Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

HYMN APATORA TORUŃ !!!!! HYMN APATORA TORUŃ !!!!!

IP: *.awacom.pl 25.03.04, 19:06
    BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA...
    tak zwałowego hymnu jeszcze nie słyszałem... (buahahaha)
    DISCO POLO w 100%
    (ole ole nie damy sie
    ole ole nie damy sie) - refren (hahaha...)
    (z wrażenia nie moge wstać z podłogi)
    lecz hymn ten jest stary, a dokładniej z 2001 lub 2002 roku
    ale zwała i gnicie na maxa
    a oto link:
    www.ksapatoradrianatorun.republika.pl/download.htm
    i piszcie komentarze, ale dopiero po ochłonięciu
    hyhy ażmi się jeszcze chce śmiać (hehe...)
    pozdro...
    Obserwuj wątek
      • Gość: Toma Toruń Re: HYMN APATORA TORUŃ !!!!! HYMN APATORA TORUŃ ! IP: *.petrus.com.pl 25.03.04, 22:36
        Koleś dopiero teraz odkryłeś ten fenomen? MI jest wstyd kiedy to puszczają na
        prezentacji....
        • Gość: MAVERICK PL hehe nie dziwie się :p IP: *.awacom.pl 25.03.04, 23:44
          No nistety dopiero teraz to odkryłem - przyznaje się z pełną pokorą, bo
          szukałem gierek żużlowych
          I jeśli puszczają to przed każdym meczem u was to dziwne że tyle kibiców chodzi.
          My nie mamy granego humnu przy prezentacji - nie wiem czy byłeś w Bydgopszczy
          na meczu - ale unas jest to takie fajne gdziżdżenie (początek refrenu - tydym
          tydydy dym tym tym) nie wiem co to jest ale chyba jakiś marsz.
          A słyszałeś piosenke "Victoria" ??
          To jest coś (może nie wielki przebój, ale jednak rock a nie disco polo :p)
          pozdro...

• Gość: kibic Re: hehe nie dziwie się :p IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.03.04, 00:47
            drogi Mavericku :)
            podejrzewam, że Toma był w Bydgoszczy na meczu nie kilka a nawet kilkanaście
            razy i wie (tak jak każdy długoletni kibic Polonii), że to "gwiżdżenie" na
            prezentacji to jest już długoletni charakterystyczny znak rozpoznawczy
            prezentacji :)))
            oczywiście nie muszę mówić ska jest ta melodia, bo każdy zna te niezłe
            francuskie komedie :)))
            a co do "Victorii" bodajże zespołu Little Wings, to jest po prostu zwykła
            tandeta napisana kilka dni przed meczem Polonia-WTS w 2002 roku. ot żeby
            uatrakcyjnić zdobycie mistrzostwa prostą piosenką, napisaną w 5 minut i wydaną
            razem z ogólnopolską gazetą a zarazem sponsorem braci Gie. w końcu kibice słono
            płacą za bilety, a więc trzeba im zaserwować płytką rozrywkę........
            • Gość: MAVERICK PL Re: hehe nie dziwie się :p IP: *.awacom.pl 26.03.04, 07:02
              hehe.. niestety pomyliłeś się bo "Vioctoria" to piosenka zespołu Graffiti, i w
              sumie wole naszą rockową tandete niż disco polo :p
              a pamiętasz piosenke
              "Jutrzenka Polonia, to nasza drużyna..."
              to już według mnie to było lepsze od 'dp', ale nie wiem czy mówie patrząc na to
              obiektywnie, czy patrząc jako kibic BTŻtu :|
              pozdro...
              ps. a wie ktoś może w którym roku Polonia jechała (jeszcze w Play-Off) z
              Gorzowem, że wygraliśmy u Nich 48-42, a u siebie 60:30 ???
              coś mi lata 1996 rok, ale nie jestem pewien. dzięki...
              • Gość: kibic Re: hehe nie dziwie się :p IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.03.04, 11:56
                zgadza się.... Graffiti. ale Graffiti, Little Wings to wszystko to samo
                badziewie..... :)

a tę piosenkę którą cytujesz dobrze pamiętam :)
                prostacka, ale dało się jej słuchać :)

1997 - w Gorzowie przegraliśmy 44-46 (oczywioście byłem tam i pamiętam te chmary
                kibiców Stali jak biegły na nasz sektor :)), a w rewanżu było 60-30 dla nas :)

a najśmieszniejsze było to, że gorzowianie skakali z radoście po wygranej 2
                punktami przed rewanżem w Bydgoszczy :))))))
            • Gość: igrek Re: hehe nie dziwie się :p IP: *.atr.bydgoszcz.pl 26.03.04, 07:39
              Kibicu. Jesli mamy na mysli to samo "gwiżdżenie" przy prezentacji to pochodzi
              ono z filmu "Most na rzece Kwai", a to raczej francuska komedia nie była.
              • Gość: iks Re: hehe nie dziwie się :p IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.04, 09:51
                Igreku, bardzo prosze nie wpedzaj kibicow w kompleksy. Zwlaszcza tych co lubia
                francuskie kino. A jak ktorys nie zna sie na "francuskim kinie" jeszcze sie
                wkurzy ze nie wie co to byl tem "Most" co to wlasnie napisales. Pozdrawiam
              • Gość: kibic Re: hehe nie dziwie się :p IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.03.04, 12:00
                wydawało mi się, że to z komedii o żandarmach z Lousem de Funesem....

nikt nie jest nieomyslny :)
              • Gość: grzegorzfm Re: hehe nie dziwie się :p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 13:03
                zgadza się to most na rzece kwai ! brawo nareszcie ktoś mądry przeczytajcie
                swije posty ile w was jest nienawiści do drużyny przeciwnej, lepiej to
                spożytkujcie na coś innego choćby pracę .
          • Gość: Toma Toruń Re: hehe nie dziwie się :p IP: *.petrus.com.pl 26.03.04, 20:29
            Szanowny Kolego! Na żużel do Bydogszczy jeżdzę od 1992 roku. Podobała mi się
            Wasza melodia grana na przezntacji z filmu Most na rzece Kwai
            (charakterystyczne gwiżdzenie). Muszę przyzać, że my z kolei do spikerów i do
            hymnu raczej nie mamy szczęścia. Jedni przychodzą dla komentatora inni dla
            żużla:-)
      • Gość: Jazon Re: HYMN APATORA TORUŃ !!!!! HYMN APATORA TORUŃ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 07:10
        Masz absolutna racje Maverick- ten hymn to żenada, której staram sie nie
        słyszeć. Ktos chyba uznał że konwencja disco-polo trafi do najszerszej widowni-
        ciekawe jak na to wpadł? W każdym razie do spikera pasuje...:-/
      • ivica Re: HYMN APATORA TORUŃ !!!!! HYMN APATORA TORUŃ ! 26.03.04, 08:29
        wlasnie sluchalem to.......wiekopomne dzielo :))

nie nie wiem ale na waszym miejscu to bym chyba Karwana albo innego odpowiedzialnego za to.....dzielo powieszil za jaja.....lub jakos inaczej poznacal sie byle dlugo i bolesnie :)

pzdr.
      • Gość: iks Re: HYMN APATORA TORUŃ !!!!! HYMN APATORA TORUŃ ! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.04, 09:54
        Kolego, nawet jesli "hymn" torunskiej druzyny pachnie ci tandeta to zapewniam,
        ze jest on dzielem sztuki w porownaniu z tym, co na tamtejszym stadionie
        wyrabia ich spiker ZR. On jak zapewnia "ma ubaw po pachy" a normalni ludzie nie
        wiedza gdzie sie schowac ze wstydu. Jak to sie stalo, ze komus takiemu
        powierzono mikrofon w miescie, ktore jest osrodkiem akademickim?
        • Gość: igrek Re: HYMN APATORA TORUŃ !!!!! HYMN APATORA TORUŃ ! IP: *.atr.bydgoszcz.pl 26.03.04, 10:17
          Iksie dlaczego tak nie lubisz spikerów. Nasz niedobry, toruński niedobry. Pan
          Benz też Ci nie odpowiada. Ale rozumiem to w przypadku niektórych spikerów,
          naprawdę milczenie jest złotem.
          • Gość: iks Re: HYMN APATORA TORUŃ !!!!! HYMN APATORA TORUŃ ! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.04, 13:09
            No to mi Igrek doladowales: ja nie lubie spikerow? Nie lubie tylko tych, ktorzy
            udaja spikerow. Na ten przyklad bardzo podoba mi sie praca tego goscia, ktory
            na grand prix w Bydzi ratuje to, co pieprzy miejscowy "spiker". Ten to jest
            super. A wiec ja nie lubie spikerow?
            • Gość: igrek Re: HYMN APATORA TORUŃ !!!!! HYMN APATORA TORUŃ ! IP: *.atr.bydgoszcz.pl 26.03.04, 15:05
              Ostatnio ten drugi to był Częstochowy. Przynajmniej tak go "spajker"
              przedstawił. Przepraszam Iks przekonałeś mnie że jesteś fanem dobrej spikerki.
              • zinekk Re: HYMN APATORA TORUŃ !!!!! HYMN APATORA TORUŃ ! 27.03.04, 01:05
                Prawdziwa Polska to Polska prowincjonalna.Wioski,małe miasteczka.Kibice sa
                równiez z małych miasteczek,ze wsi,dla nich taka piosenka to nie zwała,ale
                przebój.Dla nich jest ta piosenka. Status Ich Troje w Polsce pokazuje,jaka mamy
                publicznosc.A na zuzel intelektualistów chodzi moze z 7 procent.Myle sie?
                • bkssasiad Re: HYMN APATORA TORUŃ !!!!! HYMN APATORA TORUŃ ! 27.03.04, 02:50
                  Mylisz się. 2 %.
                  • Gość: igrek Re: HYMN APATORA TORUŃ !!!!! HYMN APATORA TORUŃ ! IP: *.atr.bydgoszcz.pl 27.03.04, 13:19
                    Myśle, że aż źle nie jest. Podejrzewam że 2% stanowią Ci którzy przychodzą na
                    mecze nachlać się czegokolwiek. Za każdym razem widze kilkunastu takich,co to
                    pierwszego biegu niedoczekali. Piękna sprawa przyjść na mecz i później w trakcie
                    biegów spać, albo kompletnie niekontaktować.
                    • Gość: peh "hymn" amatora toruń... IP: *.tvgawex.pl 27.03.04, 19:47
                      idealnie pasuje do zespołu: wiocha i bzdura. w temacie słowo hymn ująłem w
                      cudzysłów, bo nie wiem czy coś takiego zasługuje na miano hymnu. Jak ta szmira
                      wygląda koło chociażby "Viktorii"?? Kolejny dowód że... Bydgoszcz rządzi w
                      naszym wojewódzdztwie!!
                      hehe <lol>
                • bkssasiad Do Zinkka 28.03.04, 00:15
                  Tak naprawdę to trudno ocenić. Na przykład my jesteśmy elyta, a wyglądamy jak
                  żule ;-)))))))))
                  • zinekk Re: Do Zinkka 28.03.04, 01:20
                    I to jakie.Na zuzel chodza zwykli kibice.Takich ludzi nie obchodzi rodzaj hymnu
                    Apatora na przykład.Ma wpadac w ucho.Kupi sie dziecku lizaka,sobie piwko,zonie
                    jesli jest cole,lub piwko i sie oglada.A my tu kurcze robimy burze
                    mózgów.Piszemy eseje i prawie habilitacje robimy z amatorskiego dziennikarstwa
                    zuzlowego.Pozdrawiam Wszystkich Redaktorów <lol>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka