Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Do Kowala/Marwiego

08.09.10, 21:42
    Czy jest szansa że Wygraj Ligę powróci jeszcze do starych dobrych czasów gdzie nagrody były bardzo atrakcyjne? To co jest teraz jest moim zdaniem totalnym upadkiem gry. Nagrody lecą na łeb na szyję a opłaty cały czas takie same. Pytam się dlaczego? Może Kowal lub Marwi się wypowiedzą?
    Obserwuj wątek
      • marwi75 Re: Do Kowala/Marwiego 09.09.10, 08:21
        chciałbym tylko przypomnieć że organizatorem gry jest Agora S.A. i to ona zapewnia pulę pieniędzy na nagrody. I ani Kowall ani tym bardziej ja nie mamy na to żadnego wpływu, więc kierujecie pytanie pod zły adres.

A tak na marginesie to czy widzicie w obecnej edycji WL jakiegoś sponsora ???
        • piast78 Re: Do Kowala/Marwiego 09.09.10, 14:23
          marwi75 napisał:
          I ani Kowall ani tym bardziej ja nie mamy na to
          > żadnego wpływu, więc kierujecie pytanie pod zły adres.

taa, my tylko wykonujemy rozkazy :)))))

Od kilku lat wysylam mniej więcej stala liczbę smsow, zakładam ze inni tez maja podobnie. Zatem skoro wysokość nagród nie jest ściśle powiązana z ilością smsow to po co są płatne smsy? pewnie więcej osób by wzieło udział w zabawie gdyby było free, mniejsze nagrody albo wieksze jakby sie nie znalazł sponsor plus dodanie zastępcy kapitana (co by nie było az tak istotne bez płatnych smsów, bo rozumiem to stoi na przeszkodzie dodania tej funkcji) i konkurs by sie mial baardzo dobrze:)
        • polar Re: Do Kowala/Marwiego 10.09.10, 20:01
          Wadomo że organizatorem jest Agora ale Ty i Kowal macie z nimi jakiś kontakt ponieważ w imieniu organizatora wypowiadacie się na forum i prowadzicie grę. Rozumiem że w dzisiejszych czasach każdy liczy się z pieniędzmi ale nie rozumiem takiego spadku wartości nagród przy jednoczesnym utrzymaniu opłat na niezmienionym poziomie. Kiedyś zanim rozpoczął się konkurs były ogłoszenia w wyborczej co też napędzało nowych grających. A dzisiaj cisza, nic. Tak jakby ktoś położył krzyżyk na WL i czeka aż fajny konkurs umrze śmiercią naturalną. Uważam, że przez lata Kowal i Marwi robili dobrą robotę. Sama idea konkursu była dobra. Ale teraz mam wrażenie że wszystko idzie w złą stronę. Żużel już padł, formuła dogorywa i pewnie nowej edycji nie będzie a WLM, które trwa ROK ma pulę o połowę mniejszą niż wynosiła główna nagroda 2 edycje temu. Wnioski nasuwają się same.
      • legiata1 Re: Do Kowala/Marwiego 09.09.10, 14:27
        Mamy kryzys ale ważne , że jest gra i jest trochę satysfakcji.

Ja wolę mniejszą pulę byle by była WL.
        PS.
        Chodzi pewnie o nagrody za wygranie kolejek i zakładanie po kilkaset drużyn?
        • dejv Re: Do Kowala/Marwiego 09.09.10, 15:55
          gdybys mial gre za darmo to by byli hurtownicy majacy po milion druzyn. Teraz maja setki druzyn i jest zle. Majatku na ta gre sie nie traci wiec nie tędy droga.
      • kolos-1 Re: Do Kowala/Marwiego 09.09.10, 16:00
        Wszystko ładnie pięknie jeśli chodzi o WL ale ta sama tendencja obniżania nagród tyczy się także WLM , która rok temu miała sponsora a obecnie to chyba ma dwóch a pula nagród mimo to jest niższa o 5000 zł w porównaniu z ubiegłym rokiem,że nie wspomnę także niższa od puli WL gdzie o dziwo niema sponsora.
        • akst1 Re: Do Kowala/Marwiego 10.09.10, 18:32
          Według mnie opowieści o sponsorach odwracających się od promocji piłki nożnej to zwykłe zawracanie głowy.

Drodzy Gracze, nie umniejszajcie roli SMS-ów do 30 groszy dla organizatorów od sztuki. Myślę, że firma, która to wszystko organizuje, na pewno nie pozwoliłaby się nabijać w butelkę firmom telekomunikacyjnym, gdyby nie miała w tym interesu. Przecież spokojnie można ten towar sprzedawać w różnych pakietach. Jeśli ktoś ma konto internetowe, to rzecz najprostsza pod słońcem kupić kody w pakiecie np. za 20 zł. Jeśli ktoś nie ma konta internetowego, to może przespacerować się na pocztę.

Drodzy Gracze, czy myślicie, że tam u góry nie mogą wpaść na ten pomysł, który pomijałby prowizję dla firm telekomunikacyjnych, gdyby nie jakiś romans między nimi? Nie bądźmy naiwni. 30 groszy zysku od SMS-a - śmiechu warte. Musiałbym nie wiedzieć, kto jest organizatorem.
      • ekstrakasa Re: Do Kowala/Marwiego 10.09.10, 19:14
        Prawda jest taka, że chcą zedrzeć z każdego gracza jak najwięcej kasy, dlatego za każdy drobiazg trzeba dopłacać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka