Gość: ****************** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 23:11 moze wkoncu nie bedzie smazyl jajecznicy :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hehe.he Re: Kto pokaże walkę Gołoty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 23:13 dałby sobie chłopak spokój. Jedynym jego sukcesem był knockout pod hotelem na przedstawicielu handlowym:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazimierzp Re: Kto pokaże walkę Gołoty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 23:23 pokazywanie tchórzliwego chuligana który nie wie co to jest uczciwość w walce. Przesada. Może by go tak olać i nie robić więcej z tego szmaciarza bohatera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDRZEJ GOŁOTA DO WSZYSTKICH MOICH KIBICÓW IP: *.dsl.mindspring.com 03.03.04, 19:33 -Przyjedźcie na moją walkę - co to dla Was kilka lub kilkanaście setek dollarów. -Weźcie urlop - powiedzcie szefowi i znajomym z pracy, że musicie, bo jestem Waszym kuzynem, -Nie zapomnijcie namówić ich na wykupienie transmisji pay-per-view za jedyne $50 dollarów (ja z tego dostanę duży procent), -Nie denerwujcie się, że przegram, bo i tak się poddam - po co mam walczyć, przecież coś mogłoby mi się stać, a pieniądze muszę jakoś zarabiać na życie swoje i rodziny, -Nie rzucajcie we mnie jedzeniem - ja nie będę głodny, przecież mam tyle kasy, że mogę jeść co i gdzie chcę. Jeszcze raz dziękuję za wierność i za nieszczędzenie Waszych również ciężko zarobionych pieniędzy na rozsławianie naszej Polski i jej sportu. Andrzej Andrew Gołota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAX100%HARDCORE ENDRJU TO TY UMIESZ PISAĆ?!?!?! NIESAMOWITE. IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 03.03.04, 20:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość portalu [...] IP: 195.117.234.* 02.03.04, 23:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Golota [...] IP: *.dsl.scrm01.pacbell.net 02.03.04, 23:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK Z CHICAGO MAM NADZIEJE ZE NIE POKAZA JEJ W CHICAGO IP: *.pecuser.com 02.03.04, 23:35 PONIEWAZ ZNOWU BEDE SIE WSTYDZIL ZE JESTEM POLAKIEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek JA NA PEWNO NIE BEDE OGLADAL IP: *.tnt2.columbia.sc.da.uu.net 03.03.04, 04:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Kto pokaże walkę Gołoty? IP: *.media4.pl / 81.219.224.* 02.03.04, 23:41 zabawna jest ta rywalizacja stacji telewizyjnych i chec wydania ilus tam tysiecy dolarow na transmisje walki, ktora potrwa 1 czy 2 rundy. Wiadomo tez, kto wygra i nie za bardzo tylko wiem, co tym razem wywinie Golota (juz teraz zaluje Birda). Jak na prawdziwego artyste przystalo: w czasie wystepow ma treme i najlepiej mu wychodza pojedynki przed knajpa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeez Moralne zobowiązania??? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 00:31 Pan się chyba z choinki urwał, jeśli liczy na jakiekolwiek moralne zobwiązania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darenty Golota looser... i znowu z ringu ucieknie? IP: *.c189.t7.mrt.starband.net 03.03.04, 01:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon 20 tyś baksów za 10 minut?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 07:15 No bo dłużej ta walka raczej nie potrwa:) Chyba przepłacaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmk Re: Kto pokaże walkę Gołoty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 07:26 Don King wie gdzie zamieszkuja idioci, którym można opylić skretyniałego jajcarza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kto pokaże walkę Gołoty? IP: *.mofnet.gov.pl 03.03.04, 07:38 biedny Gołota - po co go pokazywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herman Re: Kto pokaże walkę Gołoty? IP: *.tsi.tychy.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 09:50 A kogo to obchodzi? płacić 50 dolarów za 60 sekund- paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swer Re: Kto pokaże walkę Gołoty? IP: *.do.pl / *.generacja.pl 03.03.04, 12:15 a może, wbrew naszym przeczuciom, Gołota odbędzie dobrą, techniczną walkę... Odpowiedz Link Zgłoś
wolo Re: Kto pokaże walkę Gołoty? 03.03.04, 12:52 Pokaże TVP. Ale pytanie powinno brzemieć: Kto ją obejrzy? Odpowiedz Link Zgłoś
mary244 Re: 3 minuty wstydu - szkoda nerwów 03.03.04, 13:45 Mysle ze duzo osob obejrzy. golota jaki jest, taki jest, ale jego walki kiedys wzbudzaly duzo sensacji. Miejmy nadzieje tylko, ze za pokazywanie tego boksu nie wezmie sie TVN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legiamistrz niech bedzie TVP IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.03.04, 14:18 ej no juz c+ bez przesady,niby mam cyfre,ale to nie fair dla innych,dobra walka z Polakiem zdarza sie raz na rok-2a lata,wiec juz niech dadza obejrzec tym co nie maja cyfry(poza tym przeciez caly czas organizuja gale Adamek-bedzie najlepszy,Piatkowski)Najlepiej niech transmituje tvp,bo w tvn-ie Polacy zawszze w dupsko dostawali,a Polsat pewnie tez by dal na kodowanych kanalach i wtedy to nawet ja nie obejrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bat Re: Kto pokaże walkę Gołoty? IP: *.hipernet.ras.pl 03.03.04, 20:23 ja zobacze cala walke w teleekspresie Odpowiedz Link Zgłoś