Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    03.10.10, 18:00
    W tej kolejce postawiłem (zaryzykowałem?) na obronę Górnika (Jop, Magiera, Banaś) mając w rezerwie Skerlę, Popka i Deleu. Jak łatwo zauważyć straciłem na tym 27 punktów. Taki to urok gry. Pewnie inni grający mają podobne doświadczenia bo nie wierzę, że tylko ja mam takiego pecha?
    Obserwuj wątek
      • lukio26 Re: Ryzyko?! 03.10.10, 20:01
        no niestety. ja miałem na rezerwie skerle i nowaka a postawiłem na nikiela i sernasa. tak bywa niestety. pozdrawiam
      • salvador87 Re: Ryzyko?! 03.10.10, 20:03
        U mnie aż tak źle nie było, ale nadal pluje sobie w brode że sprzedałem Popka a na jego miejsce kupiłem Kiełbowicza...
      • krissman Re: Ryzyko?! 03.10.10, 22:18
        A ja kupiłem Jędrzejczyka odsyłając do rezerwy Stano. Kto nie robi zmian ten zyskuje najwięcej.
        • michas1710 Re: Ryzyko?! 03.10.10, 23:40
          bzduraaaaaa
        • asmistrz Re: Ryzyko?! 03.10.10, 23:56
          Ja natomiast pobiłem swój rekord kolejki, zajmując 74. miejsce w klasyfikacji 8-ej kolejki i 4. w 8-ej kolejce w Lidze Prywatnej SPORT.PL. W klasyfikacji generalnej odnotowałem spory awans.

LINK
          Moja drużyna to KS PAPROTNIA. Jak widać zająłem 4. miejsce, więc zmiany się opłaciły. Jedyne czego mogę żałować, to zły dobór kapitana. Gdybym wybrał któregoś z obrońców(Wołąkiewcza lub Skerlę) to wygrałbym tę kolejkę i zgarnął koszulkę... W ogólnej klasyfikacji kolejki też miałbym szansę na wygraną... Ale cóż, cieszę się z mojego rekordu i liczę na więcej bo ten sukces rozbudził moje apetyty ;)
      • morthar Re: Ryzyko?! 06.10.10, 17:19
        W pucharze wygraj ligę w tej kolejce przegrałem 1pkt 44:45
        bo przeciwnikowi który miał pół drużyny takiej jak ja strzelił bramkę Skerla w 91min

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka