Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rysiukiewicz - możesz być bohaterem milionów Polakow !

IP: *.echostar.pl 12.08.01, 08:37
    Piotrze,

daj z siebie wszystko na ostatniej zmianie sztafety 4*400 w finale a
    zostaniesz bohaterem całego kraju !.

Niech nie straszny będzie ci żaden Amerykaniec czy inny sowicie opłacany
    agent. Jeżeli on nawet wyciąga z mitingów miliony dolców to jeżeli na
    ostatniej prostej pójdziesz na maksa to nikt nie wytrzyma twojego tempa.

Pamiętaj - masz być maksymalnym świrem, masz być dziki ! Pamiętaj, że jesteś
    potomkiem zwycięzców z pod Monte Cassino !
    Obserwuj wątek
      • pc Re: Rysiukiewicz - możesz być bohaterem milionów Polakow ! 12.08.01, 10:37
        właśnie, jak będzie wyglądał skład sztafety? Bo napewno nie tak jak w półfinale
        (na 1 zmianie...). Mam nadzieję że powalczą o medal, raczej iestety nie złoty
        (Maćkowiak...), chociaż kto wie?
        • pc Januszewski... 12.08.01, 10:41
          czy zdecydują się na wstawienie płotkarza na którejś ze zmian? Przeszłość
          wskazuje że raczej się wzajemnie nie lubili, ale podobno Januszewski był za
          mocny(!) na finał płotków a raczej na rytm biegu który z trenerem ustalili.
          Jeśli to prawda to chyba warto by go wstawić do sztafety na którąś zmianę...
          • Gość: lenor Re: Januszewski... IP: 213.76.177.* 12.08.01, 11:50
            Januszewski mógłby zaczynać i dać z siebie wszystko, skoro jest tak dobrze
            przygotowany...
            • Gość: butterfl Re: Januszewski... - czy ja wiem? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.01, 20:57
              Januszewski jest niezły, ale za kogo go dać...? Szczerze mówiąc nikt nie
              zawalił... Wszyscy dobrze biegli i nie ma kogo wywalić, a w pięciu chyba nie
              pobiegną...
      • Gość: Fakir Re: Rysiukiewicz - możesz być bohaterem milionów Polakow ! IP: *.dip.t-dialin.net 13.08.01, 00:26
        Szkoda , nic z medalu, ale i tak gratulacje.
        • Gość: lenor Re: Rysiukiewicz - mogłeś być bohaterem milionów Polakow ! IP: 213.76.177.* 13.08.01, 00:30
          Tak jest, dali z siebie wszystko, zeszli w końcu poniżej 3 min...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka