Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Oficjalna strona BTŻu - wasze opinie !!!

IP: *.hipernet.ras.pl 24.03.04, 19:07
    Od 15 marca istnieje oficjalna strona BTŻu Bydgoszcz !
    ===>>> www.btzpolonia.pl <<<===
    Liczba otwiedzin przekroczyła już 6 tysięcy. Bardzo dużym plusem tej strony
    jest umieszczanie codziennie kilku news'ów. Każdy kibic może dowiedzieć się
    nawet o najmniejszych wydarzeniach w BTŻecie, a właśnie takich wiadomości
    jest spragiony każdy kibic. Nie wiem jak wy, ale ja zagldam na tą stronę
    conajmniej raz dziennie.
    Wielkim minusem jest sonda. Sam pomysł sondy jest oczywiście bardzo dobry,
    ale system w jaki ona działa jest beznadziejny. Jedna osoba może oddać
    niezliczoną ilość głosów na ulubionego bydgoskiego zawodnika :( I tak doszło
    do sytuacji, że Andreas Jonsson i Andy Smith idą "łeb w łeb" i mają po 1000
    głosów ! A tak na marginesie to szkoda, że "Robak" jest dopiero 3. Ostatnio
    nie ma najwyższej formy, ale miejmy nadzieję, że do niedzieli się wykuruje.
    Unia Leszno będzie osłabiona, wiec są szanse na sprawienie niespodzianki ;)
    Stronie brakuje jeszcze forum na którym mogliby się spotykać i wymieniać
    swoimi opiniami bydgoscy kibice. Dobrym pomysłem byłoby także stworzenie
    czata na którym byłyby organizowane spotkania z żużlowcami, działaczami i
    osobami związanymi z klubem. Miejmy nadzieję, że redakcja załapie te pomysły.
    Strona działa od ponad tygodnia, więc niektóre działy są jeszcze w budowie.
    Mam nadzieję, że szybko zostaną one utworzone, a kibice będą mieli po co tam
    zaglądać.
    A jakie są wasze opinie na temat tej strony ?!
    Obserwuj wątek
      • Gość: MAVERICK PL Re: Oficjalna strona BTŻu - wasze opinie !!! IP: *.awacom.pl 24.03.04, 20:10
        Styknie
        Tylko że nie pamiętam gdzie jest ten konkurs w którym można wygrywać bilety na
        mecze BTŻtu. Ktoś wie może ???
        dzięki
        pozdro...
        • Gość: ico Re: Oficjalna strona BTŻu - wasze opinie !!! IP: *.eu.org 24.03.04, 23:07
          mało ktos licznik na początek podkręcił
        • Gość: Bromberg Link do konkursu ! IP: *.hipernet.ras.pl 13.04.04, 19:17
          www.jms.pl/polonia/konkurs.php !
          Ja już wysłałem ;)
          Życzę powodzenia !
          • Gość: Bromberg Re: Link do konkursu ! IP: *.hipernet.ras.pl 17.04.04, 02:27
            Opłaciło się branie udziału w konkursie. Sam osobiście nie wygrałem, ale
            wypełniłem formularz oprócz za siebie także za kolegę. Przed chwilą okazało
            się, że to właśnie on wygrał ;) Jutro trzeba ten bilet w klubie odebrać ...
      • Gość: BKS Re: Oficjalna strona BTŻu - wasze opinie !!! IP: *.hipernet.ras.pl 24.03.04, 23:06
        znam lepsze strony Polonii Bydgoszcz
        • Gość: maciej Re: Oficjalna strona BTŻu - wasze opinie !!! IP: *.telsten.com / *.telsten.com 25.03.04, 00:35
          Bardzo mi się podoba. Świetnie, że tak często jest uaktualniana. Mam nadzieję,
          że uda się to utrzymać przez cały sezon.
          Oby tak dalej!
      • Gość: igrek Re: Oficjalna strona BTŻu - wasze opinie !!! IP: *.atr.bydgoszcz.pl 26.03.04, 10:28
        Strona dobrze zrobiona. Szkoda tylko, że w przypadku sondy przed meczem w
        Lesznie wśród wymienionych zawodników jest Smith, który ma nie jechać, nawet nie
        ma go w podawanym obok składzie. Na dodatek jest w tej chwili na drugim miejscu
        za Jonssonem. Ale to tylko mały kamyk do tego ogródka. Ogólnie strona OK.
      • Gość: EXCES Re: Oficjalna strona BTŻu - wasze opinie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 12:33
        Strona jak strona-zastanawiam się tylko czemu mechanik zamiast pracować przy
        sprzęcie prowadzi dysputy przez telefon? Zamawia części czy szuka nowego
        pracodawcy...?
      • Gość: Bromberg Kiedy prezentacja zawodników BTŻu ?! IP: *.hipernet.ras.pl 26.03.04, 17:33
        Miała być dzisiaj, ale Jonsson będzie w Polsce lądował dopiero o 18. Podobno
        jutro ma być ta prezentacja zawodników - czy to prawda ?! Proszę was o szybką
        odpowiedz ! Z góry dziękuję :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka