Gość: Dziura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 07:56 Piękna walka, wyrachowanie, taktyka i skuteczne ciosy, które wybiły z głowy "Koszmarowi" marzenia o nokaucie!!! Polska Duma górą! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jack Boks. Tomasz Adamek: byłem szybszy, inteligentn... IP: *.gdynia.mm.pl 25.04.10, 08:12 życzę Ci Adamek majstra z całego serca :) Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry pozegnajcie sie z adamkiem 25.04.10, 08:12 stanal przed murem ktory przelazl nie przeskoczyl, nastepny bedzie wyzszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CPSL Re: pozegnajcie sie z adamkiem IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.10, 08:25 co ty powiesz ? Jesteś wybitnie głupi, bo tylko głupiec wypisuje tak oczywiste rzeczy (ładna karta historii Adamka skończy się na Kliczce) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qazek chris był dobrze przygotowany - bueeeeheeehee IP: *.centrum.gliwice.pl 25.04.10, 10:05 otluszczony koles z 20 kg nadwagi o asportowej sylwetce moze byc dobrze przygotowany???areola klepal dotychczas leszczy wiec ma swietny bilans. wez tomek juz nie dokladaj do swego zwyciestwa - wygrales z kelnerem (jedyni przyzwoici bokserzy w wadze ciezkiej ot 2x kliczko i haye) pora o tym zapomnien i przygotowywac sie do becek od ktoregos z w/w trojki Odpowiedz Link Zgłoś
decisive Re: chris był dobrze przygotowany - bueeeeheeehee 25.04.10, 11:04 Gość portalu: qazek napisał(a): wez > tomek juz nie dokladaj do swego zwyciestwa - wygrales z kelnerem (jedyni > przyzwoici bokserzy w wadze ciezkiej ot 2x kliczko i haye) jak sie czyta wasze wypowiedzi to zal was tepych pajacow bierze; kolejna inteligentna wypowiedz; jesli taki ekspert jak ty uwaza ze Arreola to kelner to idz przypierdol swoja lepetyna z calej sily w sciane wtedy zrozumiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Malkontenci IP: *.acn.waw.pl 25.04.10, 08:27 Dla malkontentów Adamek zawsze tylko prześliźnie się, cudem lub fuksem wygra walkę, a tak poza tym, to już nic nie wygra. Jest oczywiste, że kolejne poprzeczki będą coraz wyżej, ale mówienie, że Tomek tak właściwie przelazł w walce z Arreolą świadczy o braku znajomości boksu. Czy Kliczko znokautował Arreolę? Nie. Arreola miał swoją szansę na pokazanie nokautu. Nie udało mu się to, gdyż Adamek ma mocną głowę, a przy tym nie stoi w ringu jak kołek. Co do siły ciosu, to porównaj sobie twarze obydwu pięściarzy po walce. Wiele też świadczą słowa Arreoli po walce, który uznał, że Tomek go pobił. Odpowiedz Link Zgłoś
decisive Re: pozegnajcie sie z adamkiem 25.04.10, 11:01 ale kurwa pajac jestes zazdrosc az czuc jak sie czyta twoja inteligentna wypowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: pozegnajcie sie z adamkiem IP: *.lei3.cable.ntl.com 25.04.10, 17:57 a ty kurwa bys sie zesral na ringu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wałujew Boks. Tomasz Adamek: byłem szybszy, inteligentn... IP: *.chello.pl 25.04.10, 08:15 TO NIECH ZE MNĄ SIĘ SPRÓBUJE!!! DAWAJ, GIEROJ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wałujew Boks. Tomasz Adamek: byłem szybszy, inteligentn... IP: *.chello.pl 25.04.10, 08:18 Dawaj Gieroj! Spróbuj się ze mną!!! WAŁUJEW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Boks. Tomasz Adamek: byłem szybszy, inteligen IP: *.legnica.vectranet.pl 25.04.10, 09:16 To dopiero byłby ubaw. Wynik 0 do kilkuset :) Odpowiedz Link Zgłoś
dabljuzi Ladna walka, jak nie waga ciezka 25.04.10, 08:34 widac jednak, ze Tomek nie ma porzadnego p i e r d o l n i e c i a jakie jest wymagane w tej kategorii! Z drugiej strony poradzil sobie niezle z takim zakapiorem jakim niewatpliwie jest Arreola Odpowiedz Link Zgłoś
swiatowy_kryzys no wielcy znawcy boksu czekamy na wasze opinie 25.04.10, 09:17 głupio wam teraz ??? czego jeszcze potrzeba żebyście wreszcie się zamknęli ??? nawet jak Adamek zdobędzie mistrzowski pas wy znajdziecie powód żeby to kontestować Odpowiedz Link Zgłoś
concat Re: no wielcy znawcy boksu czekamy na wasze opini 25.04.10, 09:43 Przecież jadą go nie za klasę sportową ale za poglądy... Cóż... Polak katolik... Brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
decisive Re: no wielcy znawcy boksu czekamy na wasze opini 25.04.10, 11:11 concat napisała: > Przecież jadą go nie za klasę sportową ale za poglądy... Cóż... Polak katolik.. > . > Brawo!!! a to tez prawda niedawno przeciez czytalem ze koles chcialby zeby Adamek lezal na deskach w tej walce bo ten koles jest przeciwko radiu maryja a Adamek to na PiS glosowal Ci ludzie to maja ponasrywane w tych glowach po prostu heh Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: no wielcy znawcy boksu czekamy na wasze opini 25.04.10, 09:52 swiatowy_kryzys napisał: > głupio wam teraz ??? czego jeszcze potrzeba żebyście wreszcie się zamknęli ??? > nawet jak Adamek zdobędzie mistrzowski pas wy znajdziecie powód żeby to > kontestować ------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks. lubię_dzieci Re: no wielcy znawcy boksu czekamy na wasze opini IP: *.chello.pl 25.04.10, 10:09 mam amulet na sprzedaz. pomoże na raka, na kołtuna, sąsiadce taki wyleczył jajniki. mocny i tani. wyglądasz na wierzacego, to dostaniesz rabat. to co? Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: no wielcy znawcy boksu czekamy na wasze opini 25.04.10, 10:22 Gość portalu: ks. lubię_dzieci napisał(a): > mam amulet na sprzedaz. pomoże na raka, na kołtuna, sąsiadce taki > wyleczył jajniki. mocny i tani. wyglądasz na wierzacego, to > dostaniesz rabat. to co? -------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks. lubię_dzieci nie reflektujesz? naprawdę tanio. IP: *.chello.pl 25.04.10, 10:42 to może dla ślubnej? pomysl o tych jajnikach - lata plyną i nie jestes coraz mlodszy. ps. a jakby trzeba bylo cos o wrożkachi smokach albo i relikwię czy całuny to pytaj smialo. może byc i hurtowo. Odpowiedz Link Zgłoś
decisive Re: no wielcy znawcy boksu czekamy na wasze opini 25.04.10, 11:08 swiatowy_kryzys napisał: > głupio wam teraz ??? czego jeszcze potrzeba żebyście wreszcie się zamknęli ??? > nawet jak Adamek zdobędzie mistrzowski pas wy znajdziecie powód żeby to > kontestować masz racje banda frajerow sie znalazla ekspertow od boksu ktorzy oceniaja bez jakiejkolwiek wiedzy z tej dziedziny sam osobiscie trenuje kickboxing z doswiadczenia wiem ze ci eksperci to nigdy zadnego sportu walki nie uprawiali ale znaja sie na tym najlepiej zenada Odpowiedz Link Zgłoś
swiatowy_kryzys Re: no wielcy znawcy boksu czekamy na wasze opini 25.04.10, 15:41 najczęściej ci eksperci to tylko sport znają z TV ale oczywiście zawsze mają najwięcej do powiedzenia. poza tym czepiają się religijności Adamka co dla mnie jest po prostu głupie. Widać że Wiara daje mu siłę i może właśnie dlatego że jak by powiedział to jakiś klecha z ambony "Adamek daje świadectwo" Coś lub Ktoś prowadzi go do kolejnych zwycięstw. I to jest moim zdaniem bardzo pozytywne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Waga ciężka to dno i metr mułu IP: *.centrum.gliwice.pl 25.04.10, 09:25 koles z kategori sredniej (adamek) przeskoczyl do ciezkiej i ma tam w ogole szanse zaistniej. jego przeciwnicy to starzec, grubas i mega grubas. WTF??? gdzie ci silni zwinni murzyni sprzed 15, 20 lat??? trafi adamek na braci kliczko to dostanie becki. kolesie nie sa rewelacyjni ale w 100% potrafia wykorzystac swoje atuty - do tego sa bardziej inteligentni od adamka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rusek Re: Waga ciężka to dno i metr mułu IP: *.2-0.pl 25.04.10, 10:56 > gdzie ci silni zwinni murzyni sprzed 15, 20 lat??? Jak kto gdzie? W ziemi gdzie ich wbił swoją ręką jak młotkiem Wałujew. Murzyni doskonale sobie zdają sprawę że z gigatami ze wschodu nie mają szans. Odpowiedz Link Zgłoś
decisive Re: Waga ciężka to dno i metr mułu 25.04.10, 11:29 Gość portalu: qaz napisał(a): > koles z kategori sredniej (adamek) przeskoczyl do ciezkiej i ma tam w ogole > szanse zaistniej. UWAGA! wypowiedzial sie kolejny ekspert frajer na forum A czy kiedys Holyfield nie przeszedl z junior ciezkiej TAk ten sam Holyfield ktory pozniej pokonal ponoc niesamowicie mocnego Tysona Poza tym taki osiol jak ty nie rozumie tych zmian kategorii zapewne Adamek wlsanie nie powinien wczesniej walczyc w polciezkiej bo to nie jest jego naturalana waga musial zbijac okolo 15 kg jego przeciwnicy to starzec, grubas i mega grubas. WTF??? o kolega osiol nawet angielszczyzna sie popisal; wcale nie jest powiedziane ze te twoje czarnuchy z lat 90tych nie oberwaliby od estrady czy Arreoli wlasnie tak mogloby byc > kliczko to dostanie becki. kolesie nie sa rewelacyjni ale w 100% potrafia > wykorzystac swoje atuty - do tego sa bardziej inteligentni od adamka. kazdy bokser nawet najlepszy moze przegrac pzegrane mieli Lewis, Tyson, Klitschko kazdy z nich a prorok ocenil ze Adamek moze przegrac z nierewelacyjnym Klitschko Twoja wypowiedz to zenada i sie nie wypowidaj wiecej! Moze sie umowimy na sparing co pajacu ? z radoscia ci leb skopie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosiński Boks. Tomasz Adamek: Byłem szybszy, inteligentn... IP: *.master.pl 25.04.10, 09:27 Brawo Adamek! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (po)ruta Boks. Tomasz Adamek: Byłem szybszy, inteligentn... IP: *.chello.pl 25.04.10, 09:48 A ja do wszystkich krytyków Tomka Adamka - nie podoba wam się jego styl i boks, to nie oglądajcie Go - odpierdolcie się od Niego i zachwycajcie się waszymi wałujewami i kliczkami - kundle !!! A do tych co mówią, że nie ma pierdolnięcia - odłóżcie piwa, wstańcie z foteli i stańcie z nim do sparingu - to poczujecie to pierdolnięcie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tentyp Re: Boks. Tomasz Adamek: Byłem szybszy, inteligen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 10:03 to nie chodzi oto, że nie ma mocnego uderzenia bo ma, ale to nie wystarczy na wagę ciężką. Zauważ, że w tej walce Tomek lekko zmasakrował twarz przeciwnika, a właśnie brakowało takiej petardy która powaliła by rywala na deski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The M Re: Boks. Tomasz Adamek: Byłem szybszy, inteligen IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.10, 10:54 Powiedz mi, ilu bokserów położyło Arreole na deski? Powiedz mi, ilu bokserów położyło poprzedniego "grubasa" na deski? Ile on tam miał? 400 w sumie walk w życiu i żadnych desek...? Adamek - uważany za słabego, wzięty z niższej kategorii na dzień dobry dostaje dwóch koksów, których nikt nie znokautował. Obu pokonuje taktyką i inteligencją w ringu. Nie ma i pewnie nie będzie miał atomowego pierd*, ale nadrabia to innymi cechami. Z Kliczkami czy Haye'm na pewno nie będzie faworytem, ale nawet jakby położył wszystkich wcześniej na deski w pierwszej rundzie, toby nim nie był. Ma gość szansę i tyle, właśnie prawdopodobnie wyrównał osiągnięcia Gołoty, więc mordy w kubły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Boks. Tomasz Adamek: Byłem szybszy, inteligen IP: *.icpnet.pl 25.04.10, 11:30 Daj spokój, to jest forum GWna i to własnie tutaj mogą sobie pokrzyczeć takie życiowe pajace. Adamek zawsze, odkąd pamiętam, walczył głową. Miał krótki epizod w którym zaczął walczyć siłą i młotkami i skończyło się to fatalnie. Teraz znowu jest sobą i co najważniejsze to z każdą walka jest mocniejszy. Każda walka to był majstersztyk przygotowania. Ta także - wielki i potężny Arreola, który poległ jedynie z Kliczką, a wcześniej wykazywał się niesamowitą jak na wagę ciężką kondycją i potężnym nokautującym ciosem zadał może z pięć czystych trafionych ciosów. Dwa z nich położyłyby zapewne większość z bokserów profesjonalnych - a na Adamku nie zrobiły większego wrażenia. Oczywiście że większość pajaców nie zauważyła że Tomek znowu walczył zupełnie inaczej niż w poprzednich walkach. To się nazywa taktyka, no ale to już wymaga odrobiny oleju w głowie. Brawo Tomek - teraz czas na prawdziwą walkę o pas. imho kierunek optymalny to Haye, z tym że Haye chyba się lekko obawia i nie stanie do ringu. A Kliczko jest w tym momencie trochę zbyt daleko od Adamka - ale bez przesady, to kwestia przygotowania i czasu. Faktem jest, że obecnie Kliczko ma tylko dwóch powaznych przeciwników - uciekającego Haya i Adamka Brawo Tomek, oby tak dalej! Drobne kroki, ale zawsze do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś
decisive Re: Boks. Tomasz Adamek: Byłem szybszy, inteligen 25.04.10, 14:36 Gość portalu: tentyp napisał(a): > to nie chodzi oto, że nie ma mocnego uderzenia bo ma, ale to nie wystarczy na > wagę ciężką. Zauważ, że w tej walce Tomek lekko zmasakrował twarz przeciwnika, > a > właśnie brakowało takiej petardy która powaliła by rywala na deski. pajacu ekspercie jest wiele takich bokserow ktorzy nigdy nie byli na deskach i nawet nie tacy mocni jak Arreola wiec sie nie wzucaj nam tutaj swoich wypocin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo_adamek! buahahaha! dokladnie tak! IP: *.chello.pl 25.04.10, 10:13 ale fani goloty (nick "szybkie stopy") nie pojmą takich rzeczy. adamek nigdy bnie zostanie idolem drobnych zlodziejaszkow, złodziei samochodow i calej tej polskiej nieudacznej hołoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brysiu Re: buahahaha! dokladnie tak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 10:23 racja kolego... adamek zrobil swoje, taktyka, taktyka i jeszcze raz taktyka gdyby boksowal tak by mu sie podobalo to lezal by w 4 i 5 rundzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmiech Re: buahahaha! dokladnie tak! IP: *.globalconnect.pl 25.04.10, 10:25 Ciesze sie, ze ta "udaczna holota", potrafi jedynie nasladowac swojego idola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dragon Boks. Tomasz Adamek: Byłem szybszy, inteligentn... IP: 193.138.243.* 25.04.10, 10:00 Adamek będzie mistrzem świata, jeszcze wszyscy popamiętają Górala Adamek jest szybki, inteligentny i ma wiarę we własne możliwości to jest jego asem w rękawie...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez_polak brawo! nareszcie polak, ktory osiągnął SUKCES!! IP: *.chello.pl 25.04.10, 10:05 brawo! a krytycy niech sami wyjdą na ring! buahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIX Łoboże... IP: 83.243.107.* 25.04.10, 10:09 Cholera, kolejna nadzieja frustratów - przeciwników Adamka dostała łomot. A przecież Arreola miał go zniszczyć, wbić w ziemie. Trudno teraz bronić tezę, że Adamek nie jest w stanie walczyć w najwyższej kategorii. O ile kupa tłuszczu i flaków, stary trep który nic nie osiągnął a do tego jest tchórzem (A. Hołota) nie był żadnym przeciwnikiem, to pokonanie Arreoli musi wzbudzić respekt. Niewielu się udało do tej pory: Arreola wcześniej przegrał tylko z Kliczko, a większość przeciwników tego zbira z ringu znoszono. To typ, przed którym Hołota by spieprzał gdyby go tylko zobaczył. Ale wiadomo, że boli nie Adamek. Boli, że ten Adamek to jakieś poglądy ma nieprawidłowe. Niepostępowe. Niepolityczne. Nienowoczesne. Pozdrawiam wszystkich kibiców Polaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmiech Re: Łoboże... IP: *.globalconnect.pl 25.04.10, 10:22 Wlasnie zachowales sie tak, jak Adamek. To dlatego tego buca nikt nie lubi. Tu nie chodzi o radyjko babuni - chodzi o szacunek. Adamek i Pudzianowski to ta sama bajka - bajka o wiesniakach, ktorzy cos zrobili i wykorzystuja to, aby ponizac innych. Zapewniam cie jednak, ze gdyby przyszlo walczyc mu kilka lat temu, kiedy boksowali m.in. Lewis, Holyfield, czy Tyson, to nie byloby tak rozowo. Adamek, podobnie jak Kaczynscy nie rozumie, ze legend sie nie obraza. Dlatego pamiec o Malyszu, czy Golocie bedzie trwac wiecznie, a o Adamku nie. A swoja droga - sprawiedliwosc nie istnieje o_o Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Łoboże... 25.04.10, 10:39 Gość portalu: Śmiech napisał(a): > Wlasnie zachowales sie tak, jak Adamek. To dlatego tego buca nikt nie lubi. Tu > nie chodzi o radyjko babuni - chodzi o szacunek. Adamek i Pudzianowski to ta sa > ma bajka - bajka o wiesniakach, ktorzy cos zrobili i wykorzystuja to, aby poniz > ac innych. Zapewniam cie jednak, ze gdyby przyszlo walczyc mu kilka lat temu, k > iedy boksowali m.in. Lewis, Holyfield, czy Tyson, to nie byloby tak rozowo. Ada > mek, podobnie jak Kaczynscy nie rozumie, ze legend sie nie obraza. Dlatego pami > ec o Malyszu, czy Golocie bedzie trwac wiecznie, a o Adamku nie. A swoja droga > - sprawiedliwosc nie istnieje o_o ---------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmiech Re: Łoboże... IP: *.globalconnect.pl 25.04.10, 11:19 Masz racje z tym, ze napisalem "wszyscy", ale jednak z reszta sie nie zgodze. I udowodnij, ze jestem "nieukiem". Z tego co napisales widze, ze nawet zasad interpunkcji nie znasz, ale chetnie uslysze jakie masz dowody na potwierdzenie swojej tezy. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Łoboże... 25.04.10, 12:35 Gość portalu: Śmiech napisał(a): > Masz racje z tym, ze napisalem "wszyscy", ale jednak z reszta sie nie zgodze. I > udowodnij, ze jestem "nieukiem". Z tego co napisales widze, ze nawet zasad int > erpunkcji nie znasz, ale chetnie uslysze jakie masz dowody na potwierdzenie swo > jej tezy. ---------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmiech Re: Łoboże... IP: *.globalconnect.pl 25.04.10, 11:29 P.S. Kaczynscy miedzy innymi starali sie zniszczyc Walese na ktorym wyplyneli i bez ktorego nie zaistnieliby w polityce. Zaszczuli mase ludzi swoim gdakaniem, ale nic konstruktywnego nie potrafili zrobic. Do tego wciaz nikt nie rozumie, co zrobil Jaruzelski - a to tez jest swego rodzaju legenda. I chetnie poczytam o tym "nieuku". Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Łoboże... 25.04.10, 12:41 Gość portalu: Śmiech napisał(a): > P.S. Kaczynscy miedzy innymi starali sie zniszczyc Walese na ktorym wyplyneli i > bez ktorego nie zaistnieliby w polityce. Zaszczuli mase ludzi swoim gdakaniem, > ale nic konstruktywnego nie potrafili zrobic. Do tego wciaz nikt nie rozumie, > co zrobil Jaruzelski - a to tez jest swego rodzaju legenda. I chetnie poczytam > o tym "nieuku". ---------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
sunim Re: Łoboże... 25.04.10, 11:01 O, jest. Frustrat. Wierny fan bożyszcza cinkciarzy, szumowin, drechów, półświatka i bandy niespełnionych-zakompleksionych: Hołoty. Boli ten Adamek co? A przecież już dawno mieli go zniszczyć. Przecież miał sobie nie poradzić. Teraz czas na nowe teorie. Więc pewnie jeszcze jego jest wina że Tyson czy Lewis nie boksują? I pewnie następna walka będzie ostatnią. Nikt Adamka nie lubi? Ja lubię i cenię. To nie tchórzliwa kupa flaków, mocna pod dyskoteką i w nocnych lokalach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmiech Re: Łoboże... IP: *.globalconnect.pl 25.04.10, 11:25 Frustrat? Wyjasnij dlaczego. Widze, ze nie potrafisz uzasadnic swojej wypowiedzi, ale jednak latwo obrazasz innych - tak samo postepuje Adamek. "Wierny fan bozyszcza ..." - nie wydaje mi sie. Po prostu oceniam ludzi po tym jak postepuja, a nie po tym ile zarobili. "Wina?" Nie, to raczej normalne, ze porownuje sie sportowcow roznych okresow i stwierdza, ze kiedys lub teraz sa lepsi lub gorsi. Spojrz na swiat pilkarzy. Nadal sie wraca, ocenia i porownuje dawne druzyny do tych dzisiejszych. I nie napisalem nigdzie, ze nastepna walka bedzie ostatnia. Sam kibicowalem Adamkowi, ale nie podoba mi sie jego zachowanie i dlatego nie daze go sympatia. Czy taka odpowiedz ci wystarczy? Czy potrzebujesz referatu? Odpowiedz Link Zgłoś
sunim Re: Łoboże... 25.04.10, 12:14 Czemu frustrat? Myślę że nie jestem osamotniony, gdy z zażenowaniem obserwuję, jak u części kibiców i mediów kolejne sukcesy (tak, to są prawdziwe sukcesy) Tomka Adamka wywołują raczej frustracje, niż radość. Mamy świetnego pięściarza. Pierwszego boksera, który tylko i wyłącznie ciężką pracą doszedł do sukcesów. Który staje do walki z potężnymi facetami i pokazuje, że masa i siła w boksie to nie wszystko. Który z dumą podkreśla, że jest Polakiem. Który nie wstydzi się tego, kim jest, nawet jeśli naraża się przez to nie jednemu. Za to Adamka szanuję. Czy Adamek będzie mistrzem świata? Mam nadzieję, choć łatwo nie będzie. Lecz nawet jeśli przegra, to jestem dziwnie spokojny, że z honorem. Że nie będzie uciekał w ringu, że da z siebie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tyson Re: Łoboże... IP: *.2-0.pl 25.04.10, 11:22 Koleżko, teraz jest teraz więc nie opowiadaj o Tysonach czy Lewisach. Gołota poniżył siebie i całą Polskę kiedy uciekał z ringu przed Tysonem. Od tamtego czasu jest dla mnie nikim a nie legendą. Ale Polacy właśnie kochają takich frajrów i tchórzy to są ich lygendy. A pozatym co do boksu mają Kaczyńscy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmiech Re: Łoboże... IP: *.globalconnect.pl 25.04.10, 11:51 Skoro nic nie maja, to dlaczego Adamek wciaz o nich mowi, dodajac do tego Rydzyka, Jezusa i swoja zolc? I nie nazywaj mnie "kolezka", bo nie jestem twoim kolega. Czytajac odpowiedzi na moj post moge jedynie stwierdzic, ze gdzies tam was zabolalo, co utwierdza mnie w przekonaniu, ze slusznie oceniam osobe Adamka. Swoj ciagnie do swego. Arreola ma klase, Kliczko ma klase, Wałujew rowniez pokazał, że ja posiada. Adamek tego nie pokazal. Potrafi jedynie jeczec o swojej niesamowitosci, podobnie jak wy plujac na wszystkich dookola. Coz, znizylem sie do poziomu ludzi wypowiadajacych sie na forach internetowych, ale na szczescie brakuje mi doswiadczenia w walce na glupote:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmiech Re: Łoboże... IP: *.globalconnect.pl 25.04.10, 12:01 P.S. Mysle, ze oni walcza dla siebie, a nie dla Polski. Jednak, jesli taki z ciebie patriota, to pochwal sie prosze, co ty zrobiles dla swojego kraju (nie wliczajac agresji rozsiewanej w internecie), skoro tak chetnie oceniasz innych biorac pod uwage to kryterium. Wiesz, ze porazki i zwyciestwa sa wpisane tylko w zycie ludzi czynu? Nie ocenia sie zazwyczaj wygranych i przegranych, ale tych co nic nie robia. Zapytaj rodzicow, moze zapomnieli ci to powiedziec:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wahacz Boks. Tomasz Adamek: Byłem szybszy, inteligentn... IP: *.toya.net.pl 25.04.10, 10:26 Bokserzy postury i klasy Arreoli to szczyt możliwości Adamka. Wołujewa i Kliczków nie przeskoczy, chyba że na ring wyjdą na ciężkim kacu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The M Re: Boks. Tomasz Adamek: Byłem szybszy, inteligen IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.10, 10:56 Wałujewa? Przecież to nie jest bokser, tylko poeta. Odpowiedz Link Zgłoś
twojznajomy Boks. Tomasz Adamek: Byłem szybszy, inteligentn... 25.04.10, 11:00 Gdyby Ali jeszcze walczył to... Bez szans .Gdyby medycyna dała możliwość połączenia dwóch super bokserów i Gołota był ich synem to wtedy Adamek dostał by młucki .Pominę już fakt ,że dostał by też bęcki od Areoli . Wystarczyło by ten dłużej siedział na sali treningowej niż przy piwie i przeznaczył młodość na trenowanie kunsztu bokserskiego .Wtedy Adamek zaliczył by deski w 3 rundzie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygi Re: Boks. Tomasz Adamek: Byłem szybszy, inteligen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.10, 17:33 O kurwa gdyby gdyby Gdyby babcia byla dziadkiem gdyby twoi starsi pomysleli i kiedys cie nauczyli czegokolwiek a nie pierdolenia glupot na forach ale tez faktem jest to ze gdybym byl madrzejszy to bym nie odp na te twoje wymioty ale coz odp a nie jestem twoim znajomym Odpowiedz Link Zgłoś
red1410 będzie miszczem świata..? będzie. 25.04.10, 11:10 ....odniósł ,,wielkie i wspaniałe zwycięstwo '' nad Arreolą.... taaa...dosłownie zmiótł Arreolę z ringu....taaa.....miszczu niczym Haye. Thomas Mohair Gauntlet .......będzie go Kliczko szukał po ringu..swoją drogą, gdyby doszło do walki Haye vs. Mr. Adomek to czy jeden drugiego znalazłby w ringu ..? Odpowiedz Link Zgłoś
decisive Re: będzie miszczem świata..? będzie. 25.04.10, 11:36 red1410 napisał: > ....odniósł ,,wielkie i wspaniałe zwycięstwo '' nad Arreolą.... > taaa...dosłownie zmiótł Arreolę z ringu....taaa.....miszczu niczym > Haye. Thomas Mohair Gauntlet .......będzie go Kliczko szukał po > ringu..swoją drogą, gdyby doszło do walki Haye vs. Mr. Adomek to czy > jeden drugiego znalazłby w ringu ..? i jeszcz jeden Po cotacy jak wy sie wypowiadacie skoro nie macie nic sensownego do powiedzenia Wasze wypowiedzi na temat tej walki sa na poziomie gowniarza z domu opieki tutaj jakis debil napisal "taaa...dosłownie zmiótł Arreolę z ringu....taaa.....miszczu niczym Haye. " frajer sie podnieca ze Adamek nie zmiotl Arreoli z ringu prawdopodobnie nikt go nie zmiecie nawet wasz ukochany Tyson czy Holyfield by tego nie zrobil czy kto inny ale pisanie tego typu komentarzy swiadczy po prostu o kompletnym braku wiedzy na temat boksu albo o niewielkim poziomie ineteligencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: będzie miszczem świata..? będzie. IP: *.icpnet.pl 25.04.10, 11:44 Oczywiście, dla kogos twojego pokroju to ze Adamek trafił o 100% więcej ciezkich ciosów od arreoli nie ma znaczenia? to ze w kazdej statystyce związanej z ciosami był daleko przed Arreola, także? Dla takich znawców, boks to przeciez tylko i wyłączenie nokauty.... taaaa. Jak Pacquiao wygrywa na punkty to też oznacza że to miernota, prawda? taaa. Odpowiedz Link Zgłoś
twojznajomy Boks. Tomasz Adamek: Byłem szybszy, inteligentn... 25.04.10, 11:28 Duża część z forumowiczów nie rozumie na czym polega ten sport .Jeśli ktoś chce uciekać po ringu to niech ucieka .Poza tym to nie jest ucieczka tylko walka w obronie .Jak Taki wielkolud jak Wałujew nie potrafi zagnać pod liny przeciwnika to znaczy ,że jest wolny albo cinki albo jedno i drugie . Odpowiedz Link Zgłoś
red1410 i nawet jeśli Mohair Gauntlet .. 25.04.10, 11:32 ... nie pokona ,,zdecydowanie na punkty'' Kliczki to przyszłość ma już za oceanem zagwarantowaną - może zostać bokserskim kapelanem polonijnym .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moher Brawo Adamek !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 12:03 Walczyłeś inteligentnie jak Szczepański, któremu największe zakapiory nie zwiechrzyli czupruny od pierwszej do ostatniej rundy nie mówiąc o jakimś kuku na twarzy, tak samo i Tobie Arreola nic nie mógł zrobić. Malkontenci, niech porównają wygląd twarzy obu bokserów :). Przyznaję, iż wiara w Boga Adamka, irytuje wielu na tym forum. Można ich zidentyfikować i określić jako tak zwane zło osobowe, które będzie walczyć z ludźmi wierzacymi zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Boks. Tomasz Adamek: Byłem szybszy, inteligentn... IP: 83.238.216.* 25.04.10, 12:29 Nie będziesz najlepszy, poniewaz jestes zadufany w sobie, zbyt pewny siebie,pyszałek i samochwała. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The M Boks. Tomasz Adamek: Byłem szybszy, inteligentn... IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.10, 13:01 A jeszcze się wypowiem odnośnie powodu frustracji tych wszystkich debili z tego forum. Absolutnie nie zgadzam się z poglądami politycznymi Adamka, ale on jest bokserem a nie politykiem. Niech sobie wierzy w co i w kogo chce, ważne jest to, że ma talent i ciężko pracuje by osiągnąć sukces. Dlatego póki nie będzie mi wchodził do domu z tekstem "głosuj na Rydzyka!", to będę go szanował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lothar Boks. Tomasz Adamek: Byłem szybszy, inteligentn... IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.10, 16:11 Cieszę się z sukcesów Adamka,ale stał się troszkę za pyszny... Ja,Ja i ja .. A nawet największe sukcesy skończyć kiedyś się muszą. Brak chłopu szczypty męskiej pokory. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar-kos Boks. Tomasz Adamek: Byłem szybszy, inteligentn... IP: *.miasto.gdynia.pl 25.04.10, 18:33 Brawo Tomek!! Odpowiedz Link Zgłoś