Gość: filip krzysztof a. IP: *.ibd.gtsenergis.pl 07.10.10, 19:31 Lech wygra. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibol Re: Lech - Zagłębie IP: *.dip.t-dialin.net 16.10.10, 20:17 a w dooopie durniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic12340 Lech - Zagłębie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 18:20 LECH WYGRA I RUDNEVS STRZELI GOLA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicKOLEJORZA1 Lech - Zagłębie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 15:32 LECH WYGRA I RUDNEVS STRZELI GOOOLA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfff Lech - Zagłębie IP: *.wspiz.edu.pl 16.10.10, 18:32 nie ma to jak polska piłka..faul,wyjazd piłki na drugą połowę, faul i znowu wyjazd...pięknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Lech - Zagłębie IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.10, 18:33 Powiem tak: Że Legia wygra z Widzewem to było wiadome ponieważ Legia nie moze być poza 5 miejscem w tabeli tak postanowili betoniarze z PZPN.Dzisiaj jak Lech nie wygra z Zagłębiem Lubin no to chyba chodzi o kasę o premie albo naprawdę są slabi a jeszcze mamy zaległy mecz żeby wyjśćz dołka tabeli.Takie mam osobiste zdanie.A że mecze są ustawiane i sędziowie do poszczególnych meczów to nie mam zadnej wątpliwości.Sędzia może ustawić każdy mecz to tylko tak jest w Polsce.Pozdrawiam kibiców Lecha zawsze jestem z Kolejorzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixxx Re: Lech - Zagłębie IP: *.244.137.22.mielec137.tnp.pl 16.10.10, 20:41 właśnie zeszły sezon był ewidentnie ustawiony pod Amicę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lech - Zagłębie IP: *.spray.net.pl 16.10.10, 21:58 nie, nie, przecież kiedy wygrywa kulejosz to jest piękno sportu a jak inni to ustawka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecio Re: Lech - Zagłębie IP: 78.149.199.* 16.10.10, 22:53 Ku...wa, jak wszystko est tak ustawione i wy debile tym doskonale wiecie, to dlaczego brniecie w jeszcze wiekszy debilizm i ogladacie to gowno i na dodatek zyluecie na forach internetowych? zastanowcie sie nad samymi soba, debile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Rutkowski jesteś zadowolony ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 18:53 no śmierdzi bramką ale chyba dla Zagłębia ... a tak to chyba Rutkowski jesteś dumny z tak wypełnionego stadionu ... max 20 tys ...... ku...wa wstyd Twoje korzenie sa z Łodzi czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
synziemi Zaglebie jest faworytem 16.10.10, 19:15 Moim zdaniem Zaglebie jest murowanym faworytem tego meczu. Widzialem ich mecz z Legia i raczej w Poznaniu tez zadnych punktow nie zostawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juve chyba idzie na remis....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 19:30 jak patrze na te pustawe trybuny to mnie krew zalewa .... ta nieokiełznana łapczywość na kasę Rutkowskiego jest porażająca ..... bilety odrobinę tańsze ... pełny stadion .... i wszyscy zadowoleni a tak ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juve chyba nawet remisu nie będzie .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 19:54 Rutkowski ja tak sobie myślę że za tanie te bilety były .......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: costa Lech - Zagłębie IP: *.opera-mini.net 16.10.10, 19:59 Na miejscu Smudy powołałbym Pawłowskiego. Za bardzo nie znam gościa.. ale gra zajebiśćie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Lech - Zagłębie IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.10, 20:16 zielinski musi zostac zwolniony jak patrze na ich gre to serce mi sie kraje tak ladnie grali w ubieglym sezonie moze za duzo zarabiaja i kasa im w glowie szumi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boederman Zielinski pa pa IP: 78.147.134.* 16.10.10, 20:17 Dla mnie jest oczywiste, ze Zielinski wypada juz z gry... To najgorszy trener w historii Lecha, juz dawno powinien byc zwolniony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Zieliński zostaje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.10, 20:32 pyry wypierd...ją z ligi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość10 Re: Zielinski pa pa IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.10, 20:38 zgadzam się ale trzeba przyznać,że gościu ma niesamowite szczęście ten przypadkowy mistrz polski a LE takie szczęście miał Nikodem Dyzma ale to postać fikcyjna a Zieliński ma takie szczęście w realu tego by nie wymyśliłby żaden scenarzysta filmowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juve tylko proszę .... to nie wina murawy !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 20:18 tylko bez usprawiedliwień typu .. bo murawa .... a do tego pajaca rutkowskiego ... masz węża w kieszeni i szambo w głowie, twoje sknerstwo i nieodparta łapczywość na kasę jest powalająca .... te wyniki, ceny karnetów i biletów a w konsekwencji "pełne trybuny" ... no tylko pogratulować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechita Re: Lech - Zagłębie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 20:24 lech nie ma juz niestety szans na obrone mistrzowskiego tytułu to dla mnie jako dla fana tej druzyny jest przerazajaca ze dzieje sie to juz w 9 kolejce. Według mnie jesli nic sie nie zmieni to mozemy w maju rozpaczliwie bronic sie przed spadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Przecież Amika już się rozpaczliwie broni... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.10, 20:35 ...przed spadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kw Lech - Zagłębie IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.10, 20:52 Amica - chcemy żebyś zdechła, oszuście !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Kraków Lech - Zagłębie IP: *.chello.pl 16.10.10, 21:07 od tamtego sezonu pisze ,że to papierowy mistrz i ze przypadek sprawił a właściwie samobój Jopa spowodował trzęsienie ziemi w Wiśle i dalszy kryzys jaki jest do dzisiaj....a Lech cóż każdy chce bić "mistrza"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: Lech - Zagłębie IP: *.xdsl.centertel.pl 16.10.10, 21:09 peszko - dobre sobie, przecież to nieudacznik; nie rozumiem skąd taki wyraz zawodu; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Lech - Zagłębie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 21:29 Chyba czas na to, żeby umożliwić panu Zielińskiemu dalszy rozwój kariery trenerskiej. Poza Lechem. A najlepiej jak najdalej od niego. Płakać się chce widząc mistrza tuż nad strefą spadkową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryży Re: Lech - Zagłębie IP: *.icpnet.pl 16.10.10, 23:08 MISTRZ,MISTRZ, KOLEJORZ, tytuł zdobyty za pieniądze w stylu "ala Rutkowski", metoda stosowana przez Amike jak to było w Pucharze Polski aby pokazac się w pucharach europejskich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaq Lech - Zagłębie IP: 217.153.169.* 16.10.10, 23:11 Jakby stilic i rudnews wykorzystali 200% sytuacje z 15min pierwszej polowy to mecz pewnie wygladalby inaczej. Nie zmienia to faktu ze zielinski jest fatalnym trenerem i dopiero uczy sie tego fachu. Gosc nie ma koncepcji gry, bez bandrowskiego defensywni pomocnicy nic nie znacza, rozlaza sie gdzies po skrzydalch jak akcja idzie srodkiem , a jak idzie bokiem zlaza do srodka w innym miejscu, bez szans odbioru. Zero mysli taktycznej.ZERO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychusa Lech - Zagłębie IP: *.hsd1.il.comcast.net 16.10.10, 23:26 dla kogo sensacja to sensacja....ale brame mial walnac Wojtek Kedziora Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszman Re: Lech - Zagłębie 16.10.10, 23:46 Brawo Zagłębie. Cały Kalisz z wami. Odpowiedz Link Zgłoś
kremilek Ha ha ha 17.10.10, 01:25 Wy tam sobie w Poznaniu włosy z głowy rwiecie, a tymczasem piłkarze Lecha z zadowoleniem liczą kaskę zarobioną u bukmachera. Ale nie martwcie się, tak jest w całej naszej lidze podwórkowej. I tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawo Re: Ha ha ha IP: 78.144.255.* 17.10.10, 02:20 u buka to zielinski gra na bank,jak mozna bylo drygasa zdjac i wpuscic 3bambe,zenada zielinski zenada Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Lech - Zagłębie 17.10.10, 09:01 Przy takiej grze i takim nastawieniu to w najbliższym meczu z Manchesterem City będą niemiłosierne bęcki,sam Tevez znacznie poprawi swój dotychczasowy bilans strzelonych goli w jednym meczu.Już mi tych naszych gwiazd szkoda,ale będzie jazda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede to był po prostu rewanż za wiosnę . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.10, 10:27 a ja sobie tak myślę , że to był rewanż Lecha za podłożenie się w ostatnim meczu rundy wiosennej Zagłębia Lubin . Wtedy Zagłębie na fali oddało mecz zupełnie bez walki Lechowi , który tak samo grał bezbarwnie i tracił formę , ale zdobył mistrzostwo , a dziś to Zagłębie i trener Bajor potrzebowali punktów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibol z Poznania Lech - Zagłębie IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.10, 10:28 Drodzy moi przyjaciele Kibice apeluję do was jak Zarząd nie zmieni Trenera oraz w trybie pilnym nie zakupią dobrego klasowego napastnika.Pomocnika oraz obrońcę stadion będzie pusty musimy dać im do zrozumienia że nie jesteśmy idiotami tylko kibicami kolejorza bardzo wszystkich kibicow proszę żeby mnie posłuchali.Siemka. Odpowiedz Link Zgłoś
paweru01 Lech - Zagłębie 17.10.10, 11:07 Byłem na meczu. Ruszają się jak muchy w smole. Zwód (jedyny) Peszki zna cały świat oprócz Maicona z Juve. Kriwec same straty - chyba się zmęczył na kadrze(%) ;-) Aby ewentualnie zdobyć na koniec mistrza z 64 punktami potrzeba 17 zwycięstw i 5 remisów. PORAŻKI JUŻ NIE WCHODZĄ W GRĘ!!!!!!! Zadanie mało realne. Wniosek: Panowie lansują się w pucharach by w czerwcu powiedzieć ADIOS. Odpowiedz Link Zgłoś