Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wybory 2010. Min. Rostowski ostrzega. "Sytuacja...

• piotr110660 Rostowski zapadł mi w pamięć z tylko 22.06.10, 10:58
        lekko skrywanych kpin ze śp. Prezydenta Lecha Kaczyńskiego. Dla mnie
        Prezydent uosabia Polskę, stąd kpiny z Prezydenta, kim by nie był, są
        kpinami z Polski, a to mi się nie podoba. Podobnie, Rostowski zapadł
        mi w pamięci z kpin z Jarosława Kaczyńskiego, a więc faktycznie, kpin
        z tych milionów obywateli Polski, którzy głosują na PIS i na niego.
        Tymczasem, te miliony, może to dziwić Pana Rostowskiego, Tuska, czy
        Palikota, nie dadzą się zdelegalizować, mają swoje zdanie i dla wielu
        z nich niebezpieczeństwem jest właśnie Tusk, Rostowski, czy Palikot.
        Proszę więc, aby Pan Rostowski zamilkł, na naukę szacunku dla
        współobywateli, nawet gdy nie są tak genialni jak Pan Minister, jest
        już przecież za późno. Jak widać i to jest największa lekcja
        ostatnich miesięcy, nic już nie będzie jak było. Większość z nas nie
        chce siania nienawiści przez polityków PO, chce merytorycznej, a nie
        wizerunkowej polityki, nie chce grepsów Nowaka, Rostowskiego, czy
        Komorowskiego. Chce porządnego, budzącego szacunek Państwa.
      • crimen Re: Wybory 2010. Min. Rostowski ostrzega. "Sytuac 22.06.10, 11:01
        Kaczyński wygra. To cena za głupotę polityczną, jaką wykazały
        platfusy przy ustawie medialnej. Umów należy dotrzymywać.
      • stax_79 Ludzie zagłosujmy rozsądnie - przecież widać jaki 22.06.10, 11:02
        jest Kłamczyński! Na każdym kroku ta kłamliwa propaganda, na forach
        internetowych widać więcej Pisiorków niż reszty partii - tak jakby mieli
        więcej zwolenników, a przecież wiemy ilu mają około 30%. Nie wmawiajcie mi
        tu, że jakieś cuda są i nagle stali się tak aktywni! Ja wiem kto to pisze,
        są to osoby ściśle powiązane z PiS czyli ich młodzieżówka. A dowodzi
        Kurski! Jak możecie być tak łatwowierni i głosować na władzę kościoła i
        ojca Rydzyka??
        • jorgus737 Re: Ludzie zagłosujmy rozsądnie - przecież widać 22.06.10, 12:13
          stax_79 napisał:

> jest Kłamczyński! Na każdym kroku ta kłamliwa propaganda, na forach
          > internetowych widać więcej Pisiorków niż reszty partii - tak jakby mieli
          > więcej zwolenników, a przecież wiemy ilu mają około 30%. Nie wmawiajcie mi
          > tu, że jakieś cuda są i nagle stali się tak aktywni! Ja wiem kto to pisze,
          > są to osoby ściśle powiązane z PiS czyli ich młodzieżówka. A dowodzi
          > Kurski! Jak możecie być tak łatwowierni i głosować na władzę kościoła i
          > ojca Rydzyka??

ale się uśmiałem,dowodzi mną Kurski ha ha,a Tobą Schetyna?ile płaci?
        • krusnik02 Re: Ludzie zagłosujmy rozsądnie - przecież widać 22.06.10, 12:22
          stax_79 napisał:

> jest Kłamczyński! Na każdym kroku ta kłamliwa propaganda, na forach
          > internetowych widać więcej Pisiorków niż reszty partii - tak jakby mieli
          > więcej zwolenników, a przecież wiemy ilu mają około 30%. Nie wmawiajcie mi
          > tu, że jakieś cuda są i nagle stali się tak aktywni! Ja wiem kto to pisze,
          > są to osoby ściśle powiązane z PiS czyli ich młodzieżówka. A dowodzi
          > Kurski! Jak możecie być tak łatwowierni i głosować na władzę kościoła i
          > ojca Rydzyka??

Za to w Twoich wypowiedziach widać te miłość bijącą od PO i Komorowskiego.
          Rozumiem, że doznałeś szoku po ogłoszeniu oficjalnych wyników I tury i
          zrozumiałeś, że Komorowski nie ma takiego poparcia o jakim mówiły tuningowane
          sondaże dla TVN i Polsatu, ale do cholery - nikt oprócz fanatyków PO nie wierzy,
          że Komorowski będzie niezależnym od PO i Tuska prezydentem - taki kit można
          wciskać dzieciom w przedszkolu. Sami krzyczeliście w czasie prezydentury L.
          Kaczyńskiego, ze jedna partia nie może mieć pełni władzy - czyżby nagła zmiana
          zdania??
      • giuseppe53 kto zapłaci za wycieczkę wyborczą Komorowskiego? 22.06.10, 11:09
        Poleciał do Afganistanu nie z powodu polskiej racji stanu którą ma głeboko w
        d.. tylko by głosy zdobywać!
        Płacić z prywatnej kieszeni a jak nie to niech Pitera się tym zajmie.
        A pan minister to potwierdza, że Komorowski chce prywatyzacji szpitali przez
        szemrana ferajnę ale numer ;-)
      • alikmix Wizja prezydentury Kaczyńskiego 22.06.10, 11:10
        Jaka będzie prezydentura J. Kaczyńskiego wszyscy wiedzą, taka jak brata.
        Przecież cały sterował bratem z "tylnego siedzenia", rachunki za telefon będą
        niższe, nie będzie prowadził ciągłych konsultacji... no chyba, że z mamą
        • krusnik02 Re: Wizja prezydentury Kaczyńskiego 22.06.10, 12:25
          alikmix napisała:

> Jaka będzie prezydentura J. Kaczyńskiego wszyscy wiedzą, taka jak brata.
          > Przecież cały sterował bratem z "tylnego siedzenia", rachunki za telefon będą
          > niższe, nie będzie prowadził ciągłych konsultacji... no chyba, że z mamą

Taka jak Komorowskiego - Tusk będzie dzwonił do Gajowego, a Gajowy będzie
          podpisywał. W wolnej chwili będzie siedział na necie i czytał Wikipedię :D
      • mineyko Wybory 2010. Min. Rostowski ostrzega. "Sytuacja... 22.06.10, 11:14
        Niestety panie ministrze, głupi narodek musi być ukarany.
        Sam tego chce!!
        A jak zabraknie pieniędzy na emeryturki, to powoli zacznie myśleć
        i za jakieś 20 lat zacznie być w Polsce normalnie.
        Kapitalizmu długo się trzeba uczyć!
        • wrojoz !!! 22.06.10, 11:21
          mineyko napisał:

> Niestety panie ministrze, głupi narodek musi być ukarany.
          > Sam tego chce!!
          > A jak zabraknie pieniędzy na emeryturki, to powoli zacznie myśleć
          > i za jakieś 20 lat zacznie być w Polsce normalnie.
          > Kapitalizmu długo się trzeba uczyć!

Tak, głupiutki Naród musi być ukarany Kaczyńskim!
      • boolba Re: WyboryKoniec manipulacji, Strajk w Poznaniu Z 22.06.10, 11:15
        czcigodny maverickpis-ie!

tak się złożyło, że znam kulisy upadku Cegielskiego. Zarząd namaszczony przez
        włodarzy z PiS nie poradził sobie (nie mógł? nie chciał?) z państwowym,
        nienadążającym za rynkiem, molochem gospodarczym, poszedł na inne państwowe
        stanowiska i tam z kolei... też się nie sprawdzili. Firmy dołują!
        Tak wygląda prawda o państwowych firmach, dogorywają i czekają na prywatyzację!

Po co komu wielka firma produkująca coś, co nie jest potrzebne? Silniki
        okrętowe, ciężkie karabiny maszynowe sprzed 60 lat, statki w dobie bessy na
        rynku shippingowym, opony przestarzałych wzorów i typów, czołgi, których nikt
        nie chce kupić... tak można by długo wymieniać. OBUDŹ SIĘ!

Utrzymywanie przemysłu niepotrzebnego, do którego wszyscy dopłacamy ponad 20 lat
        jest BŁĘDEM! Konsekwentne trwanie w tym błędzie skazuje nas tragedię narodową!
        Tak było w innych nacjach, tak będzie i w naszym kraju. Praw ekonomii Pan nie
        zmienisz, możesz się tylko przystosować. Wybór należy do Ciebie!

Jeśli Polska jest dla Ciebie najważniejsza, to musisz wiedzieć co to dla Ciebie
        znaczy w sensie praktycznym i co Ty możesz dla Niej zrobić, Tak, Ty - nie
        Prezydent, nie rząd, nie społeczeństwo. Ja nie jestem na Twoim miejscu, ale
        gdybym był - pakował bym walizkę i na jakiś czas wyjechał (np. do pracy albo w
        długą podróż dookoła świata) albo zajął się wolontariatem, albo skończył z sobą.
        Wszystko zależy od Twoich priorytetów i możliwości. Ja jednak wyjechałbym za
        pracą...

"Alleluja i do przodu!" NIE MÓW TEGO STOJĄC NAD PRZEPAŚCIĄ!
      • boolba Re: ReWybory 2010. Min. Rostowski sie gubi, aj ja 22.06.10, 11:22
        KIM TY NA PRAWDĘ JESTEŚ: PELIKANNET (ona) CZY MAVERICKPIS (on)?!

CZY KAŻDY ZWOLENNIK PiS TO OSZUST, KŁAMCA, DWULICOWIEC, TROLL?????
      • salgold Rostowski niech wraca tam skąd przybył! 22.06.10, 11:23
        czy w Polsce nie ma ludzi godnych stanowiska na które nie wiadomo
        dlaczego przywleczono z Anglii nie w pełni wykwalifikowanego Vicka
        Rostowskiego? Skandal.

A to opinia o Polakach zwolenników PO, zamieszczona na jednym z
        Forum Gazety.
        "Wstyd mi ,ze żyję w Polsce i jestem Polką , wstyd mi utożsamiać się
        z tym narodem pełnych chamów . Zawsze mówiłam i powtarzać będę :
        Stalin wiedział co robił "mordując" polską elitę , inteligencję .
        Pozostał nam chłop ze swoją małorolna mentalnością , religijnym ,
        służalczym strachem i psim , z za płotu ,ujadaniem . Smutny obraz".

Czy macie jeszcze wątpliwości dlaczego Polacy nie powinni głosować
        na hrabiego Komorowskiego?On też nie lubi Polaków.

• kaetchen Re: Rostowski niech wraca tam skąd przybył! 22.06.10, 12:07
          A Kaczyński za to kocha... że hohohohho! Szkoda tylko, że nie Polaków, a władzę...
      • leon9910 Wybory 2010. Min. Rostowski ostrzega. "Sytuacja... 22.06.10, 11:24
        Powiedzcie dlaczego w polsce taki syf,skoro mamy najlepszych
        fachowców!!balcerowicz,bielecki,buze,tusk,wincenty w d--pe kopnięty.A może
        komuś zależy żeby z polski i polaków zrobić pachołków i ustawić nas ja
        palestyńczyków.Niewolnicy we własnym kraju.A panami przybłędy obrzezane!!!No
        dalej młodzi z wypranymi mózgami przez TVN
        WSI24,,GÓWNO-WYMOTNĄ,POLSZMATĘ.Żydostwo takich matołów potrzebuje na
        pęczki!!!Daliśmy się nabrać w 89r.Nie dajcie się nabrać tym żydoesbekom
        ponownie!!
        • kaetchen Re: Wybory 2010. Min. Rostowski ostrzega. "Sytuac 22.06.10, 12:12
          Idź i rządź! Zostań specjalistą, a nie będziesz wszystkich od Żydów wyzywał,
          antysemito. I skąd wiesz, że sam żydowskich korzeni nie masz i tak naprawdę na
          swoich plujesz...?

'Pies, który dużo szczeka daje mało mleka' - jak gdzieś ktoś napisał
          parafrazując znane przysłowie...

• artur74 Rostowski! Litości, dosyć straszenia PiS-em! 22.06.10, 11:35
        Minister finansów demokratycznego państwa wciąż straszy Polaków prezydenturą
        polityka partii opozycyjnej. A kandydat jego rządu na prezydenta RP robi
        kampanię pod szyldem "Zgoda buduje". Co za ironia...
        Miliony Polaków ma inne poglądy polityczne, niż rządząca koalicja. W
        demokracji już tak jest, że każdy dorosły obywatel ma prawo do udziału w
        wyborach a jego poglądy polityczne są jego prywatną sprawą, które gwarantuje
        mu konstytucja!
        W demokratycznym państwie niedopuszczalne jest, by politycy rządzącej opcji
        mogli sobie bezkarnie szydzić ze swoich obywateli. Niestety, w Polsce widać
        już groźne oznaki dyskryminacji części społeczeństwa ze względu na ich poglądy
        polityczne!
        • kaetchen Re: Rostowski! Litości, dosyć straszenia PiS-em! 22.06.10, 12:15
          Z tą 'dyskryminacją' to działa w obie strony - również PIS 'dyskryminuje' PO...

Poza tym Kaczyński krzyczy, że 'Polska najważniejsza', a .. jakoś po jego
          zachowaniu tego nie widać. Dla niego najważniejszy jest czubek jego własnego
          nosa i to, aby rządzić, wygrywać i aby jego było zawsze na wierzchu. Taka
          kłótliwa baba do tego jątrząca, co już nam pokazał za swoich rządów jako premier.
          • krusnik02 Re: Rostowski! Litości, dosyć straszenia PiS-em! 22.06.10, 12:35
            kaetchen napisała:

> Z tą 'dyskryminacją' to działa w obie strony - również PIS 'dyskryminuje' PO...
            >
            >
            > Poza tym Kaczyński krzyczy, że 'Polska najważniejsza', a .. jakoś po jego
            > zachowaniu tego nie widać. Dla niego najważniejszy jest czubek jego własnego
            > nosa i to, aby rządzić, wygrywać i aby jego było zawsze na wierzchu. Taka
            > kłótliwa baba do tego jątrząca, co już nam pokazał za swoich rządów jako premie
            > r.
            Przynajmniej walczył o dobro Polski a nie działał na rzecz obcych - Komorowski
            swoimi ostatnimi wypowiedziami ośmieszył Polskę i Polaków. Dał do zrozumienia,
            że dla niego i jego partii ważniejszy jest dobrobyt Rosji i Gazpromu niż
            uniezależnienie Polski od paliwowego szantażu Wielkiego Brata. I to ma być
            "nasz" prezydent?? Śmiechu warte. Będzie tylko marionetką w gierkach Tuska i
            spółki. Kaczyński jest o tyle lepszy, że trzyma swoja partię za mordę i nikt mu
            nie podskoczy - jak zostanie prezydentem to jego miejsce zajmie tylko i
            wyłącznie polityk PiS przez niego wybrany. To jest zasadnicza różnica.
            • kaetchen Re: Rostowski! Litości, dosyć straszenia PiS-em! 22.06.10, 14:08
              Tylko żebyś się na tym jego 'trzymaniu za mordę' nie przejechał...
              Kaczyński też ośmieszał Polskę i to przed Polakami jak i przed całym światem.
              Czemu tego mu nie pamiętasz? Uważasz, że się zmienił? Bo ja nie sądzę, aby
              człowiek mający po 60tce nagle się zmieniło ot tak. A na pewno nie Kaczyński...
      • pistulka3 Wybory 2010. Min. Rostowski ostrzega. "Sytuacja... 22.06.10, 11:43
        Niewolnicy Vatykanu nie pozwólcie kolejne pięć lat przemlaskać temu
        kurduplowi! Eksmitować klona z Wawelu!
      • r1111111 Wybory 2010. Min. Rostowski ostrzega. "Sytuacja... 22.06.10, 11:50
        Prawda w ustach PO:
        www.youtube.com/watch?v=2RunPGX6B80
        Kultura słowa, spokój i opanowanie w wykonaniu prominentnego działacza PO:
        www.youtube.com/watch?v=o-nzEBqxkWA&feature=player_embedded
        • kaetchen Re: Wybory 2010. Min. Rostowski ostrzega. "Sytuac 22.06.10, 12:20
          Cuda skuteczny PR zdziałać potrafi. I wilka w owczą skórę przyodziać. A oblicze
          prawdziwe po zdobyciu stołka zobaczyć znów mogli będziemy, bowiem Polaków pamięć
          dobra, ale krótka.
      • kazik_123 Wybory 2010. Min. Rostowski ostrzega. "Sytuacja... 22.06.10, 11:58
        Min. Rostowski ma po prostu rację. Jak czytam te brednie o biednym Lechu
        Kaczyńskim, jestem załamany. Zginął w wypadku, każdemu może się zdarzyć. To
        wcale nie zmienia faktu, że był najgorszym prezydentem RP. Jak zaczął? Od
        meldunku złożonego bratu. Nie był prezydentem Polski, tylko PiSu. Ośmieszał
        nas, Polskę - te cyrki z mieszaniem się w politykę zagraniczną rządu, z
        wyjazdami na różne spotkania. Blokował prace parlamentu. Skłócił nas z
        sąsiadami. Polacy mają krótką pamięć. Wystarczyło po katastrofie poczytać
        prasę amerykańską, jest dość obiektywna. I co? Wyliczyli mu wszystkie te
        beznadziejne działania, mimo, że był koalicjantem USA. Bo taki był. I jeszcze
        gorszy będzie Jarosław Kaczyński, bo ten dopiero jest chory na władzę. Smuta...
      • le_os Odpowiadam -Spokojnie ministrze, 22.06.10, 12:03
        Naród zawsze dobrze wybiera ...
      • ebrieta Wybory 2010. Min. Rostowski ostrzega. "Sytuacja... 22.06.10, 12:21
        Tak, min. Rostowski ma rację. Gdyby wygrał Kaczyński to koniec.
        Przecież PiS mówił, żeby zwiększać deficyt, gdy brakło pieniędzy,
        a UE miała pretensje, że właśnie mamy jeszcze za duży deficyt.
        Kaczyński ani jego PiS-owskie uczone na niczym się nie znają, a obie-
        cują biednym ludziom, że oni dadzą pieniądze. Nie mówią tylko skąd
        je wezmą. Plotą głupoty, aby nabrać ludzi i mieć głosy i daje im się
        nabierać różne babcie i nie tylko z Radia Maryja i innych, którzy
        nie wiedzą co się dzieje. ,,A bo tak godały w Radiu Maryja no to i
        jo tak głosowała" i podobne rzeczy i podobni wyborcy Kaczyńskiego.
        A Radio Maryja sieje te swoje wypociny tych niby swoich znawców na
        kraj i cały świat. I wierzą w to Polonusi z USA, bo tam też działa
        ich szef i protektor Radia Maryja Kobylański. A teraz ciekawe jak
        Radio Maryja zareaguje na to, że chce głosy lewicy, a Napieralski
        chce poparcie in vitro i ograniczeń przywilejów Kościoła. Czy na to
        pójdzie też o. Rydzyk? Bo szefowa komitetu Kaczyńskiego może pójdzie,
        bo zawsze była pro invitrówką itp. Zobaczymy co będzie.
      • cyrix22 Niech rząd poda się więc do dymisji... proste. 22.06.10, 12:30
      • aramisek2314 Wybory 2010. Min. Rostowski ostrzega. "Sytuacja... 22.06.10, 12:34
        Zaznaczam! Nie sympatyzuje z żadną partią!! Proszę to przeczytać, skopiować i
        zapisać u siebie w komputerze !!!( jeśli się sprawdzi to co napisałem , to
        jestem prorokiem naszych polskich czasów)!Co ja myślę o polskiej scenie
        politycznej po pierwszej turze wyborów prezydenckich? 1. Mamy dwie Polski<
        Polskę Kaczyńskich i Polskę Komorowskiego: 2.50% obywateli ma los swojej
        Ojczyzny po prostu gdzieś/napisał bym to dosadniej ale to by było nie
        kulturalnie/: 3. Olbrzymi wpływ na życie polityczne w Polsce ma Kościół
        Katolicki, czego się nie spotyka w większości krajów,:4 Kandydaci na
        prezydenta nie koncentrują się na programie co by chcieli zrobić dla Polaków
        i Polski , nie kreślą wizji przyszłości Ojczyzny tylko babrają się ciągle w
        historii wyciągając najczęściej brudne sprawy,:5.Z tego powodu Polacy nie
        kierują się dokonując wyboru , co kandydat nam proponuje, co ma w głowie,a
        mając bardzo krótką pamięć zapominamy jakie kandydat głosił poglądy , czy jak
        rządził rok czy dwa lata wstecz. wybieramy kierując się : bo tak kazał
        ksiądz na ambonie, bo ładnie się uśmiecha, bo ma ładny krawat itd itp.
        6.Kierując się logiką to powinien prezydentem zostać na obecną chwilę
        Komorowski.Dlaczego? W tej chwili rządzi Po I PSL , mając prezydenta
        Komorowskiego w razie niepowodzenia swoich reform Po i PSL nie będą mieli
        na kogo zwalić swoich niepowodzeń bo nie będzie hamulcowego Kaczyńskiego, a
        jeżeli im się uda poprawić sytuację w kraju za te dwa lata to chwała im za
        to!!!/ bo ja nie wierzę,że w wieku 61 lat mogła nastąpić niespodziewana
        odmiana charakteru Jarosława/.Bo dla większości Polaków nie ważne jest kto
        rządzi , tylko jak szaremu Kowalskiemu się żyję na co dzień. 7.Jak
        prezydentem zostanie Kaczyński , przewiduję ,że od razu stanie się hamulcowym
        i znów pogrążymy się w kłótniach i swarach, wojną wśród elit, kabaretami
        politycznymi w TV w wykonaniu pierwszych osób ze świecznika danej partii i
        znów będziemy mieli igrzyska bo jak na razie chlebka to nam chyba nie
        brakuje.8. Po roku rządów Kaczyńskiego trudno będzie z najść Polaka który się
        przyzna ,że głosował na Kaczyńskiego i tu stanie się cud! Nikt Go nie wybierał
        a został prezydentem.. I to by było na tyle...Pamiętaj! Skopiuj i zapisz i za
        rok odczytaj, pamięć Polacy maja krótką do czasów nieodległych , bo historię
        to pamiętają aż za dobrze...
      • judas1 Wybory 2010. Min. Rostowski ostrzega. "Sytuacja... 22.06.10, 12:42
        Jakby ptak wygrał - poproszę o azyl gdziekolwiek - choćby i Mongolia.
      • chu-go Sytuacja beznadziejna - Komorowski może wygrać... 22.06.10, 13:09
        Bardzo widzę zdesperowana musi być marginalna i słaba część narodu skoro dała
        się nabrać na "REKLAMOWANE W TV" pustosłowia Pana "prawiejakSikorski"
        Komorowskiego i jeszcze o zgrozo ten Kononowicz może wygrać...
      • podkanclerzy Reformy głupcze , jakie nosisz to twoja sprawa... 22.06.10, 13:46
        jak Icek przeniesie fabryki na wschód to nie będzie z czego uszyć
        te reformy..
      • gm114 P. Rostowski się boi, bo teczki agentów czekają... 22.06.10, 13:55
        Wiadomo prezydent ma władzę czapkowania przed pomnikami i tyle...

Ale przypadkowo prezydent ma...dostep do teczek tajniaków...

No i stąd ten strach.

NIEPOTRZEBNIE !!!

Panie Rostowski, obaj kandydaci są kandydatami PZPR na usługach
        wiadomych służb.

Nie ma się czego bać.

Oni dobrze wiedzą od zawsze, kto donosił i kto donosi. Nie tylko
        oni, również p. red. Michnik dobrze wie. Przecież to są kumple -
        znają się jak łyse konie.

A ten teatrzyk "sporów" odstawiają dla głupiej gawiedzi.

To dla nich nie jest żadna tajemnica.

A w innych kwestiach są dyletantami.

Ponadto jako socjaliści identycznie będą kraść.

No więc jest nam zupełnie obojetne kto z nich bedzie nas okradał.

Głupi naród obudzi się z ręką w nocniku, gdy już wszystko panowie
        ukradną.

Bo ONI pragną tylko jednego - NASZEGO DOBRA.

Przyjdzie kolosalny kryzys i totalna nedza.

I wówczas głupi naród może się obudzi?!
      • szczepionkipowodujaraka Re: Wybory 2010. Min. Rostowski ostrzega. "Sytuac 22.06.10, 14:08
        komorowski jest beznadziejny z inteligencja maliniaka z 40 latka z elokwncja
        slonia wole kaczora, PO to pozoranci nawet drog nie buduja robia tylko tyle zeby
        nie wypasc z gry nawet stanu kleski niie oglosili zeby komor mial wiekszze
        szanse, teraz widac kto jest iluminati(bezduszne nasienie weza) w polsce,
        wychodzi szydlo z worka juz rozprzedali cala polske wszystkie sklepy albo
        francuskie albo niemieckie, kapitalizm to system dla bogatych potrzebujemy
        troche socializmu zeby kraj byl krajem a nie wyscigiem szcurow zyjacych w
        ogrodzonych osiedlach
      • tylko.nie.komorowski Wybory 2010. Min. Rostowski ostrzega. "Sytuacja... 22.06.10, 14:19
        Być albo nie być dla Polski to decyzja czy aroganci i targowica czy
        POLSKA z jej kulturą, historią i tradycją. Jest wybór między
        psychopatami typu: Palikot, Schetyna, Niesiołowski i Bartoszevitz a
        normalnymi Polakami, ludźmi takimi jak Poncyliusz czy Kurski, nie
        mówiąc o Kaczyńskim, który wyraża to co ważne i istotne dla kraju.
        Macherzy PO przeliczyli się i będzie wilekie bubu, wielkie do
        widzenia po wyborach parlamentarnych, które prezydent Jarosław
        Kaczyński rozpisze! Do drugiej tury trzeba koniecznie wyjaśnić
        okoliczności śmierci prezydenta RP, należy wskazać tych, dla których
        zamach na głowę państwa miał być wzlotem przyspieszonym.
      • nieprawomyslny rostowski rzucony na odcinek? 22.06.10, 14:19
        Rozumiem, że jak Bronek wygra, natychmiast wyciągnie z szuflady
        gotowy projekt 3*15 i kilka innych tanich obiecanek sprzed 3 lat?

Czy raczej "zreformuje" z Rostowskim emerytury podwyższając wiek
        emerytalny mężczyzn do 70 lat, zachowując przywileje świętych krów?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka