mirek9_p 23.02.10, 08:40 Czy w piątek lub czwartek będą podane przewidywane składy drużyn i kto nie zagra itp. ??? Pamiętam z poprzednich edycji że coś takiego było. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marwi75 Re: Składy !? 23.02.10, 09:03 mirek9_p napisał: > Czy w piątek lub czwartek będą podane przewidywane składy drużyn i kto nie > zagra itp. ??? Pamiętam z poprzednich edycji że coś takiego było. w piątek na pewno coś będzie a w jakiej formie to się jeszcze zastanawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
jakez55 a może by puścić tym razem ,,na żywioł,, ... 23.02.10, 14:42 Va banque ... Zawsze to ciekawiej byłoby i ... troch więcej inicjatywy koledzy ! Odpowiedz Link Zgłoś
mirek9_p Re: a może by puścić tym razem ,,na żywioł,, ... 23.02.10, 15:56 Ja właśnie trochę czekam na te składy (i myśle że nie tylko ja). Zrobiłem już kilka drużyn ale mam zamiar zrobić jeszcze 2-3 z pomocą tych składów. Ale ja też jestem za tym aby nie podawać!!! Lecz jeśli już będą to czemu nie skorzystać :) Jestem za tym aby "iść na żywioł..." :) Odpowiedz Link Zgłoś
graaas Re: a może by puścić tym razem ,,na żywioł,, ... 23.02.10, 19:33 Ja też jestem za tym!!! Odpowiedz Link Zgłoś