Gość: Sławek Re: Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i ju IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.10, 23:23 Cholernie mi przykro Panie Karolu. Od czasu gdy się dowiedziałem o tym wypadku nie mogłem przestać o Panu myśleć. Wierzyłem, że wszystko skończy się happy endem... strasznie współczuje. Teraz musi Pan być silny. Wiem łatwo jest pisać takie słowa ale wierzę, że pan sobie poradzi i przy wsparciu najbliższych przetrwa ten trudny czas. Nadal jest Pan silnym, sprawnym facetem przed którym całe życie. Kończy się pewien etap ale może się Pan czuć zawodnikiem spełnionym. Teraz spokojnie będzie się pan mógł realizować w innych dziedzinach życia. Dziękujemy za wspaniałą postawę na boiskach. Proszę pamiętać, że polscy kibice byli, są i będą z Panem! Ma pan nasze wsparcie. Na zawsze. Pozdrawiam i trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssasds Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.10, 23:31 Karol dla mnie zawsze będziesz wielkim autorytetem.Masz bardzo fajne nastawienie,no ale co...jakoś musisz żyć.Życzę,aby Ci się powiodło bez tego oka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... IP: *.chello.pl 18.06.10, 23:32 Powinniśmy jako kibice zorganizować zbiórkę pieniężną dla Karola. Jesteśmy mu to winni, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghj Re: Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i ju IP: *.net-serwis.pl 18.06.10, 23:33 Panie Karolu strasznie współczuję, proszę się trzymać - mimo wszystko trzeba walczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igorsan26 Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... IP: *.icpnet.pl 18.06.10, 23:34 Karol ta reprezentacja bez ciebie nie będzie taka sama, kurcze czemu tak świetny gość w taki sposób musi zawiesić karierę. Jestem całym sercem z tobą, jesteś najlepszy.... Odpowiedz Link Zgłoś
barca1603 Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... 18.06.10, 23:41 Bardzo współczuję i życzę poprawy i powrotu do sportu... Odpowiedz Link Zgłoś
barca1603 Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... 18.06.10, 23:41 Bardzo współczuję i życzę poprawy i powrotu do sportu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... IP: *.ds10.univ.gda.pl 18.06.10, 23:43 Jakby miał okulary pływackie, pewnie by się to nie wydarzyło, powinni inni zawodnicy tego spróbować. Trzymaj się Karol Odpowiedz Link Zgłoś
barca1603 Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... 18.06.10, 23:44 Bardzo współczuję i życzę wiary i powrotu do sportu... Odpowiedz Link Zgłoś
barca1603 Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... 18.06.10, 23:44 Bardzo współczuję i życzę wiary i powrotu do sportu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat3usz Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... IP: 92.63.32.* 18.06.10, 23:45 Tragedia... Tragedia dla Karola oraz polskiego i światowego szczypiorniaka. Nie sposób opisać jak wielka jest ta strata. Wielkie podziękowania za wspaniałą karierę, życzę aby dalsze, poza sportowe życie, wiodło równie dobrze. Trzymaj się, Karol Odpowiedz Link Zgłoś
pwkam Re: Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszys 18.06.10, 23:50 Brak słów. Nie wiem, co napisać. Coś strasznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... IP: *.fttx.bbned.nl 18.06.10, 23:52 ja pie**le... k*wa mac... masakra... tak mnie zatkało... Karol... trzymaj się... kurde... tak szkoda takiego dobrego gracza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gilo512 Re: Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i ju IP: *.chello.pl 18.06.10, 23:55 Karol trzymaj się !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mapi7 To strasznie smutna wiadomość! IP: *.toya.net.pl 18.06.10, 23:56 To bardzo smutna wiadomość!!!! Pan Bielecki to wspaniały sportowiec Filar naszej piłki ręcznej. Wielka strata dla polskiego sportu i wielka troska dla piłkarza i jego bliskich. Panie Karolu! Dziękuję za wszystkie mecze! Trzymam kciuki za jak najlepsze wyzdrowienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luan Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 23:59 wielka szkoda, ale... Jarosław Stancelewski, zawodnik Stali Nysa, grał w reprezentacji Polski siatkarzy z jednym okiem (drugie szklane). Może nie wszystko stracone? Trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martin Re: Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i ju IP: *.chello.pl 19.06.10, 00:00 dziekujemy Panie Karolu....pelnej pogody ducha...pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jes_tem Re: Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i ju IP: *.chello.pl 19.06.10, 00:10 Panie Karolu! Nie podziękuję za chwile w reprezentacji, bo Pan dalej będzie duchem z tą drużyną... Ja po prostu nie wiem, co powiedzieć. Strasznie przerwana kariera. Cieszę się jedynie, że się Pan nie załamuje. Tak trzymać, bo życie zawsze się jakoś potoczy... A mecz z Danią będę pamiętał długo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.10, 00:11 Jak każdy kibic jestem z Karolem. Jestem przekonany, że w nowej sytuacji będzie sobie radził równie wspaniale jak na boisku. I że znajdzie wsparcie ze strony każdego z nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: San Francisco Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 19.06.10, 00:12 Kibice z San Francisco sa z Panem.Zycza szybkiego powrotu do zdrowia jak rowniez prosza Pana zeby Pana doswiadeczenie ,detrminacja jak rowniez sportowe podejscie do sportu nie zostalo zmarnowane.Zeby to wszystko Pan przekazywal mlodszej generacji pilkarzy recznych.Pozdrawiamy, zyczymy wszystkiego najlepszego i dziekujemy za piekne przezycia przy telewzorach jakie Pan nam dostarczal ogladajac mecze pilki recznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... IP: *.109.202.84.customer.cdi.no 19.06.10, 00:13 Szybkiego powrotu do zdrowia Panie Karolu życzę i mam cichą nadzieję, że zobaczę Pana jeszcze na boisku miotającego z "drugiego piętra" tak, że bramkarze przeciwników nie wiedzą gdzie mają się chować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk strata oka ... IP: *.chello.pl 19.06.10, 00:14 to straszna rzecz, ale spotkało mnie to samo parę lat temu i może czasami nie jest łatwo ale da się normalnie funkcjonować, czy można uprawiać profesjonalny sport to nie wiem, ale życzę Panu Karolowi jak najlepiej i w 100% się z nim solidaryzuje w tych trudnych chwilach, jak pewnie wszyscy jednooczni. Odpowiedz Link Zgłoś
zxcv1984 Re: strata oka ... 19.06.10, 02:32 Współczuję i Tobie i Karolowi Bieleckiemu, ja rok temu doznałem urazu oka z winy lekarza podczas rutynowego zdawałoby się badania ciśnienia w gałce ocznej i dopiero 1.5 miesiąca później zniknęło przymglenie pod rogówką, które powodowało pogorszone widzenie. Przez całe te 1.5 miesiąca dzień w dzień stosowałem leki i byłem bardzo przestraszony wizją tego, że coś będzie nie tak i nie odzyskam nigdy pełnej sprawności wzroku. Jednak to nic w porównaniu z waszym przeżyciem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ślązak Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.10, 00:16 Panie KAROLU. Bardzo mi przykro i bardzo współczuję. Wiem że czasem taki właśnie jest sport , bo też trochę zdrowia dla niego zostawiłem. Ale wierzę że wszystko będzie dobrze. My sportowcy zawsze tak sobie mówimy i nigdy się nie poddajemy. Prawda. ? Jesteś Pan dalej moim idolem w polskim handbalu. ŻYCZĘ BY WSZYSTKO WRÓCIŁO DO NORMY,. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don Re: Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i ju IP: *.pia.abpl.pl 19.06.10, 00:18 Panie Karolu, za to co Pan dał nam - kibicom - wielkie dzięki, nigdy nie zapomnimy. Trzymamy kciuki, żeby się ułożyło Panu jak najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markiz W takiej grzej o pietruszke pokaleczyli Karola IP: *.pools.arcor-ip.net 19.06.10, 00:22 Skorwiel Chorwat pokaleczyl najlepszego zawodnika na swiecie, twoj rzut Karol byl jak cios Kliczko .......powalajacy .Radze jednak nie podejmowac ryzyka i nie probowac grac z jednym okiem .Pozyjemy , zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś