Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sprzedawanie zawodników a punktowanie

16.03.04, 16:18
    Czy jeśli sprzedam zawodnika jeszcze przed ogłoszeniem punktacji za daną
    kolejkę, to czy punkty, jakie on zdobył będą mi doliczone? Np. sprzedaję
    zawodnika po ostatnim meczu kolejki w niedzielę o 23:00, Wy dajecie punkty w
    poniedziałek o 15:00, czy mimo braku już tego zawodnika doliczycie mi punkty,
    jakie zdobył. I jeszcze pytanie w sprawie odłożonego meczu Lech-Górnik Z.
    Rozumiem, że punkty zdobędą tylko ci zawodnicy, których miałem w składzie
    przed pierwszą kolejką tundy jesiennej? A jeśli już nie mam tych zawodników,
    to czy doliczycie mi punkty, jakie ewentulanie zdobędą?

Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • redakcja Re: Sprzedawanie zawodników a punktowanie 16.03.04, 17:10
        Punkty za zwodnika sprzedanego po rozpoczęciu kolejki będą doliczone. Od
        momentu zamknięcia typowania, wszystkie zmiany liczą się na następną kolejkę.
        To jest napisane u góry ekranu (typujesz xx kolejkę).
        Jeżeli chodzi o zaległy mecz Lecha i Górnika (1. kolejka) punkty zdobędą tylko
        ci zawodnicy, któryh prezesi mieli w składzie na pierwszą kolejką
        • alicja115 DO REDAKCJI- GOLIŃSKI 16.03.04, 22:30
          DO PRZEŁOŻONEGO MECZU GÓRNIK-LECH wstawiłem Golińskiego, bo był zdrowy i
          uprawniony do gry.Jeżeli w meczu z Groclinem dostanie żółtą kartkę to w
          zaległym meczu nie będzie mógł wystąpić. Czy uwzględniono w regulaminie
          możliwość sprawiedliwego ustawienia składu, bo wszyscy więdzą, że przez
          lenistwo, czytaj taktyczną zagrywkę Koźmińskiego mecz się nie odbył. Może się
          martwię na zapas, ale szkoda gdybym miał stracić punkty przez krętactwa prezesa
          PZPN i Górnika Zabrze.Jeżeli Goliński dostanie żółtą kartkę w meczu z Groclinem
          i nie wystąpi z Górnikiem Zabrze, to proszę o konkretną odpowiedź REDAKCJĘ.
          Dziękuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka