozga na skoczni bo przynajmniej jest mniej chujowy od was!!!

moze sam spojrz prawdzie w oczy i ujrzyj sfrustrowanego, chamskiego >polaczka
                nieudacznika>

• Gość: Maf Re: Nasz Zbawco Malyszu - nie daj sie ukrzyzowac IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 11:12
              janzdziarski napisał(a):

> No tak nie ma juz problemow w gospodarce, kredytu Millera i Gudzowatego. Mamy
              > brazowy medal (kal jest tez brazowy). No dalej chrzescijanie, jestem wstretnym
              > Zydem, ktory chcial ukrzyzowac naszego Zbawce - Adama Malysza. Gdyby mi to sie
              > udalo pewnie zaczelibyscie stawiac mu pomniki i oltarze. Pisze to by
              > przypomniec Wam, ze to bzdura byc dumnym z kogos kto dobrze skacze na nartach
              > (nawet -jak sie okazuje - nie najlepiej).

Czlowieku wspolczuje cI, i tWOIM rodzicom.Nie proponuje leczenia bo juz chyba za
              pozno ,ale popros kogos zeby cIE walnal mlotkiem w glowe,ale tak z calej sily to
              przynajmniej przez jakis czas przestaniesz pisac takie bzdury.
              PS.Ja uwazam ze Malysz jest ekstra i 3 miejsce to i tak ogromny sukces.Oby w
              srode tez byl medal:))

• sfuj_hlop Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! 10.02.02, 20:37
          A ja jako sfuj hłop to tylko powiem tym wszystkim jandziarskim i jemu podobnem,
          ze Schmitt (i nie tylko) to by z pocałowaniem zamienił się teraz z naszym
          Adasiem na miejsca. Cieszmy się więc z tego co mamy. Chwała naszemu rodakowi!
      • Gość: mario wielki sukces IP: *.ds.pg.gda.pl 10.02.02, 20:33
        gratulacje dla adama, jest wielki. podniesc sie w taki sposob z dolka po 4
        skoczniach to cecha prawdziwego zawodowca
        chialbym zauwazyc kilka rzeczy:
        - bardzo wysoki poziom konkursu. wszyscy zawodnicy chcieli trafic ze szczytem
        formy wlasnie na olimpiade, na najwazniejsze wydazenie 4 lat
        konkurencja i wspolzawodnictwo bylo niespotykanie wysokie. ty wieksza chwala
        adamowi
        - komentarz w TVP1- smieszny, za nich mozna sie wstydzic, atmosfera na sile
        rozweselanej stypy, sztuczne ta radosc panowie. czy Polacy juz nie potrafia sie
        cieszczyc?
        pozdrawiam wszystkich kibicow adama, nawettych ktorzy w Wisle wygwizdali
        niemieckich kibicow haniego
        • Gość: Krzychu wielki sukces IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.02, 21:03
          Zgadzam się w zupełności. Poza tym Adam dodał do już zdobytych tytułów także
          olimpijski medal. I nie ważne jakiego jest on koloru. Fakt, poziom konkursu był
          na bardzo wysokim poziomie. Szkoda tylko, że inni nasi zawodnicy nie
          zakwalifikowali się do drugiej serii. Wygląda na to, że reprezentacja skoczków
          nie różni się zbytnio od reprezentacji piłkarskiej, którzy bez Czarneckiego
          wiele by nie osiągnęli. Czyżby Małysz był takim białym Olim. Być może. Z
          niecierpliwością czekam na środowy konkurs na k-120. Z pewnością będzie jeszcze
          trudniej, niż dzisiaj. Napewno Hanavald, Simmann i Filowie dużo pokarzą.
          Jeszcze raz brawo dla Adama!!!
        • Gość: U_Bolt Re: wielki sukces IP: *.chello.pl 10.02.02, 21:09
          Brawo... Na prawde trzeba sie cieszyc z sukcesu Adama w postaci brazowego medalu
          w tak waznym i bardzo trudnym konkursie. Uwazam, ze w srode bedzie duzo lepiej,
          Medal juz jest, a wiec nie bedzie tej wielkiej presji jaka byly oczekiwania
          calej Polski i ... dzialaczy. A poza tym... za cztery lata tez bedzie
          Olimpiada.
      • Gość: jerzy Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.02.02, 21:02
        To koniec, na duzej juz nic nie pakaze.................))))))
        Nawet orzel mu nie pomoze ha..ha..ha..)))))))))))))))))))))))
      • Gość: rodak Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.dialip.mich.net 10.02.02, 21:03
        BRAWO ADAM MALYSZ!!!!!!
      • Gość: mefet Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.02, 21:09
        Czy Niemcy by byli na kontorli antydopingowej? Jeśli nie to gdzie można
        sprowokować taką kontrolę. Może parę tysięcy listów. Niech ktos podada tekst po
        angielsku i adres.
        • hihihihi Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! 10.02.02, 21:52
          Gość portalu: mefet napisał(a):

> Czy Niemcy by byli na kontorli antydopingowej? Jeśli nie to gdzie można
          > sprowokować taką kontrolę. Może parę tysięcy listów. Niech ktos podada tekst po
          >
          > angielsku i adres.

Podaje adres:
          Kolo gospodyn wiejskich "Cycata Zocha"
          ulica: Za plotem Nr. 11
          21-152 Brochny Wielkie
          POLAND

(to adres zbiorczy dla wszelkich protestow, tlumaczen dokonuja na miejscu)

• Gość: mefet Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.pekao.com.pl 11.02.02, 13:36
            hihihihi napisał(a):

> Gość portalu: mefet napisał(a):
            >
            > > Czy Niemcy by byli na kontorli antydopingowej? Jeśli nie to gdzie można
            > > sprowokować taką kontrolę. Może parę tysięcy listów. Niech ktos podada tek
            > st po
            > >
            > > angielsku i adres.
            >
            > Podaje adres:
            > Kolo gospodyn wiejskich "Cycata Zocha"
            > ulica: Za plotem Nr. 11
            > 21-152 Brochny Wielkie
            > POLAND
            >
            > (to adres zbiorczy dla wszelkich protestow, tlumaczen dokonuja na miejscu)
            >
            Jak łatwo Cię sprowokować, wystarczy pokiwać palcem.
        • Gość: Marco Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 00:41

> sprowokować taką kontrolę. Może parę tysięcy listów. Niech ktos podada tekst po
          >
          > angielsku i adres.

Jeżeli chodzi Ci o Hanniego to badani są bez wyjątku wszyscy medaliści więc nie
          musisz się trudzić.
        • Gość: Simon Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: 172.17.15.* 11.02.02, 13:41

>
          > angielsku i adres.

Lepiej siedz cicho widzialem jak naszego tez dopingowali kibice ,jeszcze mu przez
          Ciebie ten brazowy odbiora!!!
      • Gość: miszka glupi sloweniec IP: 157.25.130.* 10.02.02, 21:21
        Za co slowenski sedzia dal funakiemu 17.5 pkt. Czy on jest slepy czy pierwszy
        raz widziaL skoki. Gratulacje dla adama i amana
        • Gość: mesco Re: glupi sloweniec IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.02, 21:57
          Gość portalu: miszka napisał(a):

> Za co slowenski sedzia dal funakiemu 17.5 pkt. Czy on jest slepy czy pierwszy
          > raz widziaL skoki. Gratulacje dla adama i amana

zapomniales wymienic svena ;-)

• Gość: doping Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: 62.67.84.* 10.02.02, 21:27
        amman na dopingu adam samogona zaszkodzila dlatego trzeci
      • Gość: koko Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.02, 22:39
        Ciesze sie ze Adam wytrzymal. Wierzylem, ze jest w stanie walczyc o miejsca
        medalowe.

Wpadlem tymczasem na to forum.
        Zanada. 'No more comment'.
      • Gość: Ivan Bravo Adam, Bravo Ammann !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 22:47
        Dzięki Waszej postawie można jeszcze wierzyć w sport. Gratuluje Wam z całego
        serca. I trzymam za Was kciuki na Dużej skoczni.
        • Gość: maciek Brawo Sven IP: *.kuzniki.isp.pl 10.02.02, 22:49
          gratuluje Niemcowi drugiego miejsca
          • Gość: mimi Sven-tak, ale jego trener.... IP: *.kluczbork.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 23:43
            ten niemiecki trener ma taki wzrok, ze hoho...
            zabija spojrzeniem!!!
      • Gość: Makar Trochę rozczarowania to chyba jednak jest... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 22:48
        Cholera, niby wiem, że pierwszy medal od lat, niby wiem, że wielki sukces, ale
        jakoś nie potrafię cieszyć się z tego brązowego medalu... Tak po prawdzie to
        winny jest Adam, bo przyzwyczaił mnie do hurtowych zwycięstw i moje oczekiwania
        mimowolnie urosły do złota. Gdyby do swojej obecnej pozycji dochodził stopniowo
        (a to trochę trzeciego miejsca, a to trochę drugiego itd.), to brąz odczuwałbym
        teraz inaczej.
        Ciagle też wierzę, że na K-120 to Adam wygra. Zauważcie, że wróciły mu dalekie
        skoki, ale na małej skoczni nie miał jak odlecieć rywalom - nawet metr dalej go
        nie ratował (ratował przy bezbłędnym lądowaniu w pierwszej próbie).
        Trudno też winić sędziów. Abstrakcyjne noty się odrzuca, a że lądował fatalnie
        w strefie punktowanej to wszyscy widzieli.
        Hannawald, hmmm... Mimo, że nie jest taki fajny jak Schmitt, trudno mi go topić
        w łyżce wody. On, mimo fantastycznych skoków ma trochę pecha (Zakopane - ułamki
        strat do Hautamaeki'ego i Adama (hurra!), teraz też ktoś był lepszy). Zauważcie
        jednak jak wzrosły emocje gdy doszlusował do czołówki.
        Chciałbym pogratulować zawodowstwa całej trójce. Wytrzymali psychicznie
        niesłychane ciśnienie (przeciwieństwem są Widhoelzl i Hoellwarth, którzy
        spalili drugie skoki).
        Adamie - gratulacje i połamania nart na K-120!
        Makar
        • Gość: greg27 Re: Trochę rozczarowania to chyba jednak jest... IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.02, 23:05
          Myślę,że podświadomie wszyscy liczyli na złoto...jednak trzeba zauważyć jak
          niewielkie są różnice w czołówce!!!Obecnie coraz częściej o zwycięstwie (lub
          porażce) decydują przypadki,minimalnie lepsza dyspozycja danego dnia...Adam
          swoimi ubiegłorocznymi wynikami niesamowicie podniósł poziom skoków-w
          Niemczech ,Austrii,Finlandii za punkt honoru postawiono sobie pokonanie Adama!
          Pracują nad tym sztaby naukowców i trenerów za ogromne pieniądze!Mając to
          wszystko na uwadze i zdając sobie sprawę z ogromnej presji jaka ciąży na Adamie
          myślę że trzeba uznać dzisiejszy medal za wielki sukces!!!Adam tak trzymaj!Oby
          w środę nie było gorzej (wierzę że będzie lepiej).
      • Gość: mysia Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: 217.99.1.* 10.02.02, 23:09
        Ja osobiście cieszę się z możliwości oglądania Adama znowu w bardzo wysokiej
        formie a ten medal to tylko ukoronowanie całego trudu i wysiłku sportowca i
        całej ekipy szkoleniowców należy im wszystkim bić brawo długo i mocno.
        Najważniejsze, że wrócił błysk, że narty mają czuby wygięte do góry co
        świadczy , że Adam daleko wyląduje a czy w środę wyląduje jeszcze dalej - czy
        to ważne?
      • Gość: keiti Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.lodz.supermedia.pl 10.02.02, 23:17
        Adam Adam Adam!!!!!!!!!!!! wspanialy!!!!!!!!! gratuluje i bardzo sie ciesze z
        sukcesow Adasia i z sukcesow calej Polski!!!!!!! moja chrzesnica z bratem
        skacza w kuchni i udaja Adasia i on dla nich jest wspanialy tak jak dla
        innych : dzieci i doroslych!!!!!!!!!!!
        • Gość: jojo Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.proxy.aol.com 11.02.02, 00:04
          ja tesz cie ciesze ! Nie ma to jak medal ! A wiecie co sie po skokach w Park
          City wyrabialo ? Kibice polskie tak chlali,ze mormony w domach swoich swieczki
          pogasili i po ciemku sie z zonami kochali ! Ja jojo to na wlasne oczy
          widzialem,bo mam lornetke z night-visioner ! Naprawde,Adam jest swiadkiem !
      • dariok Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! 11.02.02, 00:00
        Adam Małysz jest wspaniały!
        Gratuluję wielkiego sukcesu.
        Myślę, że na K120 też będzie w pierwszej trójce.
        • Gość: quent Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: 192.168.0.* 11.02.02, 00:46
          GRATULACJE DLA AMMANNA!Ammann to kwintesencja radości jaka daje sport. az miło
          patrzec jak sie chlopak cieszy. w przeciwienstwie do svena, kttorego objawy
          radosci(?) takiej satysfakcji ogladania mi nie daja. on chyba zbyt powaznie
          podchodzi do tego co robi.nie potrafi sie cieszyc nawet ze srebrnego medalu.
      • Gość: Marco BRAWO HANNAVALD IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 00:44
        Bardzo mnie dziwi, że gratulujecie złotemu i brązowemu medaliście a zapominacie
        o srebrnym. Ja składam gratulacje całej trójce.
      • Gość: Przemo Re: Bravo Adam, Bravo Ammann, Brawo Hannawald! IP: *.playground.net 11.02.02, 01:08
        Wzniesmy toast za wspanialy sukces Malysza. Wydawalo sie, ze juz przepadl. A on
        nadal wielki jest! Brawo Malysz! Brawo Ammann! Brawo Hannawald! Brawo cala
        reszta!

Przemo Ottawy
      • przem.z.ottawy Re: Bravo Adam, Bravo Ammann, Brawo Hannawald! 11.02.02, 01:50
        Wzniesmy toast za wspanialy sukces Malysza. Wydawalo sie, ze juz przepadl. A on
        nadal wielki jest! Brawo Malysz! Brawo Ammann! Brawo Hannawald! Brawo cala
        reszta!

Przemo
        • Gość: jojo BRAVO IM WSZYSTKIM !!!!! IP: *.proxy.aol.com 11.02.02, 02:01
          To jest Olimpiada,a nie wojna jakas swiatowa na rakiety! Kazdy z nich jest
          dumny z tego,ze przynajmniej mogl byc jej uczestnikiem ! A jezeli chodzi o
          wyniki,to jest to loteria,poziom jest wyrownany i wszystko zdarzyc sie moze.
          Mimo tego,ze Adam "dopiero" trzecim byl i tak do annalow sportu polskiego
          wjdzie. Chwala Tobie Adamie nasz kochany! Moze w srode najblizsza wiatry nasze
          amerykanskie pod brzuch Ci dmuchna,TAK CI DOPOMOZ BOG !!!
      • Gość: KJ Re: Bravo Adam, Bravo Ammann! IP: *.proxy.aol.com 11.02.02, 07:02
        Niestety, znowu brak klasy polskich kibicow! Jakby bylo zloto to oczywiscie
        zasluga calej Polski a ze braz to.....ujadacie jak kundle! Na ten niewatpliwy
        sukces Adam Malysz zasluzyl sobie wlasna praca bez waszej pomocy. Nikomu nie
        spadly medale z nieba, kazdy z zawodnikow ciezko na to pracowal. Adam
        udowodnil, ze jest wspanialym sportowcem. Nie satysfakcjonuje brazowy medal? to
        podskakiwac i udowodnic, ze potraficie lepiej!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka