Gość: Mariusz Walter IP: *.go.net.pl / *.net.pl 14.03.04, 14:23 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: errata Re: Jak wygląda LOGO Legii? IP: *.go.net.pl / *.net.pl 14.03.04, 14:38 sports.pl/gazety/iso/pilka_nozna_2.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legła Re: Jak wygląda LOGO Legii? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.04, 15:46 Mariusz jest takie... bardzo brzydkie. Po prostu skrót od Legii czli L w O. Czyli wszystko na swoim miejscu- Legia w zerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razorfan Co ten Walter gada? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.04, 23:11 - Jak podobała się panu atmosfera na trybunach przy minus czterech stopniach Celsjusza. - Legia słynie z gorącej atmosfery i dzisiaj kibice nas nie zawiedli. Poza tym taka liczba widzów zjawiła się na Łazienkowskiej po raz ostatni chyba na meczu TVN plus Big Brother kontra aktorzy. Mam nadzieje ze to bylo wyrwane z kontesktu albo nieporozumienie bo jak Walter powiedzial to co mysli to ja sie zaczynam bac o Legie. Z tym Big Brotherem i liczba kibicow to mnie zalamal :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Co ten Walter gada? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 00:33 A kto to jest Big Brother? Odpowiedz Link Zgłoś