Gość: mrbigstuff IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.10, 14:51 Nowe części można było zobaczyć już w Chinach. Tylne skrzydło Ferrari przygotowane pod F-duct oraz przednie skrzydło Red Bulla. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pocalujta_wujta W jez. polskim "progres" to postep IP: 204.153.88.* 20.04.10, 15:17 Zacznijcie, dziennikarze, pisac po polsku. Ja na codzien 90% czasu mowie po angielsku z racji pracy w amerykanskiej firmie w Nowym Jorku. Jednakze bardzo bym cenil sobie gdyby Polscy dziennikarze krzewili wsrod nas poprawna polszczyzne. (Polak na obczyznie od 15 lat - matura i studia ukonczone w Polsce) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kordas To może najpierw sam zacznij pisać po polsku IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.04.10, 15:38 To może najpierw sam zacznij pisać po polsku. Przymiotniki piszemy z małej tak więc sam popełniłeś błąd w sformułowaniu "Polscy dziennikarze" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dss Re: To może najpierw sam zacznij pisać po polsku IP: 78.33.219.* 20.04.10, 16:02 siedzi za granica 15 lat, jemu mozna wybaczyc ale gazecie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoo Re: To może najpierw sam zacznij pisać po polsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 16:14 Małą literą Kardas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoo Re: To może najpierw sam zacznij pisać po polsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 16:14 *Kordas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buldok Re: W jez. polskim "progres" to postep IP: *.chello.pl 20.04.10, 18:33 czopie!!! przymiotniki piszemy z małej np: niemiecki samochód, polski idiota, amerykański czop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pocalujta_wujta Takze te bledy gramatyczne IP: 204.153.88.* 20.04.10, 15:22 Po jakiemu to jest? "Renault z 46 punktami jest na piątą ekipą wstawce." Kiedys sie mowilo o Polakach co mowili taka polszcyzna: "Ja byc twoja mac" Panie Ceglinski, Zamiast pospiechu w publikowaniu zycze Panu poprawnosci w pisaniu. Poza tym istnieja funkcje w oprogramowaniu, ktore naprawde sa pomocne w korekcie tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boże ratuj! Re: Takze te bledy gramatyczne IP: *.chello.pl 20.04.10, 22:47 To nie jest sedno artykułu! Zawsze jesteś taki bezbłędny, chłopie? SKUPMY SIĘ NA MERITUM, bo treść artykułu jest interesująca, a spostrzeżenia trafne, ja zmniejszających się różnic nie zauważyłem. A tutaj większość zgrywa polonistów. Tam kropka, tu przecinek, duże Pe, małe y. W post scriptum sobie o tym piszcie, zwłaszcza, że to, widać, zwykła literówka. Co za bałwany są w tym kraju, aż ręce opadają!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Takze te bledy gramatyczne IP: *.chello.pl 20.04.10, 22:53 To nie jest sedno artykułu! Zawsze jesteś taki bezbłędny, chłopie? SKUPMY SIĘ NA MERITUM, bo treść artykułu jest interesująca, a spostrzeżenia trafne, ja zmniejszających się różnic nie zauważyłem. A tutaj większość zgrywa polonistów. Tam kropka, tu przecinek, duże Pe, małe y. W post scriptum sobie o tym piszcie, zwłaszcza, że to, widać, zwykła literówka. ręce opadają!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryfon1217 F1. Jak Kubica Red Bulla goni IP: *.bemowonet.pl 20.04.10, 15:24 Autor artykulu wysnul podobne wnioski z kwal jak ja w sobote na innym portalu w komentarzu. Wreszcie ktos mowi ze Renowka odrabia straty, a nie wszyscy malkontenci narzekaja ze sa daleko. Nie jest tak zle z rozwojem renowki. Bedzie dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a F1. Jak Kubica Red Bulla goni IP: *.aster.pl 20.04.10, 16:25 Inspiracje autora: forum.planet-f1.com/index.php?t=msg&th=84209&start=0& Powinien jednak pamiętać, że tory mają różna długość a ich specyfika powoduje różne różnice czasowe. Proszę głębiej zanalizować ten postęp na podstawie poprzednich lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vettel Dziennikarze gonią w piętkę IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.10, 16:48 Po jakiemu jest ten bełkot ? Progres to po rosyjsku ( progries ?)czy po niemiecku, bo po francusku i angielsku jest inaczej - debilu ! Nigdy jeszcze nie było takiej propagandy sukcesu ! Czy Cegliński i Leniarski dostają jaką kase od sponsorów za te idiotyzmy dla półgłowków o jednej sekundzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Plagiat IP: 85.222.87.* 20.04.10, 21:26 Gosciu zaczal czytac strone James'a Allen'a i kopiuje tresci. Rzeczywiscie tak latwiej. Gdyby Wyborcza mnie zatrudnila mialbym jeszcze lepsze artykuly bo przegladam wiecej web-site'ow... Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 F1. Jak Kubica Red Bulla goni 20.04.10, 21:35 To, że Renault się rozwija, to fakt. Notuje postępy podobne jak Byki czy Ferarki - możliwe. Ale trzeba pamiętać, że startowało z niższego pułapu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomi Niestety, do McLarena brakujer wciąż bardzo dużo. IP: *.chello.pl 20.04.10, 23:45 Ale Hamilton w najbliższych wyścigach będzie miał wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el F1. Jak Kubica Red Bulla goni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 10:51 To progres równy najlepszym ekipom. Piękne zdanie. Widać że autor naukę języka polskiego pobiera z gazet sportowych i słuchania pana Szaranowicza. A może tak bardziej po polsku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? F1. Jak Kubica Red Bulla goni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 14:30 Co to znaczy "wstawce"? Odpowiedz Link Zgłoś