odzim22 do PZPN 11.08.10, 23:09 Weźcie pierwsza lepszą drużynę z okręgówki albo klasy a i zagrają na podobnym poziomie albo i lepiej za skrzynkę wódki. Po co marnować pieniądze na te 'gwiazdy'? Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Beda w koncu jakies stadiony ale nie bedzie....... 11.08.10, 23:12 .....reprezentacji.....moze jakas Legie Cudzoziemska zatrudnic.... Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Gospodarze tez powinni grac w eliminacjach..... 11.08.10, 23:14 .....aby patalachy na mistrzowstwach nie graly...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Polska - Kamerun IP: *.bredband.comhem.se 11.08.10, 23:12 hehe, piekny meczyk, piekne gole tylko szkoda, ze znowu zal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
5p-factory Panie Franku - idź już pan do domku! 11.08.10, 23:14 wstyd. ale najważniejsze to opluć holendra i zatrudnić polaka. gratuluję rezultatów z ta bandą leni i obiboków. Jedenastu frajerów plus zapasowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Polska - Kamerun żadna niespodzianka IP: *.toya.net.pl 11.08.10, 23:15 Mecze Polskich KOPACZY Tak się najczęściej kończą i możemy powiedzieć że dziś NORMA ZOSTAŁA WYKONANA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Polska - Kamerun IP: *.dynamic.caiway.nl 11.08.10, 23:16 dajcie se siana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Polska - Kamerun IP: *.pool.mediaWays.net 11.08.10, 23:20 cholerne DNO!! jebac PZPN!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciao_mamma Dedykacja dla naszcyh "piłkażuf" IP: *.bialystok.vectranet.pl 11.08.10, 23:22 Wywieśmy im taki transparent: flagowisko.blogspot.com/2010/08/przy-pustych-trybunach-grac-bedziecie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juri nie ma co się denerwować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 23:23 naprawde Panie i Panowie chciałoby się aby nasi wygrywali ale niestety po prostu tak ogólem w piłkę są słabi. dużo po głowie dostaliśmy tego lata( puchary, teraz ten mecz) . wiadomo jest to smutne fajnie by było cieszyć się po bramkach po zwycięstwach no ale tak jak mówie - dobra rada dla bardziej emocjonalnych kobiców- nie denerwujcie się, nie przeżywajcie tego na poważnie. oni nie są tego warci. a w życiu wiadomo stresów i tak nie brakuje. a jeżeli o mnie chodzi topo raz pierwszy piję dziś piwo Zipfer i niestety niezbyt dobre jak dla mnie także nie polecam nikomu ostatnio gustuje w Peroni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: nie ma co się denerwować IP: *.alfanet24.pl 11.08.10, 23:27 Polska piłka to dno w czarnej dupie za Neaderlandczykiem. Ch.uj wam w dupe, ch.uj wam w dupe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: nie ma co się denerwować IP: 94.42.124.* 12.08.10, 11:22 kocham wasze komentarze i przyłączam się pełną piersią ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiotrW Polska - Kamerun IP: 193.107.198.* 11.08.10, 23:25 A to był mecz dobre. Ja myślałem że szachy widzów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Polska - Kamerun IP: *.aster.pl 11.08.10, 23:25 Nie wiem co tak się wyżywacie na tych piłkarzach. Czy to ich wina, że podstaw uczył ich pan Czesio po zawodówce, potem przejął ich pan Włodek (już prezesi wymagali wyników), więc kazał im wykopywać piłkę w trybuny i dobrze skosić, potem wziął ich pod skrzydła w klubie dyletant co to trenera w tv widział, a na koniec najlepsi trafili do pana Franka, którego receptą na grę jest "ku... mać grajcie". Co im zaglądajcie w portfele? Jak wam by dawali kasę to byście nie brali? Pretensje to do prezesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyżyk Polska - Kamerun IP: *.aster.pl 11.08.10, 23:27 Miałem coś napisać, ale zrezygnowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MW Polska - Kamerun IP: *.160.108.61.tvksmp.pl 11.08.10, 23:27 Największa klęska w historii polskiej reprezentacji jesteśmy słabi jak nigdy straszne to jest koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia!!! Tusek na boisko! IP: *.chello.pl 11.08.10, 23:27 Skończą się kłopoty biało-czerwonych . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiotrW Polska - Kamerun IP: 193.107.198.* 11.08.10, 23:29 Ciekawe jak nisko muszą upaść nasi szmaciarze aby mogli wreszcie sami zrezygnować z tej farsy bo to co pokazali to był po prostu wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
fredi07 Polska - Kamerun 11.08.10, 23:29 Polska reprezentacja jak i ligowe drużyny są przynajmniej przewidywalne. Jak już grają to wiadomo, że p..........ą a całe emocje to ile? W szmaciankę patałachom pogrywać a nie w piłkę. Biorą niebotyczną dla przeciętnych ludzi kasę. Za co? Jakby mieli odrobinę ambicji i honoru to do kasy by nie podeszli ale pieniążki to oni wszyscy wezmą. Rozgonić PZPN a pieniądze tylko za wygraną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Charakterystyka PZPN i reprezentacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 23:30 PZPN - niekompetente nieuki albo dzięki komunie albo dzięki klubom z czasów komuny, Strejlau na respiratorze, Lato kretyn nieuk chciwiec a skoro ma IQ<Paris Hilton to wszyscy pod nim pier.lą temat szkolenia młodzieży itp, byle wypłaty i premie szły Smuda -A skoro IQ Laty jest jakie jest to w sam raz - kolejny nieuk, który wierzy że na huki dzis się da trenować w coraz szybszej piłce europejskiej, beż żadnej pokory taktycznej, ustawia chaotycznie skład (Sadlok lewy obrońca, Obraniak playmaker itp., ale 100 tysi + premie idą Repra - zero teamu, zero kondycji i zero chęci gry dla 40mln ludzi ale czy ty Internauto grałbyś pod pijanym Latą i krzyczącym Smudą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woo Smuda w garniturze wygląda jeszcze gorzej niz IP: *.chello.pl 11.08.10, 23:31 Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Czy to dziwne? Trener popiera PO! IP: *.jjs-isp.pl 11.08.10, 23:31 Kolejna klęska tej ekipy, ale lemingi boją się Kaczora i co tu zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antoś emigrantos Re: Czy to dziwne? Trener popiera PO! IP: *.160.108.61.tvksmp.pl 11.08.10, 23:34 Tak Kaczyński by wszedł na boisko i cud by się stał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Re: Czy to dziwne? Trener popiera PO! IP: *.jjs-isp.pl 11.08.10, 23:59 zamilcz lemingu i idź zapłać abonament, bo teraz już trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walt Polska - Kamerun IP: *.kielce.vectranet.pl 11.08.10, 23:32 Wyżelowane frajerstwo, i to bagno PZPN!!!! Ja osobiscie nadal bojkotuję sponsorów tego bagna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antropolok tylko krzyż na bramce nas może uratować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 23:37 albo postawienie pomnika Grzegorza Laty. Trzeba upamiętnić tę katastrofę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hj Polska - Kamerun IP: *.aster.pl 11.08.10, 23:39 Smuda, tzn. szkoda. Ale jest postęp:było 0:6-jest 0:3. W następnym meczu z San Marino 0:0, a potem pokażemy owcom, gdzie ich wyspy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiotrW Polska - Kamerun IP: 193.107.198.* 11.08.10, 23:41 Osobiście dawno nie chodzę na mecze chociaż widziałem 2 połowę w telewizji i to co zobaczyłem to woła o pomstę do nieba. Organizacja w grze 0 umiejętności myślenia na boisku 0 celność to poniżej 0.O czym więc można mówić patrząc na ten cyrk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rom Polska - Kamerun IP: 83.19.248.* 11.08.10, 23:43 jak sobie pomysle ze zdecydowana wiekszosc Polakow gra gorzej niz nasi reprezentanci to mam ochote zabic was wszystkich :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sorg Re: Polska - Kamerun IP: *.aster.pl 11.08.10, 23:54 Nie myśl za dużo. Ty grasz lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś