Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kto pokaże walkę Gołoty?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 23:11
    moze wkoncu nie bedzie smazyl jajecznicy :D
    Obserwuj wątek
      • Gość: hehe.he Re: Kto pokaże walkę Gołoty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 23:13
        dałby sobie chłopak spokój. Jedynym jego sukcesem był knockout pod hotelem na
        przedstawicielu handlowym:)))
        • Gość: kazimierzp Re: Kto pokaże walkę Gołoty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 23:23
          pokazywanie tchórzliwego chuligana który nie wie co to jest uczciwość w walce.
          Przesada. Może by go tak olać i nie robić więcej z tego szmaciarza bohatera.
        • Gość: ANDRZEJ GOŁOTA DO WSZYSTKICH MOICH KIBICÓW IP: *.dsl.mindspring.com 03.03.04, 19:33
          -Przyjedźcie na moją walkę - co to dla Was kilka lub kilkanaście setek dollarów.
          -Weźcie urlop - powiedzcie szefowi i znajomym z pracy, że musicie, bo jestem
          Waszym kuzynem,
          -Nie zapomnijcie namówić ich na wykupienie transmisji pay-per-view za jedyne
          $50 dollarów (ja z tego dostanę duży procent),
          -Nie denerwujcie się, że przegram, bo i tak się poddam - po co mam walczyć,
          przecież coś mogłoby mi się stać, a pieniądze muszę jakoś zarabiać na życie
          swoje i rodziny,
          -Nie rzucajcie we mnie jedzeniem - ja nie będę głodny, przecież mam tyle kasy,
          że mogę jeść co i gdzie chcę.

Jeszcze raz dziękuję za wierność i za nieszczędzenie Waszych również ciężko
          zarobionych pieniędzy na rozsławianie naszej Polski i jej sportu.
          Andrzej Andrew Gołota
          • Gość: MAX100%HARDCORE ENDRJU TO TY UMIESZ PISAĆ?!?!?! NIESAMOWITE. IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 03.03.04, 20:17
      • Gość: Gość portalu [...] IP: 195.117.234.* 02.03.04, 23:25
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Golota [...] IP: *.dsl.scrm01.pacbell.net 02.03.04, 23:30
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: POLAK Z CHICAGO MAM NADZIEJE ZE NIE POKAZA JEJ W CHICAGO IP: *.pecuser.com 02.03.04, 23:35
        PONIEWAZ ZNOWU BEDE SIE WSTYDZIL ZE JESTEM POLAKIEM
        • Gość: jasiek JA NA PEWNO NIE BEDE OGLADAL IP: *.tnt2.columbia.sc.da.uu.net 03.03.04, 04:03
      • Gość: tak Re: Kto pokaże walkę Gołoty? IP: *.media4.pl / 81.219.224.* 02.03.04, 23:41
        zabawna jest ta rywalizacja stacji telewizyjnych i chec wydania ilus tam
        tysiecy dolarow na transmisje walki, ktora potrwa 1 czy 2 rundy. Wiadomo tez,
        kto wygra i nie za bardzo tylko wiem, co tym razem wywinie Golota (juz teraz
        zaluje Birda). Jak na prawdziwego artyste przystalo: w czasie wystepow ma treme
        i najlepiej mu wychodza pojedynki przed knajpa.
      • Gość: jeez Moralne zobowiązania??? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 00:31
        Pan się chyba z choinki urwał, jeśli liczy na jakiekolwiek moralne zobwiązania...
      • Gość: darenty Golota looser... i znowu z ringu ucieknie? IP: *.c189.t7.mrt.starband.net 03.03.04, 01:05
      • Gość: Jazon 20 tyś baksów za 10 minut?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 07:15
        No bo dłużej ta walka raczej nie potrwa:) Chyba przepłacaja...
      • Gość: jmk Re: Kto pokaże walkę Gołoty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 07:26
        Don King wie gdzie zamieszkuja idioci, którym można opylić skretyniałego
        jajcarza!!!
      • Gość: gość Re: Kto pokaże walkę Gołoty? IP: *.mofnet.gov.pl 03.03.04, 07:38
        biedny Gołota - po co go pokazywać.
      • Gość: Herman Re: Kto pokaże walkę Gołoty? IP: *.tsi.tychy.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 09:50
        A kogo to obchodzi? płacić 50 dolarów za 60 sekund- paranoja
        • Gość: swer Re: Kto pokaże walkę Gołoty? IP: *.do.pl / *.generacja.pl 03.03.04, 12:15
          a może, wbrew naszym przeczuciom, Gołota odbędzie dobrą, techniczną walkę...
      • wolo Re: Kto pokaże walkę Gołoty? 03.03.04, 12:52
        Pokaże TVP. Ale pytanie powinno brzemieć: Kto ją obejrzy?
      • Gość: mario 3 minuty wstydu - szkoda nerwów IP: *.telan.pl 03.03.04, 12:57
        • mary244 Re: 3 minuty wstydu - szkoda nerwów 03.03.04, 13:45
          Mysle ze duzo osob obejrzy. golota jaki jest, taki jest, ale jego walki kiedys
          wzbudzaly duzo sensacji. Miejmy nadzieje tylko, ze za pokazywanie tego boksu
          nie wezmie sie TVN!
      • Gość: legiamistrz niech bedzie TVP IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.03.04, 14:18
        ej no juz c+ bez przesady,niby mam cyfre,ale to nie fair dla innych,dobra walka
        z Polakiem zdarza sie raz na rok-2a lata,wiec juz niech dadza obejrzec tym co
        nie maja cyfry(poza tym przeciez caly czas organizuja gale Adamek-bedzie
        najlepszy,Piatkowski)Najlepiej niech transmituje tvp,bo w tvn-ie Polacy zawszze
        w dupsko dostawali,a Polsat pewnie tez by dal na kodowanych kanalach i wtedy to
        nawet ja nie obejrze
      • Gość: bat Re: Kto pokaże walkę Gołoty? IP: *.hipernet.ras.pl 03.03.04, 20:23
        ja zobacze cala walke w teleekspresie
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka