Gość: michal IP: *.zone11.bethere.co.uk 04.04.10, 13:15 dabljuzi, vautrin i twocapunktu to trolle co pojecia o F1 nie maja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Raven Kubica: Musiałem oszczędzać silnik IP: *.direct-adsl.nl 04.04.10, 13:27 Robert jestes wspanialy,gratuluje dobrego wyniku i oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
northyorkshire Przypominam... Vettel 04.04.10, 13:36 to ten, którego nie chciało u siebie "genialne" BMW... Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: Przypominam... Vettel 04.04.10, 13:56 LOL, a co, fart nie ma nic do rzeczy? Dużo, trafił do zdecydowanie najlepszego zespołu a mimo to jest na żenująco słabej pozycji, ale już nie długo (w końcu będzie pierwszy, pewnie po następnym wyścigu). I to był czysty fart, poprzedni sezon to była loteria, wszystko przewrócone do góry nogami, każdy chciał trafić do Ferrari (lub MacLarena) a tu znienacka wyskoczyły 2 teamy. Zaś w poprzednim sezonie udało mu się szybko zakończyć walkę o MŚ. W tym sporcie dużo zależy od samochodu, gdyby Kubica był w Red Bullu to by został MŚ, a Vettel w BMW też by szorował tyły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacuncao Re: Przypominam... Vettel IP: *.slubice.vectranet.pl 04.04.10, 16:33 czyli po prostu mogli go wziąć zamiast Heidfelda - też Niemca, więc wszystko się dalej zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.s. Re: Przypominam... Vettel IP: *.chello.pl 04.04.10, 21:31 Baranku jeden , żeby wypisywać takie bzdury to nieżle sie trzeba opić i obeżreć a że sa święta to jest to w jakiś sposób wybaczalne , powiedz mi tylko jedno, dlaczego Schumacher nie wygrywa dla mercedesa gp , przeciez to 7-krotny mistrz świata....?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Przypominam... Vettel IP: 213.71.28.* 06.04.10, 13:12 Nie chcieli go, bo dawał kiepski "feedback" inżynierom. Jest szybki ale kiepski w "car development". W Red Bullu nie było to tak istotne, bo mieli już doświadczonego Webbera, a poza tym geniusza Neweya. Odpowiedz Link Zgłoś
dabljuzi Doczlapal sie 04.04.10, 13:38 jak nie silnik to opony, jak nie opony to balans, jak nie balans to paliwo, itd, itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Doczlapal sie IP: *.croy.cable.virginmedia.com 04.04.10, 13:54 smutny z ciebie czlowiek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriss Re: Doczlapal sie IP: *.konin.mm.pl 04.04.10, 14:25 Żałosne ... jak na dziecko neo przystało. Idź zobacz bo mamusia już pewnie obiadek zrobiła ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slav Re: Doczlapal sie IP: *.toya.net.pl 04.04.10, 15:29 @dabljuzi - lol gościu, ty tak dla jaj trollujesz, czy naprawde jesteś takim kretynem? ja się pytam, gdzie byli rodzice jak cie robili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racar Re: Doczlapal sie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.04.10, 19:38 sam pewnie piwko popijasz i stąd te niemądre uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Kubica: Musiałem oszczędzać silnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.10, 13:39 Piękne porównanie możliwości i wyczucia obu kierowców Renault. Mam nadzieję, że Pietrow szybko nabierze doświadczenia, co u boku Roberta nie będzie specjalnie trudne. Przez brak tankowania w trakcie wyścigu wzrosła rola kierowców i przemyślanych, szybkich decyzji zespołów, co mnie osobiście bardzo cieszy. Pozdrawiam prawdziwych fanów F1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak Re: Kubica: Musiałem oszczędzać silnik IP: 94.254.208.* 04.04.10, 13:50 jest jeszcze jeden folksdojcz. alakretynl czy jakoś tak. ;) za Ruska tu robi i sieje "przyjaźń polsko radziecką" matołek myśli, że kogoś przekona. alakyr napisał: Niestety polaczki takie sa. Zamiast oddychac swieze powietrze sprawiedliwosci, i dalej trzymac razem z nami sztandar wolnosci narodow woleli nam noz w plecy wbic i amerykanom i niemcom za dobrobyt dope lizac.... Dlatego rossja jest najwieksza. Bo u nas sie liczy wielki cel a nie egoizm. Ale Europa jeszcze zrozumie jak sie kapitalizm zawali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alakyr no no IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.04.10, 14:10 nie tak walecznie warszawiaku. Juz to 44 ´ przerabialiscie i tylko dzieki dobroci i szlachetnosci Rosji zawdzieczacie wasze przerzycie. Gdybysmy chcieli to bysmy was dobili. Ale Rosja jest wielkomyslna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak Re: no no IP: 94.254.208.* 04.04.10, 14:17 zawsze lizaliście buty silniejszemu. ty jesteś najlepszym przykładem. nawet za ruska sie przebierasz, żeby dodać sobie powagi śmierdzący tchórzem folksie. :-D pamiętajcie, tym razem jak podskoczycie to już nie będzie wielkomyślności tylko kamień na kamieniu... a teraz bujaj wory wannabe helmucie. kibel w kebabowni czeka. umyj go porządnie bo ci Turek pysk spierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak Re: Kubica: Musiałem oszczędzać silnik IP: 94.254.208.* 04.04.10, 13:52 bujaj wory wiejski spamerze. idź ponarzekać na "cwaniactwo" Kubicy. Odpowiedz Link Zgłoś
poborowy102 Re: Kubica: Musiałem oszczędzać silnik 04.04.10, 14:09 To idź nażreć się tych żab, wykop sobie norę w ziemi i tam mieszkaj. Odpowiedz Link Zgłoś
pandzik Kubica: Musiałem oszczędzać silnik 04.04.10, 13:58 Kiedy On był bliski Rosbega? Może dziennikarz wpierw zobaczy wyścig, OK? Odpowiedz Link Zgłoś
to_wszystko_bzdury Re: Kubica: Musiałem oszczędzać silnik 04.04.10, 14:05 Był o 6 dziesiątych przez moment, kiedy Rosberga zablokował ktoś dublowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kubica: Musiałem oszczędzać silnik IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.10, 14:07 sam chyba nie widziałeś, w pewnym momencie Kubica był 0,4s za Rosbergiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kubica: Musiałem oszczędzać silnik IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.10, 14:53 1 sekunda to jest blisko, analizatorze wyścigu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomaszekf1 Re: Kubica: Musiałem oszczędzać silnik IP: *.as.kn.pl 04.04.10, 15:05 hym kiedys byl bliskow pytasz?? 1 sek czy 2 sek to nie jest blisko?? bo ja rozumiem ze w f1 sie liczy w tysiecznych sekund ale bez przesady nawet jak jechal 5 sek za rosbergiem to byl blisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f1fan Re: Kubica: Musiałem oszczędzać silnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.10, 15:14 Ale glupoty wszyscy piszecie. To, że w pewnym momencie był 0,6s za rosbergiem, to nie znaczy, że był bliski wyprzedzenia go! a takiego sformułowania użył autor "artykułu". 5s to przepaść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Kubica: Musiałem oszczędzać silnik IP: 82.160.24.* 04.04.10, 22:03 a wy tez macie pojecie, sam mowil ze silnik mu sie przegrzewal a jazda za bolidem w zawirowaniach powietrznych i ciagle proby wyprzedzenia jak tempo ma sie podobne nie ma sensu. wiec lepiej trzymac dystans ok 2 sek i jechac tak zeby oszczedzac opony i silnik jak ten daje sygnaly niepokojace. obaj jechali na tych samych oponach dodatkowo, jakby rosberg popelnil jakis blad to i z 2 sek dystansem spokojnie mozna go wyprzedzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Kubica: Musiałem oszczędzać silnik IP: *.olsztyn.mm.pl 04.04.10, 15:06 no był , sam sobie zobacz a nie się wypowiadasz . w pewnym momenice tracił 0,6 s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Kubica: Musiałem oszczędzać silnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.10, 15:10 byl na 0.6s w na 42 kolko, to kolega za duzo sluchal polsatowych ignorantow, bbc + live timimg to jedyna opcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masa Re: Kubica: Musiałem oszczędzać silnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.10, 15:15 było nawet 0,6sek za Rosbergiem.Musiało Ci się drzemąć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artuuurek Re: Kubica: Musiałem oszczędzać silnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.10, 15:21 kolego może raz jeszcze tobie się przyda obejrzenie bo Robert na 13 okrążen przed metą zliżył się na 0,6 s do Nicka potem pewnie już nastąpilo przegrzanie silnika i stąd ostożna jazda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CAravaggio Re: Kubica: Musiałem oszczędzać silnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.10, 16:05 PRzez kilka okrążeni był jakies 1,5 sekundy za rosbergiem bystarzku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe Ja mam Fiata 28 lat i jeszcze silnik chodzi bo go IP: *.try.wideopenwest.com 04.04.10, 13:58 oszczedzam...zmieniam olej co 4-5 tys.km...na zakretach zwalniam...nawet mandatu nie dostalem przez te 28 lat...policjanty sie napewno denerwujo juz...w niedziele jade z moja ksiezniczka do kosciola i jest ona bardzo zadowolona bo po mszy zawsze mi sie oddaje i przy tym strasznie jeczy a w moim Fiacie slinik pracuje cicho i jestem przyzwyczajony do ciszy dlatego wole pewne sprawy robic z kochanka Ala bo ona jest cicha i ma szersze biodra ktorymi wychodzi mi na przeciw...na swieta moje dziewczyny dostaly tulipany a mojego Fiata umylem i dolalem mu oleju do silnika bo dbam o silnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak Re: Ja mam Fiata 28 lat i jeszcze silnik chodzi b IP: 94.254.208.* 04.04.10, 14:06 spróbuj jeszcze swojego fiata w rure wydechową... na pewno mu sie spodoba i odwdzięczy ci się długimi latami dalszej współpracy. nie zapomnij tylko o posmarowaniu końcówki rury towotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alakyr wymowki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.04.10, 14:06 bla bla, nie walczyl tylko sie czlapal Vitaly walczyl jak lew. A ty sie polaczku nie wychylaj bo jak sie z Niemcami dogadamy to to bedzie "finis polonae", czy jak wy to w tym poj. lacinskim piszecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: wymowki IP: *.hsd1.il.comcast.net 04.04.10, 14:26 Taaa, walczyl i skonczylo sie jak zwykle. Pietrow jezdzi tylko dlatego, ze za to zaplacil, jako kierowca jest beznadziejny. Co ty masz z tymi Niemcami? Przeciez Niemcy ruskimi gardza, uwazaja ich za podludzi, dzicz i nie chca miec(poza rosyjskimi prostytutkami) z nimi nic wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: wymowki 04.04.10, 14:27 Gość portalu: alakyr napisał(a): > bla bla, nie walczyl tylko sie czlapal Człapał na czwartym miejscu. Czy kiedykolwiek jakiś sowiet tak człapał? Nie, nigdy. > > Vitaly walczyl jak lew. Zwłaszcza, jak go STR-y mijały :D > > A ty sie polaczku nie wychylaj bo jak sie z Niemcami dogadamy > to to bedzie "finis polonae", czy jak wy to w tym poj. lacinskim > piszecie. > > Gówno możecie. Co najwyżej dalej spać w nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
kamel_65 Re: wymowki 04.04.10, 14:51 Ciekawe - piszesz z domeny niemieckiej, jakoby Rosjanie byli najlepsi... Możesz wskazać jakieś przykłady? Poza tym jęz. łaciński i polski niewiele mają ze sobą wspólnego - mniej trollowania, więcej myślenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: wymowki IP: 213.71.28.* 06.04.10, 13:39 Przeczytaj, ignorancie, wywiad z Alanem Permane, szefem inżynierów wyscigowych Renault. Wtedy się dowiesz, że to Renault poleciło Robertowi zwolnic i ochłodzić nieco bolid, bo zauważyli, ze są problemy techniczne w bolidzie Roberta i obawiali się, czy on w ogóle dojedzie do mety. No tak, ale zeby to przeczytać, to trzeba by znać języki obce.. Odpowiedz Link Zgłoś
poborowy102 Kubica: Musiałem oszczędzać silnik 04.04.10, 14:08 To idź nażreć się tych żab, wykop sobie norę w ziemi i tam mieszkaj. Sory, ze nie na temat, ale to bardzo ważna kwestia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wymowki Kubica: Musiałem oszczędzać silnik IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.04.10, 14:12 bla bla, nie walczyl tylko sie czlapal Vitaly walczyl jak lew. A ty sie polaczku nie wychylaj bo jak sie z Niemcami dogadamy to to bedzie "finis polonae", czy jak wy to w tym poj. lacinskim piszecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak Re: Kubica: Musiałem oszczędzać silnik IP: 94.254.208.* 04.04.10, 14:24 alakretyn, helmucki kwadratowy półmózgu zmień se nicka na "sjergiej" to może się ktoś nabierze. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilicz Re: Kubica: Musiałem oszczędzać silnik IP: *.tktelekom.pl 04.04.10, 14:31 Tak,widziałem jak walczył z młodziakiem Jaime Alguersuari a zaraz po tym z Buemi,słabe bolidy toro rosso wyprzedziłe Pietrowa jak ferrari ładę.Myślałem że ten Pietrow jest lepszy ale on jest najgorszym kierowcą w całej stawce,może w wyścigach na deskorplkach bylby w czołówce,chociaż w to też wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko Nie otumaniajcie ludzi! IP: *.czeladz.vectranet.pl 04.04.10, 14:22 "Kubica znów był świetny! Otarł się o podium i to bez pomocy deszczu!",przecież to totalne bzdurki,bo wczoraj w kwalifikacjach właśnie padał deszcz i tylko dzięki temu deszczowi Kucika startował dzisiaj z 6 pozycji.Wczoraj Kubica w Q1 wykręcił najlepszy czas bo zdążył przejechać swoje "szybkie" okrążenie gdy nie padał jeszcze deszcz w przeciwieństwie do kierowców Maclarena i Ferrari,którzy jechali w bardzo obfitym deszczu i nie awansowali do Q2. Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: Nie otumaniajcie ludzi! 04.04.10, 14:30 Do Q2 awansuje bodajże 17 kierowców, więc według Twojego toku rozumowania powinien startować z siedemnastej pozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: Nie otumaniajcie ludzi! IP: *.hsd1.il.comcast.net 04.04.10, 14:32 To fakt, ale juz w decydujacej rundzie, majac najlepszy czas, dostal czerwona flage i zamiast pole position, startowal z trzeciej linii. Uwazam, ze obok Hamiltona, Robert jest najlepszym kierowca w F1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tiger Tak kretynie zajął tak doskonałe miejsce dzięki IP: *.gemini.net.pl 04.04.10, 19:27 szybkiej decyzji swojej i teamu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Kubica: Musiałem oszczędzać silnik IP: *.uddi.cable.virginmedia.com 04.04.10, 14:29 skoro jestes taki znakomity to pojedz zamiast kubicy, capie.jestes kolejnym durnym polakiem ktory wszystko wie i na wszystkim sie zna.polska swoje istnienie opiera na takich kretynach jak ty stad uzasadniona opinia ze polacy nie potrafia niczego zrobic poza toczeniem nieustannych sporow ideolo czyli o niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Skąd w Was(mówię o krytykach Kubicy)tyle zawiści?! IP: 77.222.248.* 04.04.10, 14:44 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak Re: Skąd w Was(mówię o krytykach Kubicy)tyle zawi IP: 94.254.208.* 04.04.10, 14:52 jeździ toto nocami na wózku widłowym w kerfurze albo innym aldiku (to ci "zagraniczni" przeważnie IP.de" ) to wpadają tutaj podleczyć kompleksa - jak ich Turek opie.doli za potrącenie stosu puszek z kocim żarciem. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Skąd w Was(mówię o krytykach Kubicy)tyle zawi IP: *.vc.shawcable.net 04.04.10, 15:04 Wczoraj cala Polska dostala orgazmu bo Kubica "byl genialny" w eliminacjach a dzis juz po orgazmie. Jak mozna sie ekscytowac tak idiotycznym sportem ? Odpowiedz Link Zgłoś
kamel_65 Re: Skąd w Was(mówię o krytykach Kubicy)tyle zawi 04.04.10, 15:37 Boks też jest idiotyczny, a jakoś niektórzy toto oglądają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Skąd w Was(mówię o krytykach Kubicy)tyle zawi IP: 82.160.24.* 04.04.10, 22:11 sam mam margines do sportow, ale ten sport ma dodatkowy smaczek, czyli wyscig technologiczny i plus samych kierowcow (ktorzy jak robert posaidaja duza wiedze techniczna) i jeszcze inzynierow - no co tu duzo mowic caly sztab tegich głów. czyli ten sport wykorzystuje naprawde potencjal ludzkich głowek. a nie jakis boks czy skoki narciarskie, gdzie ciezko doszukac sie jakis wyzszych wartosci i celow procz dawania taniej rozrwyki dla tłumow i zbijaniu kasy :/ dla mnie czlowieka szanujacego nauke i dokonania w tejk sferze jest to niezla dyscyplina, troszke smuca te limitowane budzety i ograniczenia ktore nie pozwalaja rozwinac skrzydel jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
kamel_65 Re: Skąd w Was(mówię o krytykach Kubicy)tyle zawi 04.04.10, 14:53 Bo Robert jest po podstawówce i osiągnął więcej niż łone - te magistry... :) Typowa polska zawiść - jak ktoś osiągnie więcej niż typowy zakompleksiony polaczek - trzeba mu dokopać i napluć na niego... Odpowiedz Link Zgłoś
newyorker77 Kubica: Musiałem oszczędzać silnik 04.04.10, 15:36 jak czytam o tym bufonie, to widze, ze najlepszy to on jest, lecz wylacznie w wyjasnianiu, dlaczego i tym razem nie udalo sie. Zal cztery litery sciska od takich "ambasadorow" POlskiego sportu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: newyorker Re: Kubica: Musiałem oszczędzać silnik IP: *.si.res.rr.com 04.04.10, 16:24 Hey, Little s..t. Go and f..k yourself. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: Kubica: Musiałem oszczędzać silnik IP: *.hsd1.il.comcast.net 04.04.10, 16:59 To nie czytaj. Boze, skad sie biora tacy palanci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borin Re: Kubica: Musiałem oszczędzać silnik IP: *.toya.net.pl 04.04.10, 17:18 @newyorker77 Ćwoku, zanieczyszczasz takimi postami net. To, że możesz coś napisać, nie oznacza, ze musisz korzystać z tej możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kubica: Musiałem oszczędzać silnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.10, 01:24 ty za to jesteś doskonałym ambasadorem polskiego sportu .... Ciekaw tylko jestem co w nim osiągnołeś i czemu nie startowałeś w F1 .... Odpowiedz Link Zgłoś
conan1977 Re: Kubica: Musiałem oszczędzać silnik 05.04.10, 02:55 a ty baranie pojełbyś lepiej,to pakuj się ijedż kretynie może będziesz lepszy od Kubicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolt Re: Kubica: Musiałem oszczędzać silnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.10, 08:17 Jak nie chcesz czytać to wróć do układania chemii na półkach w lidlu a nie zajmuj się zajęciami zbyt wyczerpujacymi dla twojego umysłu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Kubica: Musiałem oszczędzać silnik IP: 213.71.28.* 06.04.10, 13:59 Przeczytaj, ignorancie, wywiad z Alanem Permane, szefem inżynierów wyscigowych Renault. Wtedy się dowiesz, że to Renault poleciło Robertowi zwolnic i ochłodzić nieco bolid, bo zauwazyli problemy techniczne w bolidzie Roberta i obawiali się, czy on w ogóle dojedzie do mety. I przeczytaj wywiad z szefem teamu Renault, E. Boullierem, kóry powiedział, że kluczowym elementem sukcesu teamu jest Kubica, jego niezwykłe umiejetności i wyczucie techniczne, świetna, bezbłędna jazda, ciężka, nieprzerwana praca z inżynierami - do późna po nocach, jego umiejetności przywódcze i motywowanie całego teamu do coraz lepszej pracy. Boullier powiedział, że Robert jest prawdziwym liderem, kóry motywuje i prowadzi ten team. A Alan Permane, który kiedyś pracowal z Schumacherem, powiedział, że Kubica swoim stylem pracy i osobowoscią lidera bardzo przypomina mu Schumachera i Alonso. Obaj powiedzieli, że są zafascynowani tym, co robi Robert dla tego teamu. No tak, ale zeby to przeczytać, to trzeba by znać języki obce.. Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk Pierwsza siodemka miesci sie w 9 punktach 04.04.10, 16:53 Zaczyna byc ciekawie .... Kubica: Musiałem oszczędzać silnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Pierwsza siodemka miesci sie w 9 punktach IP: 213.71.28.* 06.04.10, 14:01 Takie dostał polecenie od teamu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monk Kubica: Musiałem oszczędzać silnik IP: 78.147.143.* 04.04.10, 17:26 Najlatwiej jest krytykowac,a chodzi o to zeby tej krytyki nie bylo,tylko aplauz i zaakceptowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling staze w Renault F1 dla inzynierow 04.04.10, 17:47 Dwa staze dla mlodych inzynierow w ekipie Renault Gazeta mogla by sie zainteresowac tez tym aspektem wyscigow i rozporopagowac ta akcje. Tak by F1 to nie tylko Kubica ale przynajmniej jeden iznynier z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tiger Dlaczego tutaj jest tylu kretynów ?? IP: *.gemini.net.pl 04.04.10, 19:25 Ciągle tylko dopatrujecie się powodów dla którego Robert uzyskał tak doskonały wynik. Nikt z was się nie cieszy, nie gratuluje. Jesteście śmieciami a nie Polakami! Jesteście zakompleksionymi, małymi ludźmi którzy potrzebują pomocy psychologa. Brawo Robert, pamiętam Cie jeszcze z czasów kiedy byłeś w Krakowie. Powodzenia w Chinach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NC Kubica: Musiałem oszczędzać silnik IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.04.10, 20:34 Kubica zrobił swoje. Świetny start, a potem precyzyjna, konsekwentna jazda. W zasadzie trudno mieć jakiekolwiek uwagi. Ciąg dalszy sezonu będzie funkcją rozwoju samochodu Renault w stosunku do konkurencji, bo na chwilę obecną ich osiągnięcia są dzięki czynnikowi ludzkiemu (klasa RK i bardzo inteligentny sztab) ponad stan. Zastanawiają mnie natomiast awarie Pietrowa. Traktuje zbyt brutalnie samochód czy może robi za zwierzątko doświadczalne, testujące w warunkach bojowych potencjalnie perspektywiczne, ale niepewne podzespoły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyndalski_ Żenujące... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.10, 23:26 To żenujące - jak wielu tutaj bredzi takie głupoty... Jakim kierowcą jest Robert, najlepiej widać porównując go z Witusiem od Putina... :-) Ten dał się ograć chyba 3-4 kierowcom... a potem padł! To już 3 kolejny wyścig, który nie ukończył... Bolid nie należy do najlepszych - co widać... Kubica nabrał jednak doświadczenia i rozwagi - nie dewastuje już tak bolidów jak poprzednio... Nie chcę wyprzedzać na złamanie karku - wyszedł może z założenia, że niekoniecznie trzeba być na podium, żeby być wysoko w klasyfikacji generalnej... Wystarczy punktować jak bokser - systematycznie... Wszelkie szarże kończą sie tak jak w przypadku Alonso dzisiaj... Uważam, że Kubica jeździ na miarę swoich możliwości i optymalnie wykorzystuje bolid. Jako jeden z niewielu ukończył wszystkie wyścigi na niezłych miejscach... 11 - w Bahrajnie niezawinione przez Roberta... z ostatniego miejsca po zadymie, przedarł się na miejsce 11... 2 - no to chyba OK... 4 - też wysoko punktowane, choć poza pudłem... oczywiście mógł ryzykować dla 3 punktów więcej i miejsca na podium, ale mogło to się skończyć tak jak z Alonso... bez punktów! Tak więc szarżować próbując znokautować przeciwników, a może lepiej jak mądry bokser - punktować? Oczywiście każdy jest żądny krwi i chciałby pudło - ale jeśli nie ma realnych możliwości, to brawo za rozsądek ! GRATULUJE Robercie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Żenujące... IP: 213.71.28.* 06.04.10, 14:03 "Kubica nabrał jednak doświadczenia i rozwagi - nie dewastuje już tak bolidów jak poprzednio..." -mozesz mi DOKŁADNIE podac, kiedy to Kubica "dewastował" swoje bolidy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzew Kubica: Musiałem oszczędzać silnik IP: 195.117.116.* 05.04.10, 10:49 Oj pryszcze ,pryszcze wszyscy jesteście wspaniałymi kierowcami w gębie. Tylko dlaczego tylu z Was kończy jazdę w rowach lub na drzewach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaq Kubica: Musiałem oszczędzać silnik IP: 217.98.14.* 06.04.10, 12:43 Chyba jakiś inny wyścig oglądałem bo w tym który widziałem ja Alonso wycofał się po awarii silnika a nie skrzyni biegów Odpowiedz Link Zgłoś