Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

cżestochowa chce przełożyć mecz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.10, 10:48
    Częstochowa chce przełożyć mecz z Polonią na 25 kwietnia.

Mam nadzieję, że polonia przemyśli swoją odpowiedź.
    1. Częstochowa jest mało rozjeżdżona.
    2. Nie będą trenowali przed samym meczem
    3. Polonia jest "w gazie" - patrz sparing na przyczepnym w poznaniu.
    4. Wszyscy poloniści są zdrowi! Nie wiadomo jak będzie 25 kwietnia!
    5. Dzień po GP Emil ma zawsze słabsze występy!!!
    6. jonas D. zawsze potrzebuje trochę wejść w sezon i się rozjeździć!

Mam nadzieję, że w końcu ktoś zacznie myśleć na Sportowej.
    Obserwuj wątek
      • Gość: heniekstar Re: cżestochowa chce przełożyć mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.10, 15:56
        niestety już przełożyli. Kpina jakaś czy co?
      • Gość: aUthor prognoza pogody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.10, 08:25
        Nasz naiwny Pan prezes dał sie wkręcić staremu żużlowemu wyjadaczowi Panu Maślance.
        Oto prognoza pogody. Deszcz w Częstochowie dopiero po 20tej!

pogoda.onet.pl/0,552,38,,,czestochowa,miasto.html
        • Gość: HeniekStar Re: prognoza pogody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.10, 12:14
          Co za głąby w tej naszej Polonii znowu się zagnieździły. Czewa bez szans jutro
          by była bez rozjeżdżenia itp. Nasi w gazie. A te pajace rezygnują z meczu.
          • Gość: aUthor Re: prognoza pogody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.10, 12:30
            Do 25 tego wiele może się wydarzyć! Dlaczego Polonia zrezygnowała z oczywistej
            przewagi? Takie lekceważenie Czewy może być zgubne!!!
            • Gość: baca Re: prognoza pogody IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.10, 12:34
              Cosik mnie sie widzi co duch pewnego cenzora na tym forum wiecznie
              żywy. Znacy sie mozna pisać co działacze to głąby i pajace ale nie
              mozna co starygo bace strzyko w kościach. Ciekawym jakimż to
              rygulaminem sie pan cenzor posługuje hej!
              • hobbes1980 Re: prognoza pogody 04.04.10, 17:34
                Znajdź sobie forum o reumatykach to na pewno nikt cie z niego nie usunie a tu
                nie zwracaj d..y tym co cie strzyka. Miło że ktos tu zagląda.
                A co do kwestii przełozenia meczu to Bydgoszcz zachowała sie fair i chyba nie ma
                co przesadzac. Kto wie czy faktycznie nie bedzie padać i wtedy zawodnicy mieliby
                wyprawe do Częstochowy na marne. Az tak wątpicie w Polonie ze uważacie ze
                potrzebuje takiej przewagi w meczu z podobno najsłabszym zespołem ligi? Przecież
                w przypadku Bydgoszczy wspomina sie mniej lub bardziej smiało o medalu-
                powinniscie sobie dac rade bez względu na termin.
                • Gość: aUthor Re: prognoza pogody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.10, 20:19
                  Ale jaki medal? Jaka przewaga?
                  To wszytko tylko teoria. A na swoim torze każdy jest groźny!
                  A co do gdybania o pogodzie i kosztów podróży to to jest część tego sportu.
                  • hobbes1980 Re: prognoza pogody 04.04.10, 20:40
                    Spokojnie- mówie tylko ze zespół z aspiracjami na czołowke ligi nie powinien do
                    tego stopnia kalkulowac. Zwłaszcza ze róznie moze byc w trakcie sezonu-
                    Bydgoszcz moze podobnej przysługi potrzebowac w którymś momencie.
                    Inna sprawa ze jakby Częstochowa nie chciała tego meczu odjechać to by nie
                    odjechała, nawet przy braku zgody Polonii. Po przejsciach z zeszłorocznym
                    finałem nikt mnie nie przekona ze byłoby inaczej. Jeżeli Częstochowa nie ma
                    gotowego toru to kto wie jakie pułapki mogłyby sie na nim kryć- po co ryzykowac
                    kontuzje jak wszyscy jeszcze nie całkiem objeżdżeni?
                    • mamon3 Re: prognoza pogody 04.04.10, 21:05
                      Tak Czewa jest zdolna do wszystkiego potrafiła wyeliminować Ułamka z
                      Richardsonem by przerwać mecz więc jutro by zdobyć 2 pkt mogą zrobić wszystko/.
                      Pozdrawiam
                      • Gość: zozo Re: prognoza pogody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.10, 11:36
                        Niema co się jarać tyfusiaki,jedynie na swoim betonie możecie śmigać z
                        powodzeniem pod warunkiem że łolasek się dostosuje?Na wyjazdach nie liczcie na
                        drapane.
                        • heniekstar Re: prognoza pogody 05.04.10, 15:48
                          hahahaha zdziwisz się. Nie byłeś na sparungach i kryterium to się zamknij.
                          Zielonka i tak jest mistrzem ze swoim klejem w którym nawet Dobrucki miał
                          kłopoty. Spadać falubazy do swojej wiochy i w czynie społecznym usypcie tor bo o
                          ile wiem to go jeszcze wcale nie ma.
                • Gość: baca Re: prognoza pogody IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.10, 13:41
                  Młody cłowieku, a nie ucyła mamusia co jak starsi rozmawiajom to nie
                  nalezy sie wcinać?
                  • hobbes1980 Re: prognoza pogody 05.04.10, 14:42
                    To raczej ty błaźnie wcinasz się w rozmowy ludzi którzy chca rozmawiac o zuzlu.
                    Zdaje sie zreszta nie od dziś. Jak bede chciał poczytac o tym co kogo strzyka to
                    pójde do przychodni rejonowej.
                    A póki co cieszę się że kliknięcie w kosz na twoim głupim poście zadziałało-
                    polecam ta metode innym. A z toba skonczyłem.
        • Gość: Crespo Re: prognoza pogody IP: *.tvk.torun.pl 06.04.10, 06:25
          A jednak:
          czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,35272,7734462,Zuzel__Odwolanie_meczu_to_byla_dobra_decyzja.html
          • Gość: Szrek Re: prognoza pogody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 09:09
            Jeśli mecz w Czewie miał wyglądać jak ten w Tarnowie - dobrze że się
            działacze porozumieli. I nie chodzi tu tylko o "estetykę" widowiska
            ale o bezpieczeństwo zawodników wyłącznie. Etykietkę "nie
            objeżdżony" można śmiało przyszyć każdemu zawodnikowi, czy to z
            Czewy czy z Bydgoszczy. A w błotku o wypadek łatwo więc i o
            kontuzję. Według mnie dobra decyzja
            • czawez Re: prognoza pogody 07.04.10, 19:43
              Samo odwołanie może i Ok. Choć przestało padać około 15.45. Nie będę się
              spierał, ale przekładanie na 3 dni przed meczem to bzdura!
              Prognoza pogody w ciągu tych kilku dni zmieniała się kilka razy.
              • bumerang-3 Re: prognoza pogody 08.04.10, 08:55
                Pewnie mnie zaraz objedziesz ale uważam tak: na podjęcie próby
                rozegrania zawodów krótko po zakończeniu opadów mogą pozwolić sobie
                tylko te kluby, które na codzień utrzymują raczej twarde tory, o
                których wiadomo, że nie ma na nich żadnych pułapek. Dlatego ja
                decyzję o odwołaniu popieram. Inna sprawa, czy jeśli wiadomo było na
                kilka dni wcześniej, że mecz się nie odbędzie nie można było się
                dogadać i pojechać ten mecz w Bydgoszczy? Były Święta, ludzie
                bankowo przyszliby na stadion... Powie ktos, że "regulamin"...
                Regulaminy tworzą ludzie i oni mogą je modyfikować. A tak wygląda to
                trochę albo na czyjś brak inwencji albo na działanie "psa
                ogrodnika"...
                • Gość: Crespo Re: prognoza pogody IP: *.tvk.torun.pl 08.04.10, 09:53
                  Mało prawdopodobne rozwiązanie, nawet jeżeli masz na myśli aby zamienic
                  miejscami mecze w Bydgoszczy i Częstochowie (a nie po prostu rozegrac dwa w
                  Bydgoszczy ale o taka naiwnośc nie posądzam;)- zapewne Częstochowa wolała
                  rozpocząc sezon na swoim stadionie. Jezeli zawodnicy byli nieobjeżdżeni to tak
                  było bezpieczniej. Inna sprawa to czy Bydgoszcz byłaby w stanie tak na bigeu
                  przygotowac się do organizacji zawodów w okresie przedswiątecznym. I wreszcie-
                  przełożenie meczu jest normalna praktyką i to nie tak ze coś sie wielkiego stało
                  ze akurat Polonia i CKM sobie raz nie pojechały.
      • Gość: aUthor Re: cżestochowa chce przełożyć mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 22:10
        Pozdrawiam Pana prezesa Wojciechowskiego! Ze smutkiem stwierdzam, że miałem rację.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka