Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Polska - Kamerun

• Gość: kibic na 100 % Polska - Kamerun IP: *.146.158.187.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.08.10, 08:52
        możecie mnie nazwać frajerem albo kimś w tym stylu ale ja kibicowałem polakom kibicuje i będę kibicował i nie tak jak wszyscy staram się dostrzec jakieś pozytywy nawet te najmniejsze
        Mówicie co Smuda osiągnął w jakich klubach pracował i takie tam a Leo w jakich klubach grał i co najpierw był szał awans na euro leo leo i takie tam a potem przypomnieć wam jak przegrywaliśmy ze Słowacją Słowenią graliśmy miernie nawet z san marino i w wielu meczach z piłkarskimi leszczami nie potrafiliśmy nawet akcji zmontować a wy mecz z Kamerunem nazywacie słabym a jednak od elminacji MŚ dużo się w naszej kadrze polepszyło i nie narzekajcie na przegraną z Kamerunem bo tak to jest jak się stara zbudować reprezentacje nie na teraz na szybko na już tylko na wielką imprezę
        A budowanie reprezentacje to nie tylko wybranie do niej piłkarzy jak tu ktoś pisał a spójrzcie na Argentynę mają wielkie gwiazdy najlepszego piłkarza świata króla strzelców ligi hiszpańskiej piłkarza wszech czasów na ławce trenerskiej i co i dupa przegrywają 4:0 z Niemcami a my z Kamerunem 3:0 i kto jest większym przegranym my czy oni to tyle na ten temat
      • Gość: konwit Polska - Kamerun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 08:58
        porada dla pana smudy-najwazniejsze to sie nie zalamac tylko wziasc
        kija i lac tych pseudopilkarzy!!!!!
      • Gość: Janina Polska - Kamerun IP: *.toya.net.pl 12.08.10, 08:58
        Znacie może jakieś dobre miejscówki na suma w okolicach Płocka?
      • Gość: rts Polska - Kamerun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 09:01
        ale chociaż zrobili sobie fotke z eto:)
      • Gość: Barcelona Polska - Kamerun IP: *.cdma.centertel.pl 12.08.10, 09:12
        siaje baty
      • Gość: Barcelona fan Polska - Kamerun IP: *.cdma.centertel.pl 12.08.10, 09:16
        nic się nie stało Polska miała dużo akcji ale nic z nich nie wychodziło po
        prostu Kamerun im pokazał jak trzeba grać w piłkę .
      • Gość: yaro Polska - Kamerun IP: *.satfilm.net.pl 12.08.10, 09:21
        To szmaty bez honoru i ambicji.Wielkie gwiazdy.Kto jescze nas
        zleje.Miałem nadzieje że Smuda coś zrobi ale widzę że nie ma w kogo
        grać. Nie ma ligi nie ma reprezentacji.Nie ma piłki nożnej.Wszystko
        rozpie...ne
      • Gość: rocco 2010 - najgorszy rok w historii polskiej piłki IP: 195.116.198.* 12.08.10, 09:39
        Reprezentacja przez pół roku nie może zdobyć bramki, przegrywa po 0:6, 0:3, kluby w europejskich pucharach odpadają we wstępnych rundach z drużynami z Azerbejdżanu, niechciani zagranicą grajki masowo wracają na emeryturę do polskich klubów. A tymczasem psudopiłkarze mają najwyższe kontrakty w historii sięgające 400tys. euro.
      • Gość: kruchy Polska - Kamerun IP: *.kalisz.mm.pl 12.08.10, 09:41
        Rozgonić całe towarzystwo Niech się wezmą za uczciwą pracę a nie udają, że
        potrafią grać
      • zdzichu_bhp Polska - Kamerun 12.08.10, 10:00
        Jakoś przyszłości polskiej piłki nie widzę. Słaba liga, niewspółmierne do
        wyników dochody piłkarzy i mamy to co mamy. Kadra narodowa nie może wygrać z
        Kamerunem, kluby nie mogą dobie poradzić z trampkarzami z Tadżykistanu czy
        innego Mozambiku. Z czym do ludu. Mało coś motywacji mają chłopaki. Może
        rozliczać piłkarzy z wyników?
        Wygrany mecz = nagroda (kasa). Przegrany = zero kasy lub choćby symboliczna
        wpłata (powiedzmy 5000 PLN) każdego piłkarza na cele charytatywne. Jak w
        prywatnej firmie, brak wyników = zero nagrody.
        Jak głosi porzekadło ludowe - a gó..a bata nie ukręcisz.
      • Gość: kibicek Polska - Kamerun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 10:03
        Jaki prezydent bronek taka i reprezentacja. Ja się cieszę, że patałachy kopane
        zrobiły patałachom donkowo-kondonkowym prezent z okazji 1000 dni u koryta.
      • Gość: frustrat znajdźmy porządnego trenera póki jeszcze czas IP: *.chello.pl 12.08.10, 10:18
      • Gość: judas1 Polska - Kamerun IP: 81.219.150.* 12.08.10, 10:25
        Smuda nie ma z kim trenować - to pajace bez honoru. Jak sie nie wymieni CAŁEJ
        kadry - dupa z tego...
      • Gość: student Polska - Kamerun IP: 192.100.112.* 12.08.10, 10:43
        Wynik nie powinien byc zaskoczeniem, taki jest poziom polskiej pilki, jesli
        mistrz kraju ma problem z zespolem z azerbejdzanu (nie umniejszajac poziomu
        tamtej pilki, w koncu pokazali jak potrafia grac np w meczu z wisla) to z
        czego budowac reprezentacje ? zero amibicji i kondycji, jedyne rozwiazanie to:
        kurator, rozwalic caly pzpn i wszystko od nowa zbudowac to moze za 20 lat
        bedzie reprezentacja, i co z tego ze fifa nas wykluczy na 5 lat ? a co my
        teraz przez te 5 lat osiagniemy ?
      • Gość: MIly Polska - Kamerun IP: *.zamosc.mm.pl 12.08.10, 10:52
        przecież w Polsce nie ma szkolenia młodzieży Wiecie co jest najlepsze ze nawet za 10 lat nic się nie zmieni w tej kwestii . Dowód o proszę jakiś czemu grałem razem z 4 kumplami w piłkę na boiskach gwardii w moim miescie wpadli goście z (nie będę pisał kto bo zal mi gości a jeszcze to przeczytają i będą płakać;)powiem tylko tyle ze graja w 3 lidze) jako ze kolega znal trenera pozwolił nam z nimi trenować nawet zagraliśmy z nimi 2 X 30min ja nie wiem puki starczyło mi sil bylem nawet lepszy od każdego z nich na 3 strzały 3 bramki piłka mi nie odskakiwała a najlepsze było to typy grali z taka ofiarnością jak by wiedzieli ze nie umieją grac to nadrobią zaangażowaniem .Ja nie wiem czego oni ich tam uczą przecież typy po 20 lat powinni być szybcy zwinni piłka nie powinna im przeszkadzać. tego wszystkiego u nich brakowało od tamtej pory nie mam złudzeń co do polskiego szkolnictwa piłkarskiego a na dokładkę jak się później dowiedzialem jeden z nich grał nawet z Sadlokiem w juniorach ... ech bez komentarza
      • Gość: kednat Polska - Kamerun IP: 188.33.22.* 12.08.10, 11:08
        Żeby w ponad 40-sto miljonowym kraju nie było porządnych zawodników
        mogących dobrze grać w piłkę .WSTYD i jeszcze raz WSTYD i chańba!!!!
        Czarno widzę nasz udział w EURO 2012 , z drógiej strony to widownia
        będzie mogła oglądać dużo bramek dzięki tzw.REPREZENTACJI POLSKI.
        NIE MA TO JAK POLSKA GOŚCINNOŚĆ!!!!!!!!
      • ari.vatanen Zaje.ane wszystkie szyby brudne 12.08.10, 12:19
        Wszystkie stare kur.y te paskudne
      • Gość: niedzielny kibic Polacy nic sie nie staaało, poolacy nic sie nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 12:39
        ale wstyd
      • iq58 Polska - Kamerun 12.08.10, 12:40
        nic nie powiem.
      • Gość: carlo Na Euro to będzie obsuwa IP: *.181.20.199.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.08.10, 12:41
        Wyrzuciliście Leo- to macie za swoje ( pisze do tych przygłupów z
        PZPN)
      • Gość: antropoid Polska - Kamerun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 13:03
        Teraz czekam, kiedy Smuda jak zwykle powie, że to wszystko wina Beenhakkera.
        Chyba lepiej oddać organizację ME, albo odstąpić swój udział komu innemu -
        choćby Słowacji...
        • Gość: gosc Re: Polska - Kamerun IP: *.prasapodlaska.pl 12.08.10, 14:11
          Nie zupełnie. mozemy zorganizowac EURO, ale nie wystawić druzyny
          bezzmian.redblog.poranny.pl/2010/08/12/
      • Gość: M-40 Polska - Kamerun IP: 89.228.112.* 12.08.10, 14:16
        I pokazał ETO jak przegrywać mamy. Żenada ,tałatajstwo ,lenistwo,gwiazdorstwo
        na wyrost po prostu olewanie wszystkich za pieniądze ukradzione z kasy pzpn.
        Już nasze kluby pokazały co potrafią.
      • Gość: qur Polska - Kamerun IP: 89.228.112.* 12.08.10, 14:22
        Zamiast piłkokopaczy obrońcy krzyża na boisko.Im nikt nie da rady .
      • Gość: Prawda Polska - Kamerun IP: *.svgnxx4.dynamic.dsl.tele.dk 12.08.10, 14:26
        Na reprezentacje trzeba bedzie nam poczekać ze 20latek.Kraj który ma
        38milionowy naród nie może wybrać 11,to paranoja.Trzeba dobrac sie do
        dupy panom z PZPN.Bo jak narazie to potrafia brac kase.Z Laty to taki
        prezes jak z mojej d.... klarnet,swego czasu to on jedynie w piłke
        umiał grac,panie Lato wnuki bawic,ale przeciez gdzie można odejsc od
        takiego koryta.
      • Gość: atarynka Polska - Kamerun IP: *.itc.swri.edu 12.08.10, 14:58
        A ja widze postep. Najpierw przegrana 6:0, teraz 3:0, czyli 50% redukcja w
        puszczonych bramkach. Spodziewam sie, ze w nastepnym spotkaniu przegraja 1.5:0
        (no moze 2:1)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka