Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Prosto w otchłań

IP: 78.8.27.* 10.11.10, 21:07
    Zapraszam do obejrzenia mojego filmu z Dos Ojos. Pozdrawiam.
    www.youtube.com/watch?v=aAoyB94HUPE
    Obserwuj wątek
      • Gość: gosc LA Re: Prosto w otchłań IP: *.lsanca.fios.verizon.net 11.11.10, 02:54
        Azvetli-fajny film, ja nie przepadam za jaskiniami raczej wole ryby na Belize orza moja uwaga do autora , 100 m w glab to jest samobojstwo, mysle ze majac solidne PADI na otwarty ocean, rekomendacja jest 120-140 feet
      • Gość: ento Re: Prosto w otchłań IP: *.network.nus.edu.sg 11.11.10, 05:09
        troche mnie dziwia glebokosci, rekreacyjnie schodzi sie do 30 m (nie glebiej niz 40 m), potem raczej nurkowania techniczne na specjalnych mieszankach
        moze autor nie przeliczyl ze stop na metry?
      • Gość: ento Re: Prosto w otchłań IP: *.network.nus.edu.sg 11.11.10, 05:09
        troche mnie dziwia glebokosci, rekreacyjnie schodzi sie do 30 m (nie glebiej niz 40 m), potem raczej nurkowania techniczne na specjalnych mieszankach
        moze autor nie przeliczyl ze stop na metry?
      • dodosdontquack Re: Prosto w otchłań 11.11.10, 05:45
        @ento Dzisiaj chyba uzywa sie mieszanek nawet w nurkowaniu rekreacyjnym, zeby moc sobie wydluzyc czas zejscia. A bez deco stop moza chyba do 50m (?) Ale te zawrotne glebokosci w artykule to chyba jednak widocznosc.
      • Gość: nimra Re: Prosto w otchłań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 09:33
        chyba autor nie bardzo wie cokolwiek na temat nurkowania, gdyby nurek zabrał tlen ze sobą to by nigdy nie wyszedł z wody.
      • karolkrass Re: Prosto w otchłań 11.11.10, 12:00
        Mimo ciekawego tematu, proponuję jednak zacząć od "dotlenienia się" merytorycznie, a dopiero potem pisać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka