Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i już ...

• Gość: Sławek Re: Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i ju IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.10, 23:23
        Cholernie mi przykro Panie Karolu. Od czasu gdy się dowiedziałem o
        tym wypadku nie mogłem przestać o Panu myśleć. Wierzyłem, że wszystko
        skończy się happy endem... strasznie współczuje. Teraz musi Pan być
        silny. Wiem łatwo jest pisać takie słowa ale wierzę, że pan sobie
        poradzi i przy wsparciu najbliższych przetrwa ten trudny czas. Nadal
        jest Pan silnym, sprawnym facetem przed którym całe życie. Kończy się
        pewien etap ale może się Pan czuć zawodnikiem spełnionym. Teraz
        spokojnie będzie się pan mógł realizować w innych dziedzinach życia.
        Dziękujemy za wspaniałą postawę na boiskach. Proszę pamiętać, że
        polscy kibice byli, są i będą z Panem! Ma pan nasze wsparcie. Na
        zawsze.
        Pozdrawiam i trzymam kciuki.
      • Gość: ssasds Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.10, 23:31
        Karol dla mnie zawsze będziesz wielkim autorytetem.Masz bardzo fajne
        nastawienie,no ale co...jakoś musisz żyć.Życzę,aby Ci się powiodło bez tego oka.
      • Gość: Tomek Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... IP: *.chello.pl 18.06.10, 23:32
        Powinniśmy jako kibice zorganizować zbiórkę pieniężną dla Karola. Jesteśmy mu
        to winni, czyż nie?
      • Gość: ghj Re: Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i ju IP: *.net-serwis.pl 18.06.10, 23:33
        Panie Karolu strasznie współczuję, proszę się trzymać - mimo wszystko trzeba walczyć
      • Gość: Igorsan26 Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... IP: *.icpnet.pl 18.06.10, 23:34
        Karol ta reprezentacja bez ciebie nie będzie taka sama, kurcze czemu tak
        świetny gość w taki sposób musi zawiesić karierę. Jestem całym sercem z tobą,
        jesteś najlepszy....
      • barca1603 Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... 18.06.10, 23:41
        Bardzo współczuję i życzę poprawy i powrotu do sportu...
      • barca1603 Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... 18.06.10, 23:41
        Bardzo współczuję i życzę poprawy i powrotu do sportu...
      • Gość: :( Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... IP: *.ds10.univ.gda.pl 18.06.10, 23:43
        Jakby miał okulary pływackie, pewnie by się to nie wydarzyło, powinni inni
        zawodnicy tego spróbować. Trzymaj się Karol
      • barca1603 Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... 18.06.10, 23:44
        Bardzo współczuję i życzę wiary i powrotu do sportu...
      • Gość: mat3usz Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... IP: 92.63.32.* 18.06.10, 23:45
        Tragedia... Tragedia dla Karola oraz polskiego i światowego
        szczypiorniaka. Nie sposób opisać jak wielka jest ta strata. Wielkie
        podziękowania za wspaniałą karierę, życzę aby dalsze, poza sportowe
        życie, wiodło równie dobrze. Trzymaj się, Karol
        • pwkam Re: Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszys 18.06.10, 23:50
          Brak słów. Nie wiem, co napisać. Coś strasznego.
      • Gość: Tom Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... IP: *.fttx.bbned.nl 18.06.10, 23:52
        ja pie**le... k*wa mac... masakra... tak mnie zatkało...
        Karol... trzymaj się...
        kurde... tak szkoda takiego dobrego gracza...
      • Gość: gilo512 Re: Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i ju IP: *.chello.pl 18.06.10, 23:55
        Karol trzymaj się !!!!
      • Gość: mapi7 To strasznie smutna wiadomość! IP: *.toya.net.pl 18.06.10, 23:56
        To bardzo smutna wiadomość!!!!
        Pan Bielecki to wspaniały sportowiec Filar naszej piłki ręcznej.
        Wielka strata dla polskiego sportu i wielka troska dla piłkarza i jego
        bliskich.
        Panie Karolu!
        Dziękuję za wszystkie mecze! Trzymam kciuki za jak najlepsze
        wyzdrowienie.
      • Gość: luan Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 23:59
        wielka szkoda, ale... Jarosław Stancelewski, zawodnik Stali Nysa, grał w
        reprezentacji Polski siatkarzy z jednym okiem (drugie szklane). Może nie
        wszystko stracone? Trzymam kciuki!
      • Gość: martin Re: Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i ju IP: *.chello.pl 19.06.10, 00:00
        dziekujemy Panie Karolu....pelnej pogody ducha...pozdrawiam...
      • Gość: jes_tem Re: Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i ju IP: *.chello.pl 19.06.10, 00:10
        Panie Karolu! Nie podziękuję za chwile w reprezentacji, bo Pan dalej będzie duchem z tą drużyną... Ja po prostu nie wiem, co powiedzieć. Strasznie przerwana kariera. Cieszę się jedynie, że się Pan nie załamuje. Tak trzymać, bo życie zawsze się jakoś potoczy...
        A mecz z Danią będę pamiętał długo.
      • Gość: niki Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.10, 00:11
        Jak każdy kibic jestem z Karolem. Jestem przekonany, że w nowej
        sytuacji będzie sobie radził równie wspaniale jak na boisku. I że
        znajdzie wsparcie ze strony każdego z nas.
      • Gość: San Francisco Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 19.06.10, 00:12
        Kibice z San Francisco sa z Panem.Zycza szybkiego powrotu do zdrowia
        jak rowniez prosza Pana zeby Pana doswiadeczenie ,detrminacja jak
        rowniez sportowe podejscie do sportu nie zostalo zmarnowane.Zeby to
        wszystko Pan przekazywal mlodszej generacji pilkarzy
        recznych.Pozdrawiamy, zyczymy wszystkiego najlepszego i dziekujemy
        za piekne przezycia przy telewzorach jakie Pan nam dostarczal
        ogladajac mecze pilki recznej.
      • Gość: A Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... IP: *.109.202.84.customer.cdi.no 19.06.10, 00:13
        Szybkiego powrotu do zdrowia Panie Karolu życzę i mam cichą nadzieję, że zobaczę Pana jeszcze na boisku miotającego z "drugiego piętra" tak, że bramkarze przeciwników nie wiedzą gdzie mają się chować...
      • Gość: kk strata oka ... IP: *.chello.pl 19.06.10, 00:14
        to straszna rzecz, ale spotkało mnie to samo parę lat temu i może czasami nie
        jest łatwo ale da się normalnie funkcjonować, czy można uprawiać profesjonalny
        sport to nie wiem, ale życzę Panu Karolowi jak najlepiej i w 100% się z nim
        solidaryzuje w tych trudnych chwilach, jak pewnie wszyscy jednooczni.
        • zxcv1984 Re: strata oka ... 19.06.10, 02:32
          Współczuję i Tobie i Karolowi Bieleckiemu, ja rok temu doznałem urazu oka z winy
          lekarza podczas rutynowego zdawałoby się badania ciśnienia w gałce ocznej i
          dopiero 1.5 miesiąca później zniknęło przymglenie pod rogówką, które powodowało
          pogorszone widzenie. Przez całe te 1.5 miesiąca dzień w dzień stosowałem leki i
          byłem bardzo przestraszony wizją tego, że coś będzie nie tak i nie odzyskam
          nigdy pełnej sprawności wzroku. Jednak to nic w porównaniu z waszym przeżyciem...
      • Gość: Ślązak Karol Bielecki stracił oko. "Urwało się wszystk... IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.10, 00:16
        Panie KAROLU. Bardzo mi przykro i bardzo współczuję. Wiem że czasem taki
        właśnie jest sport , bo też trochę zdrowia dla niego zostawiłem. Ale
        wierzę że wszystko będzie dobrze. My sportowcy zawsze tak sobie mówimy i
        nigdy się nie poddajemy. Prawda. ? Jesteś Pan dalej moim idolem w polskim
        handbalu. ŻYCZĘ BY WSZYSTKO WRÓCIŁO DO NORMY,.
      • Gość: don Re: Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i ju IP: *.pia.abpl.pl 19.06.10, 00:18
        Panie Karolu, za to co Pan dał nam - kibicom - wielkie dzięki, nigdy nie
        zapomnimy. Trzymamy kciuki, żeby się ułożyło Panu jak najlepiej.
      • Gość: Markiz W takiej grzej o pietruszke pokaleczyli Karola IP: *.pools.arcor-ip.net 19.06.10, 00:22
        Skorwiel Chorwat pokaleczyl najlepszego zawodnika na swiecie, twoj
        rzut Karol byl jak cios Kliczko .......powalajacy .Radze jednak nie
        podejmowac ryzyka i nie probowac grac z jednym okiem .Pozyjemy ,
        zobaczymy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka