dar61 03.02.10, 22:13 Kadra - a kadra, panie trenerze. Może kilka słów o formie członków PANA kadry skoczków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trener Łukasz Kruczek: Adam skakał dobrze od pewnego c... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 23:10 Adamo, chłopie , tyle razy w ciebie wątpiłem, a Ty zawsze zaskakujesz. Wielki jesteś. Zdobądź to złoto w Kanadzie i skacz dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Łukasz Kruczek: Adam skakał dobrze od pewnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 23:12 Adam, chłopie nigdy w Ciebie nie wątpiłam.I nie chodzi o to, że masz skakać do starości, bo ja mam Ci za co dziękować, za tysiące cudownych wzruszeń, które przeżylam dzieki Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morghot Łukasz Kruczek: Adam skakał dobrze od pewnego c... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 23:12 "We czwartek, wraz z Adamem Małyszem, Stefanem Hulą, Kamilem Stochem, Krzyśkiem Miętusem i Łukaszem Rutkowskim skoczkowie przyjeżdżają do Warszawy na olimpijskie ślubowanie." Pytam retorycznie: czy to zdanie ma logiczny sens? Pomijam kwestie tego, że zamiast "we czwartek" powinno być "w czwartek"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~Mateja [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.10, 23:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Kruczek! IP: 92.63.37.* 04.02.10, 05:20 Dziwi mnie ze u nas trenerem zostać może teoretycznie każdy. Taki Kruczek,co on może nauczyc skoro sam nie umie. Jaki trener z kogoś co sam się nigdy nie wykazał.Jakby Adam Małysz został trenerem to rozumiem ale Kruczek???? A dla Adama najlepsze zyczenia,nigdy nie wątpiłam ,miał słabsze dni jak każdy. Tyle co dla nas wyskakał to i tak duzo.Dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpios to ilu tych skoczkow leci do Kanady? IP: *.haye.cable.virginmedia.com 05.02.10, 03:12 "We czwartek, wraz z Adamem Małyszem, Stefanem Hulą, Kamilem Stochem, Krzyśkiem Miętusem i Łukaszem Rutkowskim skoczkowie przyjeżdżają do Warszawy na olimpijskie ślubowanie." Po pierwsze, skoczkowie jada wraz z 5 innymi skoczkami do Warszawy na slubowanie, po drugie: nie we czwartek, tylko w czwartek. jak zwykle zenada i mierny poziom gazeta.pl, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś