Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

NBA. Gortat pożartował z Michaelem Jordanem

IP: *.xdsl.centertel.pl 05.05.10, 12:10
    Kurczę news warty umieszczenie na sport.pl
    Obserwuj wątek
      • Gość: Behemot Re: NBA. Gortat pożartował z Michaelem Jordanem IP: *.54.190.190.spray.net.pl 05.05.10, 12:44
        to nie czytaj.
      • Gość: wsx NBA. Gortat pożartował z Michaelem Jordanem IP: *.ip.netia.com.pl 05.05.10, 12:55
        smnieszna sytuacja :)
        • Gość: Logan Re: NBA. Gortat pożartował z Michaelem Jordanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 13:03
          Sytuacja jak sytuacja, jednak dla Gortata to będzie spotkanie, które będzie
          pamiętał do końca życia. Myślę że dla niego ważniejsze niż spotkania z
          Prezydentem/Premierem.
          • Gość: lolson Re: NBA. Gortat pożartował z Michaelem Jordanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 14:45
            Dla mnie na pewno byłoby ważniejsze
        • Gość: funpopachy Re: NBA. Gortat pożartował z Michaelem Jordanem IP: *.spray.net.pl 05.05.10, 13:08
          No strasznie śmieszne ha hahaha, ha
          • Gość: wsx Re: NBA. Gortat pożartował z Michaelem Jordanem IP: *.ip.netia.com.pl 05.05.10, 17:33
            No niestety za gupi jestes zeby zrozumiec dlaczego.
            • dunker15 Re: NBA. Gortat pożartował z Michaelem Jordanem 06.05.10, 10:08
              Czemu? sytuacja jak sytuacja. myślę, że na świecie jest z 5 mln ludzi, którzy
              mają taki tatuaż (mam nawet jednego kolegę, który umieścił sobie his airness na
              ramieniu). Więc nie wiem co może mieć intelekt do nieodnalezienia "śmiesznostki"
              w tym newsie.
              • Gość: wsx Re: NBA. Gortat pożartował z Michaelem Jordanem IP: *.ip.netia.com.pl 06.05.10, 17:24
                Tja, wiem, no ale on sie przyjebal do mnie, to ja sie przyjebalem do niego. A co!
                Sytuacja moze nie hilarious, ale jednak dosyc zabawna. Jak by nie patrzec, masz
                na sobie wytatulowanego goscia, z ktorym rozmawiasz...
      • Gość: twinner78 NBA. Gortat pożartował z Michaelem Jordanem IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.10, 13:03
        FYI: obaj panowie urodzili sie 17 lutego (ten starszy 1963 ten
        młodszy 1984), i to dlatego Marcin ma tautaż His Airness.

cheers
      • Gość: aass Jordan? To ten co nienawidzi... IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 05.05.10, 13:06
        polaków i żydów ?
        • Gość: ppp Re: Jordan? To ten co nienawidzi... IP: *.chello.pl 05.05.10, 13:21
          Nie. To Em
          • Gość: GREG Re: Jordan? To ten co nienawidzi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.10, 13:44
            nie. To Axl
      • Gość: pap NBA. Gortat pożartował z Michaelem Jordanem IP: *.md4.pl 05.05.10, 13:13
        Cały świat zna Gortata... ale kto to jest Michael Jordan???
        • Gość: Khwzaramian Re: NBA. Gortat pożartował z Michaelem Jordanem IP: *.sileman.net.pl 05.05.10, 13:15
          Yup, na pewno wszyscy pytali zdumieni "Co to za frajer i dlaczego rozpiął
          spodnie Gortatowi?!" ;)
      • Gość: mozz Kto myslal.... IP: *.virgobc.com 05.05.10, 15:18
        ze Jordan chcial zobaczyc blizne po operacji wyrostka robaczkowego??
      • Gość: hiipek czarny murzyn rozpial dres bialemu murzynowi hehe IP: *.nycmny.east.verizon.net 05.05.10, 15:20
        • Gość: Mixx Re: czarny murzyn rozpial dres bialemu murzynowi? IP: *.natpool9.outside.ucf.edu 05.05.10, 19:16
          Czyzby to glos jakiegos amerykanskiego "redneck'a" polskiego
          pochodzenia?
      • Gość: Główny Mechanik NBA. Gortat pożartował z Michaelem Jordanem IP: 83.238.186.* 05.05.10, 15:21
        "Równy z niego gość" - i chwała Bogu, w przeciwnym razie trzeba by było tatuaż
        usuwać:-)
      • Gość: Kwadryga Re: NBA. Gortat pożartował z Michaelem Jordanem IP: *.bojko.krakow.pl 05.05.10, 16:16
        Bóg zstąpił z parkietu i rozpiął mu spodnie ;)
        Chicago Bulls 23- pamiętamy!
      • Gość: Fidel NBA. Gortat pożartował z Michaelem Jordanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 16:17
        Ma ktos link z filmikiem do tego? ;)
        • Gość: Mike Re: NBA. Gortat pożartował z Michaelem Jordanem IP: *.kolejnet.upol.cz 05.05.10, 17:50
          taaa.... ma ktoś filmik jak Jordan dobiera się do dresiku Gortata i rozpina zameczek? :D
          A tak serio to może i nie wielki news ale też nie najgorszy.... przynajmniej fajnie wiedzieć że Gortat osiągnął ten poziom że go His Airness kojarzy.... życzę tego każdemu z Nas :)
      • Gość: Zartownis NBA. Gortat pożartował z Michaelem Jordanem IP: *.cg.shawcable.net 05.05.10, 18:47
        My tez tak sobie czasami żartujemy, tzn. rozpinamy..................
        z żonką.
        • lightcik Re: NBA. Gortat pożartował z Michaelem Jordanem 05.05.10, 19:23
          GORTAT TO MA SZCZESCIE !
      • Gość: gaga NBA. Gortat pożartował z Michaelem Jordanem IP: 130.226.230.* 05.05.10, 19:21
        ja uwarzam jak by mial respekt dla gorta to najpierw by go zagail i
        zapytal o pozwolenie czy moze zobaczyc jego poldupki, nastempnym
        razem wezmie go na chama od tylu bo przeciesz jest szefem i wszystko
        moze.
      • Gość: lulu NBA. Gortat pożartował z Michaelem Jordanem IP: 130.226.230.* 05.05.10, 19:27
        gorda jest fajny chopak a jordan lubi chpopakow.
      • Gość: alfonsik NBA. Gortat pożartował z Michaelem Jordanem IP: 130.226.230.* 05.05.10, 19:38
        wiadomo jordan jest homoi lubi chlopakow w luszku z duzymi bananami.
      • Gość: gosc NBA. Gortat pożartował z Michaelem Jordanem IP: *.itt.com 05.05.10, 20:03
        Ludzie maja jednak porabane w glowie, zeby robic sobie tatuaz innego
        gracza, trudno zrozumiec
      • Gość: ludwik oni się po prostu lubią, i co w tym dziwnego IP: *.dip.t-dialin.net 05.05.10, 20:19
        oni się po prostu lubią, i co w tym dziwnego? prawdziwa przyjaźń jest możliwa
        tylko między dwoma mężczyznami
      • Gość: precz z gortatem przecież ten ciec gortat nie zna angielskiego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 22:05
        gortat to ciec i nie zna angielskiego. w jaki sposob sie z nim
        dogadal? pociagal nosem jak zawsze ha ha
        • Gość: john Re: przecież ten ciec gortat nie zna angielskiego IP: *.subscribers.sferia.net 06.05.10, 19:43
          zna, zna
      • Gość: KRysz NBA. Gortat pożartował z Michaelem Jordanem IP: *.chello.pl 06.05.10, 09:24
        Byscie lepiej napisali cos o stronie GORTAT.INFO bo sporo osob jeszcze o niej
        nie wie a jest wiecej warta niz wiekszosc tego co tu piszecie.
      • Gość: mj NBA. Gortat pożartował z Michaelem Jordanem IP: 87.204.122.* 06.05.10, 19:28
        michael jordan chcial zrobic pale gortatowi, zeby ten gral na tak
        wysokim poziomie podczas nieobecnosci howarda na parkiecie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka