Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

snooker w internecie

29.03.04, 13:07
    Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów oraz Założyciela tego wspaniałego forum!
    (wazelina mode on)
    Mam pytanie: czy znacie jakieś strony internetowe na których można pograć w
    snookera online? (ja znam tylko jedną i zachęcam do spróbowania swoich sił na
    www.flyordie.com). Jeszcze raz pozdrawiam ( no nie wiem czy już nie
    przesadzam lol)
    Obserwuj wątek
      • gawronka Re: snooker w internecie 29.03.04, 17:41
        adwent napisał:

> Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów oraz Założyciela tego wspaniałego forum!
        > (wazelina mode on)
        > Mam pytanie: czy znacie jakieś strony internetowe na których można pograć w
        > snookera online? (ja znam tylko jedną i zachęcam do spróbowania swoich sił na
        > www.flyordie.com). Jeszcze raz pozdrawiam ( no nie wiem czy już nie
        > przesadzam lol)

Niestety ja też znam tylko flyordie, ale zachęcam do poszukiwań w goglu i
        serdecznie pozdrawiam :)))))
        • gawronka Jeszcze jedno, Adwent 29.03.04, 18:14
          Zauważyłam, że oddajesz się chwalebnej działalności antymonopolowej, tzn.
          reklamujesz to forum na forum Eurosportu. Masz za to przychylność Admina i
          talon na trzy i pół bili oraz drugi na kieszenie w stole snookerowym ;)
          • adwent Re: Jeszcze jedno, Adwent 29.03.04, 23:35
            Ha, ha - dzięki za bezcenne talony, a i przychylność Admina to nie byle co.
            Pozdrawiam
            • lilipiec Re: Jeszcze jedno, Adwent 30.03.04, 22:06
              adwent napisał:

> Ha, ha - dzięki za bezcenne talony, a i przychylność Admina to nie byle co.
              > Pozdrawiam

Ja bym się jeszcze spytał jakiego koloru te bile. Bo jak same czerwone za jeden
              punkt?...
              • gawronka Re: Jeszcze jedno, Adwent 01.04.04, 09:46
                lilipiec napisał:

> adwent napisał:
                >
                > > Ha, ha - dzięki za bezcenne talony, a i przychylność Admina to nie byle c
                > o.
                > > Pozdrawiam
                >
                > Ja bym się jeszcze spytał jakiego koloru te bile. Bo jak same czerwone za
                jeden
                > punkt?...

Takimi bilami się nie gra, tylko stawia się je na kominku w stojaczku! Dlatego
                też dostosowujemy naszą ofertę do wystroju wnętrz ;)
      • hddsyss Tylko tu 30.03.04, 17:33
        nie szukajcie gdzie indziej, bo to nie ma sensu. Tylko www.thesnookerclub.com
        Gram u nich co parę dni, potem mnie wykopują ale sobie radzę.
        Pozdrawiam wszystkich co trzymali za kija........(oczywiście od snookera)
        • adwent Re: Tylko tu 31.03.04, 02:52
          hddsyss napisał:
          >nie szukajcie gdzie indziej, bo to nie ma sensu. Tylko www.thesnookerclub.com

rzeczywiście ciekawa strona - dzięki wielkie. jedyne zastrzeżenie moje jest
          takie że to snooker w 2d i ma linie - podpowiadacze - pokazujące tor bili, a
          trudność związana jest tu z prawdopodobieństwem wbicia lub nie - obliczaną
          przez program - to mi się nie podoba. ( ale przestaję marudzić). mimo wszystko
          fajna strona z rozbudowanymi opcjami.
      • orissa Re: snooker w internecie 30.03.04, 21:04
        adwent napisał:

> Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów oraz Założyciela tego wspaniałego forum!
        > (wazelina mode on)
        > Mam pytanie: czy znacie jakieś strony internetowe na których można pograć w
        > snookera online? (ja znam tylko jedną i zachęcam do spróbowania swoich sił na
        > www.flyordie.com). Jeszcze raz pozdrawiam ( no nie wiem czy już nie
        > przesadzam lol)

www.gamedesire.com
        Gram na tej stronie w snookera, w poola też, można tam też się zapisać do
        turnieju online.
        Pozdrawiam
        orissa
        • adwent Re: snooker w internecie 31.03.04, 22:57
          Dzięki za odp. też ciekawa stronka - kurcze- prawie sami Polacy tam grają
          - albo tylko tak akurat trafiłem.
          • orissa Re: snooker w internecie 01.04.04, 22:16
            adwent napisał:

> Dzięki za odp. też ciekawa stronka - kurcze- prawie sami Polacy tam grają
            > - albo tylko tak akurat trafiłem.

Dużo Polaków tam gra, ale nie tylko, grają też m.in. Anglicy, Włosi, Węgrzy. Ja
            mam akurat to szczęście,
            że zawsze trafiam na anglojęzycznego partnera do gry :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka