Gość: boomchA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 16:12 Zadnych "obywatelstw nazyczenie" jużnigdy! Niech gra w Grecji!!! Ka!Es!...Ka! Es! Pe! Mistrz Polonia!!! Ole! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zyczliwy Re: Joe McNaull nadal chce grać dla Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.04, 16:27 Rozstał się z zona, chciał zmienic otoczenie,nie dziwmy mu sie. Rzeczywiscie mógł rozstac sie z kibicami Prokomu ładniej. Mógł wydac oswiadczenie ze dziekuje za spedzony czas, ze prosi o akceptacje swojego zachowania ze wzgledu na klopoty osobiste itd. Ja mysle ze on powinien wrocic do Prokomu i tyle. Poza tym jest tylko czlowiekiem i kazdemu zdarzaja sie błedy. Coz mnie za 2 miesiace czeka "powitanie" na boisku Kalu Uche :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frutis Re: Joe McNaull nadal chce grać dla Polski IP: *.tele2.pl 30.01.04, 22:06 Józek pałuj się!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wks JÓZEK, WROCŁAW PAMIĘTA O TOBIE ! IP: 80.51.113.* 31.01.04, 11:46 wszystkiego najlepszego! do dziś żałujemy, że nie ma Ciebie z nami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burzum Wrocław to nie tylko Schetyna IP: *.tvk.wroc.pl / 10.0.1.* 31.01.04, 12:23 Wszyscy widzieli jakie Slask mial klopoty pod tablicami w meczu z Pamesa Valencja, a ci co nie widzieli pewnie o tym czytali...Oczywiste więc ze potrzebny nam jest ,jesli juz nie w tym, to w nowym sezonie silny srodkowy, za niewygorowana cene.Jasne jest do czego zmierzam ,tylko ciekawi mnie czy Schetyna i McNaull byliby szdolni do takiego gestu pojednania...To swaidczyloby o klasie zarowno jednego i drugiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ole Re: Joe McNaull nadal chce grać dla Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 21:44 Joe, wracaj do Śląska!!!!!!! :( Mam nadzieję że kiedyś to nastąpi. On jest nasz !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomcio Re: Joe McNaull nadal chce grać dla Polski IP: *.jubilex / 192.168.0.* 01.02.04, 22:23 McNaull jest stracony on juz do konca swoich dni koszykarskich bedzie lapal coraz wiecej kontuzji. A zreszta nie muwi prawdy bo glupio mu ze tak wyszlo. Jozek ma chyba bardzo bogata rodzine bo jesli dla niego 70 tys usd za wykupienie kontraktu to mala suma "choć nie były to duże pieniądze" to nie powinien zloscic sie na wroclaw i jego prezesa ze nie chcieli mu zaplacis. Odpowiedz Link Zgłoś