Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zbieramy na ulotki

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.02, 15:03
    Rozpoczynamy akcje Ulotka-Wyjazdy-Infolinia -jest juz projekt ulotki oraz
    numer infolinii.Zwracam sie natomiast z prosba o udzielenie finansowego
    wsparcia na poczet wydatkow zwiazanych z ulotkami(druk itd.)(akcja niezlezna
    od funduszy powstajacego Stowarzyszenia)
    Jednoczesnie zaznaczam ze akcja jest dosc atrakcyjna dla ewentualnych firm czy
    instytucji ktore zechcialby zareklamowac sie na takiej ulotce!
    numer 504377789
    Obserwuj wątek
      • cromm Re: Zbieramy na ulotki-do Radosta i reszty 18.02.02, 18:50
        Radost..ustalcie najpierw ile tego chcecie i w jakim formacie.....mogę załatwić
        druk w drukarnii.....powiem więcej drukarnia to ja...za śmieszne pieniądze i to
        natychmiast...parę tysięcy ulotek ostatnio drukowałem za 150 zł.....jeśli
        jesteście zainteresowani to mój nr.504815622...od środy jestem w Poznaniu
        • Gość: ident Re: Zbieramy na ulotki-do Radosta i reszty IP: *.wszib.poznan.pl 19.02.02, 08:41
          i co do tego numeru to wez aktywuj sobie usluge internet wpisujac 102 w smsie o
          naziwe internet,bo nawet smsa z netu ci nie mozna puscic
      • Gość: guerra Re: Zbieramy na ulotki IP: *.torgal.poznan.pl 18.02.02, 21:14
        a w czwartek proponuję poważne spotkanie programowe
      • Gość: guerra Re: Zbieramy na ulotki IP: *.torgal.poznan.pl 18.02.02, 21:15
        cromm wielkie dzięki

nieskromnie proponuję spotkanie. Nie wszytko da się załatwić via mail

pozdrawiam
      • Gość: ident Re: Zbieramy na ulotki IP: *.wszib.poznan.pl 19.02.02, 08:39
        radost widze ze chcesz zrobic sobie maly interes!
        juz takich jak ty,to spotkalem wielu w zyciu,ktorzy cos chcieli dla klubu
        zrobic ale przy okazji zarobic troche grosza
        • Gość: xxx Re: Zbieramy na ulotki IP: 62.233.186.* 19.02.02, 09:09
          Najważniejsze żeby nikomu nic sie nie udało prawda ident?
          kolejny łeb ktoremu przeszkadza że ktoś chce coś zrobić
        • Gość: Radost Re: Zbieramy na ulotki IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.02, 13:20
          Gość portalu: ident napisał(a):

> radost widze ze chcesz zrobic sobie maly interes!
          > juz takich jak ty,to spotkalem wielu w zyciu,ktorzy cos chcieli dla klubu
          > zrobic ale przy okazji zarobic troche grosza

Na czym mam tu zarobic?? Ewentualni reklamodawcy maja pomoc w sfinansowaniu
          druku ulotek...
          aktywowalem juz usluge internet a wpisuje sie internet i wysyla pod numer 102
          panie mądralinski! Musze przyznac ze debiut na forum masz mało udany - nic nie
          proponujesz a rzucasz oskarzenia....
      • Gość: Feelgood Re: Zbieramy na ulotki IP: 195.216.121.* 19.02.02, 09:59
        Reklamodawców finansujących ulotki interesowałaby możliwość otrzymania faktury.
        Ale jak rozumiem, to jest mozliwe dopiero po rejestracji Stowarzyszenia?
        nARKA
        • Gość: Camara Re: Zbieramy na ulotki IP: 217.96.35.* 19.02.02, 12:50
          Dam stówkę na te ulotki, jeżeli stanowić maja o wyjazdach - a wszystko to, żeby
          mi jakas gniada qrwa ze stolycy nie wypominała mizerii Leszka w meczach na wsi.
      • Gość: RAdost Deklaracje IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.02, 13:38
        Gość portalu: Radost napisał(a):

> Rozpoczynamy akcje Ulotka-Wyjazdy-Infolinia -jest juz projekt ulotki oraz
        > numer infolinii.Zwracam sie natomiast z prosba o udzielenie finansowego
        > wsparcia na poczet wydatkow zwiazanych z ulotkami(druk itd.)(akcja niezlezna
        > od funduszy powstajacego Stowarzyszenia)
        > Jednoczesnie zaznaczam ze akcja jest dosc atrakcyjna dla ewentualnych firm czy
        > instytucji ktore zechcialby zareklamowac sie na takiej ulotce!
        > numer 504377789

Deklaracja Grzeda i Szafir - 30 zlotych

W czwartek bedzie koniecznie trza nam sie spotkac:)

• misza01 Re: Deklaracje 19.02.02, 13:49
          koniecznie, bo szczerze mówiąc pogubiłem się w tym wszystkim.
        • Gość: Feelgood Re: Deklaracje IP: 195.216.121.* 19.02.02, 13:57
          Nie zadeklaruję konkretnej kwoty - na razie. Niedawno otworzyliśmy pub na
          Klasztornej i nie ukrywam, że chętnie się zareklamujemy na ulotkach - ale o
          szczegółach, to chyba nie na forum.
          Pozdrawiam
          nARKA
          • Gość: Cromm Re: Deklaracje IP: *.cust.poz.supermedia.pl 19.02.02, 18:27
            Rozmawiałem dziś z moim drukarzem...mamy trochę "lewego" papieru...wyszło z 8-
            12 tys.ulotek A6 (1\4 A4)za ok. 250 zł. Rozbieżność w ilości ulotek dotyczy -
            ile papieru zostanie po jednej robocie....tylko muszę wiedzieć na kiedy,bo to
            się zmienia z dnia na dzień...papier nie może leżeć...zawsze jest jakaś
            robota...jeśli ktoś może załatwić darmowy papier to w ogóle byłaby rewelka...
            Guerra-jeszcze nic nie zrobiłem,więc z tymi podziękowaniami to się
            wstrzymaj..Pozdr.
            • Gość: guerra Re: Deklaracje IP: *.torgal.poznan.pl 19.02.02, 18:57
              jak na razie to same chęci tu nagradzamy:))))

Cromm 8 tyś ukotek A6 tak jak powiedziałeś
              druk uzależniony od ostatniej danej -orientacyjnej godz wyjazdu do Wrocławia
              (no chyba że rezygnujemy z tej informacji) pytanie moje dotyczy także kwestii
              graficznej- na ile Was stac by ulotkę uczynić możliwie atrakcyjną wizualnie???
              • Gość: Cromm Re: Deklaracje IP: *.cust.poz.supermedia.pl 19.02.02, 19:22
                Mówimy tu o ulotkach jednokolorowych,więc za dużo się powera z tego nie
                wycągnie...muszę mieć text+proponowane grafiki...związane z Stowarzyszeniem
                np.....czy to będzie 8 czy 12 tys. w tym wypadku dużej różnicy nie
                robi...Grafik mi może zrobić z dwie propozycje i roześlę je
                zainteresowanym...jeśli będziecie chcieli..problem może jedynie być z czasem,bo
                pracuję czasem po 15 godzin na dobę i by wszystko zgrać muszę wiedzieć
                odp.wcześnie...ogólnie jeśli ulotki mają być na sobotę to materiał na wtorek
                max..Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka